Bencil yaratık demek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bencil yaratık... Nasıl böyle konuşmaya cürret ediyorsun.. Bir tanrının merhametine hiç şahit olmadığın belli biraz çevrene bak etraftaki mucizeleri gör ... Tanrıların muhteşemliğini.... Onların hizmetkarı olmak bile en büyük imparatorluğu yönetmekten daha büyük onurdur.. Bu zevki tadamayanlar adına üzülüyorum doğrusu
yeorda wrote:Bencil yaratık demek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bencil yaratık... Nasıl böyle konuşmaya cürret ediyorsun.. Bir tanrının merhametine hiç şahit olmadığın belli biraz çevrene bak etraftaki mucizeleri gör ... Tanrıların muhteşemliğini.... Onların hizmetkarı olmak bile en büyük imparatorluğu yönetmekten daha büyük onurdur.. Bu zevki tadamayanlar adına üzülüyorum doğrusu
İşte bu da köleliğin,sadakatla isimlendirilmiş sınıfıdır : Rahipler.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Sizin gibi sefil zevklerle hayatımı geçirip yine o sefillikleri devam ettireceğim bir cennet hayal ederek ölmektens miellikkinin kölesi olmayı tercih ederim..... Onun kölesi olmak diyarların tamamının kralı olmaktan daha üst bir mevkidir benim için...
Shadowmaster, ben bir rahibim fakat asla bir köle olmadım ve olmıycam. rahipliği seçmemin nedeni ise güç. eğer ki rahipler köle ise ben neden bir köle değilim?
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
[quote="Kaelthas"]Shadowmaster, ben bir rahibim fakat asla bir köle olmadım ve olmıycam. rahipliği seçmemin nedeni ise güç. eğer ki rahipler köle ise ben neden bir köle değilim?[/quote]
Rahipliği şeçmemin nedeni güç demişsin...
İşte gücün kölesi olmuşsun!
Ve bi rahip tanrısı için rahip olmamışsa(senin gibi) imanından şüphe edilir...
Kaelthas elindekini güç sanıyor ama gerçekten güç için rrahip olduğu ve tanrısını hiç önemsemediği için bir anda bütün güçleri elinden gidicek farkında değil... Eğer bir iş yapıyorsan tam yapacaksın ya hiç inanmıcaksın kendin güçleniceksin yada tüm benliğinle inanıcaksın tanrın zaten sana yardım edecektir... Arasını kabul edemiyorum!!!
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
DeMRaN wrote:Kaelthas elindekini güç sanıyor ama gerçekten güç için rrahip olduğu ve tanrısını hiç önemsemediği için bir anda bütün güçleri elinden gidicek farkında değil... Eğer bir iş yapıyorsan tam yapacaksın ya hiç inanmıcaksın kendin güçleniceksin yada tüm benliğinle inanıcaksın tanrın zaten sana yardım edecektir... Arasını kabul edemiyorum!!!
Eğer sonuna kadar inanıyorum diyenlerden iseniz gelin tanrılar için yapılan savaşta bize katılın... şatom ve şehrim herzaman tanrı yolunda olanlara açıktır...
Demran Silverblade
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Bu konuda demrana katılıyorum... İnancın güzel yanı verilen güç değildir. Tanrının bir parçası olabilmektir.. Ve king of damned tanrılara karşı savaşıyorsan eminim karşı tarafta kendine bir yer bulacaksın ama önce sitede aslında tanrılar için savaştığın palavrasını söylemen gerekiyor...