Karakter sınırlaması var mı?
- lord_ariakan
- Kullanıcı

Karakter sınırlaması var mı?
sitede kaç tane karakter yaratabilirim yani ib sınırı varmı karakterimi dmnin isteklerine göremi hazırlıycam yoksa kendim bi karakter yaratıp bir oyuna alınmamı mı bekliycem
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
şerefim onurumdur,onurumsa yaşamım...
-
Logan
- Kullanıcı

1 tane karekterin olacak...
lvl 7
32 point buy sistemi ile statlar ayarlanacak...
psicik karekter yok...
lvl 7
32 point buy sistemi ile statlar ayarlanacak...
psicik karekter yok...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Sitede psionics handbook u adam gibi okumuş ve anlamış kaç kişi var?
Kaç kişi psionicist karakter yaratabilir ve onu en etkin biçimde kullanabilir?
Psionic doğaüstü değil bence Efla, sadece alışılagelmişin dışında
. Belki sende bunu söylemek istemişsindir. Yoksa fantastik dünyalarda doğaüstü olmayan birşey mi var. Sen parşömene kazırsın büyüyü ezberleyip okursun. Ben kristallerden alırım gücü beyin gücümle büker şekillendiririm. Fantastik br dünya gözüyle bakacak olursak ikisi de aynı derecede doğaüstü görülebilir.
Ve neden psionic oynatamıyoruz buna mantıklı bi cevap sunacak olan var mı?
Kaç kişi psionicist karakter yaratabilir ve onu en etkin biçimde kullanabilir?
Psionic doğaüstü değil bence Efla, sadece alışılagelmişin dışında
Ve neden psionic oynatamıyoruz buna mantıklı bi cevap sunacak olan var mı?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Yok öyle birşey arkadaşlar, hangi rp yetkilisi size psionicist oynayamazsınız demiş ki
Oynanır elbette. Tamamı kristal olan bi demiplane de gayette oynanır.
Hatta oynayan bi arkadaş var, daha farkında değilsiniz siz tabi...
Neyse kuzuyu uyandırmayalım
...
Neyse kuzuyu uyandırmayalım
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Ben Azcık çaktıydıydım da sonradan salağa yatttım psionic handbook okuyup site için bir karakter yapıcam gaza geldim....Eldarin wrote:Yok öyle birşey arkadaşlar, hangi rp yetkilisi size psionicist oynayamazsınız demiş kiOynanır elbette. Tamamı kristal olan bi demiplane de gayette oynanır.
Neyse kuzuyu uyandırmayalım...
-
Logan
- Kullanıcı

beyler... konuya dönelim
//////
isterseniz konu başlığını değiştirelim...
niye sitede karekter sınırlaması var diye ??
//////
isterseniz konu başlığını değiştirelim...
niye sitede karekter sınırlaması var diye ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Diyar RPlerinde bir ana ve diğerleri yan karakter olarak birden fazla olabiliyorç. Ancak bu ikisinin birbirini etkilememesi gerekiyor bildiğim kadarıyla.
Diyar dışı RPlerde ise çoğunlukla farklı dünyalar olduğundan başka karakterlerle oynarsın. Hatta belki ileride birisi çıkar aynı oyunda iki karakterin olmasına da izin verir.
Diyar dışı RPlerde ise çoğunlukla farklı dünyalar olduğundan başka karakterlerle oynarsın. Hatta belki ileride birisi çıkar aynı oyunda iki karakterin olmasına da izin verir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ya madem konu karakterden açıldı bende araya soruyu sıkıştırim: şimdi arkadaşlar karakter kağıdından, hesaplamalardan ve kuralların silahların ve büyülerin detaylarından çok fazla anlamıyorum, sorumda şu bildiğim kadarıyla "necromencer"lık yada "darknight" lık gibi kişilikler redblade deki sınırlı seçimlerle ifade edilemiyor. bu işin bir çözümü varmı yoksa paşa paşa mage ol ordan necromencera dönersinmi diyorsunuz. bide bu karakter el kitaplarının Türkçe leri gözüme çarpmadı ,sadece ingilizcelerimi var. şimdidren teşekkürler...
-
Logan
- Kullanıcı

Sylvos wrote:Benim 2 karakterim var, kimsenin de birşey dediği olmadı bana. İkisini birden yönlendirdiğim oldu.
2 sinin kaderleri bir yerde çakışmadığı sürece oluyordu... ama aynı seneryoda 2 karekter açamıyorsun...
Red blade işi kolaylaştırmak ve 32 point buy işlemini yapamayanlar için. Ancak sen karakter kağıdını kendin oluşturabiliyorsan o zaman sorun yok. 32 point buy sistemi kullanılarak 7. seviye bir karakter yaratacaksın.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka