gurps sistemi
gurps sistemi
selam arkadaşlar, bu sistemi aranızda oyna(t)mış olan var mı?
bence hoş bir sistem. gayet detaylı karakterinizle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü özelliğin sistem içinde bir karşılığı var. ama bu kadar detay olması aynı zamanda bir dezavantaj da bence. gerçi gm olayları belli bir mantık sistemine göre yorumlayıp bir zorluk seviyesi çıkarabiliyor.
ben de bir oyun oynatacağım bu sistemde o yüzden fikirlerinizi bekliyorum, oyna(t)mış olan arkadaşların fikirleri benim için daha önemlidir.
bence hoş bir sistem. gayet detaylı karakterinizle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü özelliğin sistem içinde bir karşılığı var. ama bu kadar detay olması aynı zamanda bir dezavantaj da bence. gerçi gm olayları belli bir mantık sistemine göre yorumlayıp bir zorluk seviyesi çıkarabiliyor.
ben de bir oyun oynatacağım bu sistemde o yüzden fikirlerinizi bekliyorum, oyna(t)mış olan arkadaşların fikirleri benim için daha önemlidir.
6lık zar sistemini temel alan bir sistemli.Neredeyse herşeye uyarlanabilir.Ã?ğrenmesi kolaydır ama kaynak sıkıntısı vardır biraz.
Mesela Fallout Campaign Setting'in fotokopisi var bende GURPS sisteminde.Heves edip masaüstü Fallout'a başlamıştık ama devamı gelmedi.İstanbulda oturanlar benimkinden fotokopi çekebilir.
Mesela Fallout Campaign Setting'in fotokopisi var bende GURPS sisteminde.Heves edip masaüstü Fallout'a başlamıştık ama devamı gelmedi.İstanbulda oturanlar benimkinden fotokopi çekebilir.
Fallout PnP'nin esas sistemi d10'dur arkadaşlar. GURPS için tasarlanmış d6 tabannı bi sistem olduunu da biliyorum; ama gerek Fallout CRPG'de gerekse masaüstünde kullanılan sistemi d10''dur. Arzu edene dökümannarını yollayabilirim.The_Exile wrote:6lık zar sistemini temel alan bir sistemli.Neredeyse herşeye uyarlanabilir.Ã?ğrenmesi kolaydır ama kaynak sıkıntısı vardır biraz.
War, war never changes...
CRPG'dekinin d10 olduğunu biliyorum.Bendeki campaign setting GURPS'a uyarlanmış hali.burock wrote:Fallout PnP'nin esas sistemi d10'dur arkadaşlar. GURPS için tasarlanmış d6 tabannı bi sistem olduunu da biliyorum; ama gerek Fallout CRPG'de gerekse masaüstünde kullanılan sistemi d10''dur. Arzu edene dökümannarını yollayabilirim.The_Exile wrote:6lık zar sistemini temel alan bir sistemli.Neredeyse herşeye uyarlanabilir.Ã?ğrenmesi kolaydır ama kaynak sıkıntısı vardır biraz.
Elindeki dökümanlar pdf galiba.Nerden indirdiğini söylersen sevinirim.
bir süre bakmıştım başlığa cevap gelmeyince umudu kesmiş, bir süre bakmamıştım açıkçası.
6 lık zar sistemi kullanılıyor the_exile'ın dediği gibi.
fallout dışında vampire:the masquerade, werewolf: the apocalpyse ve mage: the ascension gibi white wolf oyunlarının da gurps'a uyarlanmış campaign settingleri basılmış zamanında.
6 lık zar sistemi kullanılıyor the_exile'ın dediği gibi.
fallout dışında vampire:the masquerade, werewolf: the apocalpyse ve mage: the ascension gibi white wolf oyunlarının da gurps'a uyarlanmış campaign settingleri basılmış zamanında.
indirdiim site bayaa bi süre önce kapandı maalesef. dökümannar pidief halinde. bana aysiiküu ya da emesenden ulaşırsan, bi şekilde sana ulaştırabilirim.The_Exile wrote:CRPG'dekinin d10 olduğunu biliyorum.Bendeki campaign setting GURPS'a uyarlanmış hali.burock wrote:Fallout PnP'nin esas sistemi d10'dur arkadaşlar. GURPS için tasarlanmış d6 tabannı bi sistem olduunu da biliyorum; ama gerek Fallout CRPG'de gerekse masaüstünde kullanılan sistemi d10''dur. Arzu edene dökümannarını yollayabilirim.The_Exile wrote:6lık zar sistemini temel alan bir sistemli.Neredeyse herşeye uyarlanabilir.Ã?ğrenmesi kolaydır ama kaynak sıkıntısı vardır biraz.
Elindeki dökümanlar pdf galiba.Nerden indirdiğini söylersen sevinirim.
War, war never changes...
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Abücüm tamam. Ben de sen güvenilmezsin demiyorum ki. Diyorum ki millet istediği vakit bulsun bi database çeksin diye şeeettim ben...burock wrote:ben varım yaw güvenilir kaynak
emesen ya da aysiiqüudan ulaşana verebilirim fallout dökümanlarını.
Yav aslında bi düşünmek lazım... GURPS'le de fallout oynamak zevkli olabilir. En azından PnP Fallout'ta olmayan thrust/slash mantığı var. Pıçağı sokunca ayrı savurunca ayrı hasar veriyosun. Takdir ediyorum GURPS'ü. Bazı arkadaşlarım GURPS Mage'i için orcinalinden(white-wolf) daa iyi demişti...
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
"When you see filth, call it filth"
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

bana yollayabilirsin misin lütfen?burock wrote: Fallout PnP'nin esas sistemi d10'dur arkadaşlar. GURPS için tasarlanmış d6 tabannı bi sistem olduunu da biliyorum; ama gerek Fallout CRPG'de gerekse masaüstünde kullanılan sistemi d10''dur. Arzu edene dökümannarını yollayabilirim.
biraz eskimiş başlık ama umarım hala mevcuttur.
Biraz daha açar mısın Androner? gurps'un özellikle hangi konulardaki sorunları nasıl aştığından bahsedebilir misin?
Teşekkürler şimdiden...
Teşekkürler şimdiden...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü