Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Altara Buyrun
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Altara Buyrun View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Grischnak
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Feb 17, 2008 3:26 pm Reply with quoteBack to top

HerÅ?ey klasik frp oyun düzenine göre baÅ?lamıÅ?tı, sigara ve kola stokları kontrol edildi, DM den tüolar alındı, zarlar çıkarıldı, lap top geldi, müzikler açıldı, playerlar Å?akalaÅ?ırken DM bir bakıÅ? çaktı hafiften müziÄ?i yolculuk müziÄ?ine dönüÅ?türüp(müzikler saÄ?lamdır) biraz kıstı ve fona çekti, oyuna baÅ?ladık

Uzuun uzuun oynadık, akÅ?am 8 de baÅ?lamıÅ?tık, artık saat sabah 7 yi gösteriyor, kafalar bulanıklaÅ?ıyordu.

Ã?çüncü bir aÄ?ızdan devam edip tarafsızlıÄ?ı saÄ?layacaÄ?ım.

DM aniden baÄ?ırmaya baÅ?lar, "daÄ?ları aÅ?tım, yolları geçtim, ben castile den Ozzman canınızı almaya geldim, canınızı alacaÄ?ım, Burdo'ya son dualarınızı edin."

(senaryoyla alakası yoktur, hiç yoktur bu lafların, DM kaÅ?ınmaktadır, azgın playerlara hazırmıdır acaba)

Playerlar Å?aÅ?ırır, ancak birisi hiç bozuntuya vermez. "Sen miydin, daha doÄ?rusu gene mi sen?"
    (Senaryoyla daha da alakası yoktur.)

DM, Å?aÅ?ırır. Gözlerini büyütür kafasını geriye doÄ?ru çeker ve gıdıÄ?ını Å?iÅ?irir. "Ne diyon lan sen, "gene mi" felan alırım sırtından yayını."

bu sırada yaptıÄ?ı hareketleri anlatmaya çalıÅ?ırsam saçma olur, kelimeler kifayet etmeyecektir. Gözler uykusuzluktan resmen morarmıÅ?, uzun sarı saçları daÄ?ılmıÅ?, o section için oyun tamamlanmıÅ?, (anlayacaÄ?ınız hazırladıÄ?ını tüketmiÅ?iz ancak) sekiz yirmi tireniyle (tiren suahsu) istanbula dönecektir. Uyumamamılıyım çabalarıdır. Uykusuzluktan beli aÄ?rımakta, yeÅ?il gözleri piyasayı hiçbir Å?ey söylemesede gülderecek kadar kırmızıya gömülmüÅ?tü (Bilirsiniz uÄ?raÅ?tırmayın lütfen.)

Necromancer School öÄ?rencisi ve daha iyisi necromancer olan oyuncu konuÅ?an daha doÄ?rusu saçmalayan oyuncu ve DM e bakar ve "s.çarım lan orda noluyosa bende ondan olucam" diyip olaya dalar.

(he bu arada baÅ?ka bir arkadaÅ?ımızda az önce yellenip daha sonra koklayıp, kokunun kıvamını tarttıktan sonra kakam var diyip tuvalete gitmiÅ?tir.) (Toplamda üç pıleyır, bir tane diyem) (carpe diyem)(bu arada evil oynamaktayız)(iivıl)

Sonradan dahil olan oyuncumuz yani ben hiç kastırmadan devam eder.
    "Ohohoohoo sen miydin yahu daha önceden açsana kapüÅ?onunu, eh madem sensin, gel hazır tapınaÄ?a da yakınız biz seni bir kurban edelim." bu sırada dayet gülmemekte, hatta somurtmaktadır.

Ä°lk pıleyır ve diyem, diÄ?er pıleyıra döner. "Höeee, nasol yanööö" dercesine bakarlar.

Ama Necromancer arsızdır ve devam eder, "Gelin biz sizi Å?öyle Altar'a doÄ?ru alalım." babacan bir tavrı vardır ama bakıÅ?ları hala bir necromancer gibidir, ölü.

DM kısa bir aradan ve Å?aÅ?kınlıktan sonra dile gelir. "Sende kimsin bre gafil"

Necromancer gülmeye baÅ?lar. "Altarın oÄ?lu Tarkan"

DM afallar. Daha önce duyduklarından yararlanıp, "lan yürüyün sineyamaya gidelim" dedikten sonra gülmeye baÅ?lar.

Gayet güzel yarılırız, diyem tirene biner ve hızla uzaklaÅ?ır. Biz uyuruz.

Komik midir? deÄ?il midir? anlatınca nasıl göründü? inanın bana bilmiyorum. ama yazarken bile o kadar çok güldüm ki, yazıyı postladıÄ?ım saate hiç bakmayın ben yazıya iki saat önce baÅ?ladım.

Anlatmak istediÄ?imde laflarımızın komedisi deÄ?il, tavırların komedisidir. Sıkça düÅ?tüÄ?ümüz bu haller beni çok güldürmekte.

Bu arada az çok abartı ve hikayeleÅ?tirme çabası bulunmaktadır. Aslında biraz daha daÄ?anık olduÄ?unu söylemeliyim, ama genel hatlar bunlardır.

Ä°tiraf: 3. pıleyır da tuvalete gitmemiÅ?ti aslında gidebilirdi, gitmek için bu yöntemi kullanabilirdi, keÅ?ke gitseydi. HerÅ?ey daha güzel olurdu belki. Neyse o da yanımızda gülmekle, ortadan üçe yarılmakla meÅ?guldü.

Saygılarımla
    Back to top View user's profileSend private message
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum