Emule'da upload sorunu

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Emule'da upload sorunu

Post by Darkgnome »

Emule kullanarak pek çok dosya indirdim ve incomingde duruyorlar. Ancak gönderme konusunda bir sorun var. Paylaşılan dökümanları incoming ve bir kaç dosya olarak ayarlamış olmama rağmen bir türlü başka insanlar bu dosyaları çekmiyor.

Sorun olduğunu düşünmemin sebebi şu. İncoming dosyasına gelmeden yani indrime tam bitmeden önce gayet hızla ve istekle çekilen dosyalar indirme tamamlandığı anda alınmamaya başlıyor. Bense insanlarla bu dosyaları paylaşmak istiyorum. Sanırım emulede bir şeyi yanlış yaptım yada karıştırırken sorun oluştu.

Bana bu sorunu nasıl giderebileceğimi söylermisiniz?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Emule'ı bir süre kullandım pek beğenmedim ama options'da "Disable Sharing with other users" tarzı bir ibare olması lazım... Her paylaşım programında vardır o... Bitmeden geçerli değildir belki, o yüzden çekiliyodur, bittikten sonra geçerli sayılıyodur... Ya da paylaşılan dosyaların kapsamı içine almamışsındır ayırırken incoming vs. vs. dosyalarını. Misal yanında tick konulması gerekiyor hatırladığım kadarıyla Emule'da paylaşılan dosyaların...

Saygılarımla...
Türklider...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

sil yeninde yükle..
Yada format at bilgisayarına yada bana getir bemn atarım ..:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Post Reply