knights and Merchants
knights and Merchants
Oynıyan vardır umarım bu oyunu oynayanlar ya çok sevdi ya da hiç sevmedi bence tam bir strateji oyunuydu. Doğru stratejiyle kendinizden kat kat üstün orduları yenebiliyordunuz. Ahh ahh ikincisi çıkar diye bekledim ama nafile.
Sahi var mı oynayan
Sahi var mı oynayan
Tamamen katılıyorum
Vallahi sinan abi inanılmaz bir oyuna deyinmişsin... Tamamen strateji ve politik kavramlarını kullanabileceğimiz bir oyundu... Oyunu ilk aldıımda dandik olduğunu sanmış ama oynadığımda inanamamıştım... Hala oynarım yükler yükler... Yıllar önce yapılmış bir oyun olmasına rağmen stratejik ve politik olarak hala seviyesine dahi erişilememiş bir oyundur.. Ancak Rise of Nations'u karşıma getiren arkadaşlara şöyle cevap veriyorum.
Rise of nations daya iyi değilmi abi ?
Rise of nations , Knights and Merchants la aynı parkurda koşmuyorki...
Rise of Nationsu incelediğimizde birinci olarak koşullar gerçekçi değil ve ben Rise of Nations'a bir strateji değil savaş oyunu diyorum. Ã?ünkü Rise of da amaç güçlü orduyu kur düşmanı yoket... Ancak KAM'de böyle değil...
Rise of nations daya iyi değilmi abi ?
Rise of nations , Knights and Merchants la aynı parkurda koşmuyorki...
Rise of Nationsu incelediğimizde birinci olarak koşullar gerçekçi değil ve ben Rise of Nations'a bir strateji değil savaş oyunu diyorum. Ã?ünkü Rise of da amaç güçlü orduyu kur düşmanı yoket... Ancak KAM'de böyle değil...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

KaM iyidi ama,o zaman oyunlara bakış açıları değişikti çoğu kişinin..En güzel grafikli oyun alınır herkese hava atılırıdı o zamanlar..Sonradan bişi oldu Kaliteli Playerler oluştu artık oynanabilirlik önemli oldu ve biz oyunu sevdik..Ama biraz geçmi kalmıştık ne..şimdi 2.si çıksa gidip koşa koşa alırım
Jacta alea est.
KaM'yi bayaa oynamıştım ve gayet hoşuma giden bi oyundu. Tek sinir olduum noktası, orduları doyurmak için köylülerin askerlerin ayaana kadar yemek taşımasıydı.
bi de maltipıleyır desteği yoktu yannış hatırlamıyosam; ama emin diilim. Artık maltipıleyır modu olmayan bi oyunun piyasada pek şansı olmuyo bildiiniz üzre.
Ama yine de mesela bi sıtronghold'u KaM'a tercih ederim, o ayrı
bi de maltipıleyır desteği yoktu yannış hatırlamıyosam; ama emin diilim. Artık maltipıleyır modu olmayan bi oyunun piyasada pek şansı olmuyo bildiiniz üzre.
Ama yine de mesela bi sıtronghold'u KaM'a tercih ederim, o ayrı
War, war never changes...
evet yiyecek olayına ben de değinecektim orduyu düzenliyom. Sonra bi acıkıyolar düzen falan kalmıyor. Sonra bidaha uğraş.
Bir de düzen konusu var şehri kuruyorum bir süre sonra herşey sarpa sarıyor düzen bozuluyor neden olduğunu anlamadım sizde de oluyor muydu.
O zamanlar multiplayer oyunlar bu kadar popüler değildi sanırım Firma batmasaydı ikincisini oynamayı isterdim.
Strongholdu da oynadım güzeldi ama duvarlar kılıçla yıklıyordu yaw böyle saçma şeyler vardı.
Bir de düzen konusu var şehri kuruyorum bir süre sonra herşey sarpa sarıyor düzen bozuluyor neden olduğunu anlamadım sizde de oluyor muydu.
O zamanlar multiplayer oyunlar bu kadar popüler değildi sanırım Firma batmasaydı ikincisini oynamayı isterdim.
Strongholdu da oynadım güzeldi ama duvarlar kılıçla yıklıyordu yaw böyle saçma şeyler vardı.
-
Logan
- Kullanıcı

beyler o oyunu cd sini bana kopyalaybilecek arkdaş varmı ben oyunu cok seviyordum ama cd si kırıldı bir dah bulamadım
bana o oyunu copyalya bilecek ark lütf yada kopyalyıp kargo ile gönderebilecek ark.
tüm masraflar bana ayit tir ankdayım
ltf yardımcı olun
bana o oyunu copyalya bilecek ark lütf yada kopyalyıp kargo ile gönderebilecek ark.
tüm masraflar bana ayit tir ankdayım
ltf yardımcı olun
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

bu arda o oyunu mp destegi vardı...
ben arkdaşlarla internet cafede oynamıştım
cd yi gönderebilecek arkadaş benle iltibata geçerse sevinirim...
spkberk@hotmail.com
ben arkdaşlarla internet cafede oynamıştım
cd yi gönderebilecek arkadaş benle iltibata geçerse sevinirim...
spkberk@hotmail.com
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF