Karakter sınırlaması var mı?

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
lord_ariakan
Kullanıcı
Kullanıcı

Karakter sınırlaması var mı?

Post by lord_ariakan »

sitede kaç tane karakter yaratabilirim yani ib sınırı varmı karakterimi dmnin isteklerine göremi hazırlıycam yoksa kendim bi karakter yaratıp bir oyuna alınmamı mı bekliycem

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
şerefim onurumdur,onurumsa yaşamım...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

1 tane karekterin olacak...

lvl 7
32 point buy sistemi ile statlar ayarlanacak...

psicik karekter yok...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

ya logan neden psişik karakterler yok halbu ki sitede bayağı tartışıyoruz oynamak zevkli olur du ...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

çünkü psişik karakterler biraz doğa üstü. Doğa üstü derken büyücüler de doğaüstü diyebilirsiniz ama psişikler kurallar dahilinde bile doğa üstü. Ben dengesiz olduğunu düşünüyorum sanırım zamanında da dengesiz olduğunu düşünmüşler bu yüzden
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Sitede psionics handbook u adam gibi okumuş ve anlamış kaç kişi var?
Kaç kişi psionicist karakter yaratabilir ve onu en etkin biçimde kullanabilir?

Psionic doğaüstü değil bence Efla, sadece alışılagelmişin dışında :). Belki sende bunu söylemek istemişsindir. Yoksa fantastik dünyalarda doğaüstü olmayan birşey mi var. Sen parşömene kazırsın büyüyü ezberleyip okursun. Ben kristallerden alırım gücü beyin gücümle büker şekillendiririm. Fantastik br dünya gözüyle bakacak olursak ikisi de aynı derecede doğaüstü görülebilir.

Ve neden psionic oynatamıyoruz buna mantıklı bi cevap sunacak olan var mı?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Psişiklerin de kendilerine göre zayıf noktaları bol esasında. Bu olduğu gibi başka bir tartışma. Sitede neden oynanmıyor? Adminlerin bilmesini umuyorum, kendi adıma forum rpsinden fazla hoşlanmasam da sitede psişik oynamayı denemek isterdim.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Yok öyle birşey arkadaşlar, hangi rp yetkilisi size psionicist oynayamazsınız demiş ki :) Oynanır elbette. Tamamı kristal olan bi demiplane de gayette oynanır.

Hatta oynayan bi arkadaş var, daha farkında değilsiniz siz tabi...

Neyse kuzuyu uyandırmayalım :) ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Eldarin wrote:Yok öyle birşey arkadaşlar, hangi rp yetkilisi size psionicist oynayamazsınız demiş ki :) Oynanır elbette. Tamamı kristal olan bi demiplane de gayette oynanır.

Hatta oynayan bi arkadaş var, daha farkında değilsiniz siz tabi...

Neyse kuzuyu uyandırmayalım :) ...
Ben Azcık çaktıydıydım da sonradan salağa yatttım psionic handbook okuyup site için bir karakter yapıcam gaza geldim.... :D
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

beyler... konuya dönelim
//////

isterseniz konu başlığını değiştirelim...

niye sitede karekter sınırlaması var diye ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Benim 2 karakterim var, kimsenin de birşey dediği olmadı bana 8O . İkisini birden yönlendirdiğim oldu.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Diyar RPlerinde bir ana ve diğerleri yan karakter olarak birden fazla olabiliyorç. Ancak bu ikisinin birbirini etkilememesi gerekiyor bildiğim kadarıyla.

Diyar dışı RPlerde ise çoğunlukla farklı dünyalar olduğundan başka karakterlerle oynarsın. Hatta belki ileride birisi çıkar aynı oyunda iki karakterin olmasına da izin verir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

Ya madem konu karakterden açıldı bende araya soruyu sıkıştırim: şimdi arkadaşlar karakter kağıdından, hesaplamalardan ve kuralların silahların ve büyülerin detaylarından çok fazla anlamıyorum, sorumda şu bildiğim kadarıyla "necromencer"lık yada "darknight" lık gibi kişilikler redblade deki sınırlı seçimlerle ifade edilemiyor. bu işin bir çözümü varmı yoksa paşa paşa mage ol ordan necromencera dönersinmi diyorsunuz. bide bu karakter el kitaplarının Türkçe leri gözüme çarpmadı ,sadece ingilizcelerimi var. şimdidren teşekkürler...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Sylvos wrote:Benim 2 karakterim var, kimsenin de birşey dediği olmadı bana 8O . İkisini birden yönlendirdiğim oldu.

2 sinin kaderleri bir yerde çakışmadığı sürece oluyordu... ama aynı seneryoda 2 karekter açamıyorsun...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Red blade işi kolaylaştırmak ve 32 point buy işlemini yapamayanlar için. Ancak sen karakter kağıdını kendin oluşturabiliyorsan o zaman sorun yok. 32 point buy sistemi kullanılarak 7. seviye bir karakter yaratacaksın.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

Aslında bu cevap benim için doyurucu olmadı ama yinede sağol, zahmet edip yazmışsın :???:
Post Reply