.
"Grimburg" baÅ?ka bir sitede benim baÅ?lattıÄ?ım ve birkaç arkadaÅ?ın daha emek verdiÄ?i ortak bir fantastik roman projesiydi ama bir müddet sonra sanırım insanların hevesi geçti ki durdu. (Hızlı baÅ?layıp sonradan duran projelerle dolu etrafımız. Halbuki uzun soluklu tadını çıkararak, aceleye getirmeden ve bir an önce bir sonuca ulaÅ?mak gibi kaygılar taÅ?ımadan, zevk alınarak yapılsa belki de sürüp gider yazılan eser)
Neyse isteyen hikayeyi okuyup, hoÅ?una giderse devamına yazabilir. Yeni karakter eklemeye gerek yok bence (ama yazanın keyfi bilir) çünkü kalabalık bir kadro var öyküde. Å?imdiye kadar dahil olmuÅ? karakter listesi Å?öyle:
Karakterler: (yorumlar benim düÅ?üncelerim)
Aldo Zukkaban: Hırsızlar Loncası üyesi, yakıÅ?ıklı.
Thumbar Zubin: Kral, duyarsız
Tomi: Zarif hırsız, esprili
Kan: Kör idam mahkumu, acıların çocuÄ?u
Tordek Ungart: Cüce, asabi, idam mahkumu, küfürbaz, esprili
Fonkin Ningel: Gnom, illüzyonist, kimyager, mekanikçi, esprili, idam mahkumu
Rosanne Maria Zubin: Kraliçe, duyarsız, cahil
Archibald Matierlis: Kralın ticaret ve bütçeden sorumlu yardımcısı, zeki, sorumluluk sahibi
Thoxilius Korbon: Kralın baÅ? yardımcısı, astrolog kahin, büyücü, sinsi entrikacı
Prenses Alara: 18 yaÅ?ında genç, güzel bir kız, biraz annesine çekmiÅ?
Cellat Bora: Cellat, gaddar, iÃ…?kenceci, maskeli
Aramil Liadon: Elf, yay ve kısa kılıç taÅ?ıyor, iyimser
Soveliss Amakiir: Elf, yay ve kısa kılıç taÅ?ıyor, hiddetli, ırkçı
Laucian Nailo: Elf, idam mahkumu
Charlotte Maxim: MüÅ?terilerini ilaçla uyutup soyan fahiÅ?e
Naome Exidion: IÅ?ık SavaÅ?çıları örgütünün teÄ?meni
Theodor Exidion: Büyücü tipli idam mahkumu
Lorenzo Exidion: �algıcı, ozan, saf bir genç adam
“baba” Harpo: Cıvık Ä°stiridye Hanının sahibi, iyi ve güçlü bir adam
Son olarak hikayenin devam etmesi açısından idamların gerçekleÅ?memesinin aÅ?ikar olduÄ?u okuyan tarafından anlaÅ?ılacaktır herhalde.
Bakalım okuyan ve yazan çıkacak mı?
Last edited by dwaxer on Mon Feb 11, 2008 4:04 am; edited 1 time in total
Sevgili lightflarer beÄ?enmene sevindim. Ancak Grimburg ile ilgili yorumlar buraya yazılsın, romanın altına yazdıÄ?ın yorumu silersen sevinirim. Ã?ünkü belki hikayenin devamı yazılacak o tarafa.
Posted:
Mon Feb 11, 2008 9:07 pm
Ben halletim o durumu oradaki mesajı sildim, fakat buraya diyer mesej taÅ?ıma yolu ile getirlmiÅ? bu sebeple buradakide gitti. Kusura bakma lightflarer yorumunu yeniden yapabilirsin buraya.
dwaxer emeÄ?ine saÄ?lık, güzel bir çalıÅ?ma olmuÅ?. Ã?alıÅ?malarının devamını dilerim.
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum