30 YAş ÖSTÖ VAR MI? YOKSA SİTENİN PAPAZIMIYIM?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

30 YAş ÖSTÖ VAR MI? YOKSA SİTENİN PAPAZIMIYIM?

Post by butti »

Arkadaşlar,

Benim yaşım 32. Hangi topiğin altına içinde yaşımı belirttiğim birşey yazsam devamında ABİ yada yaş ortalamasını yükseltmek iyidir gibi yorumlar geliyor. Ya sitede başka 30 yaş üstü üye yokmu? sitenin papazı mı oldum diye strese giriyorum. :lol: :lol: :lol:

Benim ricam başka 30 yaş üstü FRP sever ve forum üyesi varsa bana bir el atsın. Beni bu stresten kurtarsın.

Ama diyorsanız ki "kardeşim yaşıtların çoluk çocuğa karıştı, sen hala FRP filan diyip geziyosun ortada manyakmısın. Bırak git işine bak, senin neyine FRP" diyorsanız. Ona da saygılıyım. ama :(

Hadi bir umut bekliyorum.
Işığa uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ışığa giderim.
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

yaş 25 , 5 yıl önce oynuyordum 5 yıl sonrada oynuyor olacağıma şüphe yok :) Yaşımı doldurunca Allah`ın izniyle gelip buraya tekrar post atarım inşallah :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

8 sene sonra yanındayım diyeceğim de, siz 8 sene sonra burada olacak mısın? Onu bilemem. :P

Dragonfly gelse o vardı sanırım sizin bilgeliğinize yakın. Admin bilem olmuştu sanırım yada alt admin.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Efla
Site Admin
Site Admin

Re: 30 YAş ÖSTÖ VAR MI? YOKSA SİTENİN PAPAZIMIYI

Post by Efla »

butti wrote: Ama diyorsanız ki "kardeşim yaşıtların çoluk çocuğa karıştı, sen hala FRP filan diyip geziyosun ortada manyakmısın. Bırak git işine bak, senin neyine FRP" diyorsanız. Ona da saygılıyım. ama :(
Estafrullah öyle bişey demem aksine saygı duyarım. Zaten frp yi bir "çocuk oyunu" olarak gören zihniyete karşı değil miyiz biz? Yetişkin insanların da eğlencesi olacaktır. FRP neden olmasın ki?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

benimde 23 nasıl aynı rakamların oluşturduğu farklı bir kombinasyon olsun dostum yaw ha 32 olmuşsun ha 40 önemli olan yaptığın şeyden keyif almak
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

öyle sanıyorum genç olamaktan önemli olan kendini genç tutabilecek yatırımları yapmış olmak. frp de sanırım bunlardan. şayet diğer alanlardada kendinizi genç tutmak için gerekli yatırımları yaptıysanız gençler sizin birikimize gıptayla bakmalı. yok o kadarda yatırım yaptım diyemem diyorsanız, şimdiden çalışmalara başlarsanız çok geç kalmış sayılmassınız. küçük bir örnek: tüm gençlerin "manyaklar ya gelselerde gitsek" dedikleri rock gruplarının çoğunun yaş ortalaması 35-40. hissetmek için geç değil gençliği...
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

Çok sağolun genç dostlarım, diyerekten yaşlılığı da bünyeye sindirmiş olurum sanıyorum .

Yok aslında ben gayet keyifliyim. Kendimi ne yaşlı ne de oyun oynayamaz filan bulmuyorum.
Hala deliler gibi bilgisayar oynuyor, orta dünya kitapları okuyorum ve büyük keyif alıyorum. Sanırım hiç büyümeyeceğim bu anlamda.

Ben sadece bundan aşağı yukarı 8 sene önce FRP olayını keşfettim ama ne yazık ki çevremde oynayan ve oynatan kimseyi bulamadım. Ben oynatayım filan diye bir çabaladım, bu seferde oynayacak meraklı kimse bulamadım. şimdi hiç ilgisi olmayan birine de gidip "Gel şimdi bak bir oyun oynayacağız ejderhalar, orclar olmadık yaratıklar var" gibi yaklaşınca, adam direk elini alnıma getirip ateşimi ölçüp, finallerden Burakcım geçicek kasma bu kadar kendini gibi cevaplar verince insan benim gibi heves edip, ettiğiyle kalıyordu bundan 8 sene evvel üniversitede. şimdilerde tam istediğim aradığım kıvama geldi FRP olayı meraklısı, ilgilisi arttı ama, bu olana kadar bende 32 oldum. Ne yapalım yaşlı maşlı bende oynayacağım. Onca okudum, araştırdım, öğrendim bilgi biriktirdim. Bu saate kadar direndim, bir paladini oynayacağım hayatta, bu sayede gözüm açık gitmeyeceğim.

Neyse hala bir veterana rastlamadım sitede ve hala umutla bekliyorum.
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

valla ne yalan diim

Post by oldun »

valla heralde senden veteranı yok ama insan hissetiği yasta derler ya ben kendimi hep otuzlarda hissederim (hiç öle gencim coşiyim deilim simdiden emeklilik düşünüyom :wink: )

gerci sende kendini yirmilerde hissediyorsan durumlar degişir
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya butti sen ne konuda yardım istiyorsun ki, YAni... abimizsin amcamısız :P

ama bizde yardım ede biliriz...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Adama bak ya babamın yaşında hala frp oynuyo...yuh lan :ehue .
şaka bi yana isteyen oynar yani.Ama sen sakın orta yaş bunalımıyla yeni arayışlara girmiş bulunupta frp oynuo olmayasın :twisted:
Moruk dersem alınmazsın dimi :ehue
İki katı yaşımdasın,ne diyim.Ama tabi güzel yetişkinlerinde oynaması.hatta istanbul daysan bi ara oyun yapalım senle :roll:
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

logan wrote:ya butti sen ne konuda yardım istiyorsun ki, YAni... abimizsin amcamısız :P

ama bizde yardım ede biliriz...
Ya benim aslında yardım istediğim, varsa 30 yaş üstü üyeler "bende varım" deseler diye bekliyorum ama ya yok yada henüz görmedi topic i.

Ama sizler de sağolun ilgi gösterip yazıyorsunuz, dalga geçerekte olsa :P moral veriyorsunuz.
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Madem dalga geçmek serbest, forumda "mezarlık" bölümü açılmasını tavsiye ediyorum, yaşı geçkin üyeler içine girip ölebilirler orada :lol: :lol: (abartınca sınır tanımam, heh neyse)
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

BrokenBlade wrote:Adama bak ya babamın yaşında hala frp oynuyo...yuh lan :ehue .
şaka bi yana isteyen yapar yani.Ama sen sakın orta yaş bunalımıyla yeni arayışlara girmiş bulunupta frp oynuyo olmayasın :twisted:
Moruk dersem alınmazsın dimi :ehue
İki katı yaşımdasın,ne diyim.Ama tabi güzel yetişkinlerinde o.ması.hatta istanbul daysan bi ara oynayalım senle :roll:
Saol be, iyi moral oldu. :lol:

Yok kardeş daha orta yaş bunalımına girmedim, ama yakındır herhalde.

Ancak sana şunu söyleyebilirim; orta yaş bunalımına giren erkekler genel olarak genç kızlarla yanaşık düzene girerek bu bunalımı geçirmeye eğilim gösterirler. FRP bu anlamda işlevsel değildir.(en azından 32 yaş için değildir. Gel yavrum FRP oynayalım. Zor olur biraz) Benim FRP merakım daha çok ukte olarak tanımlanabilir. 8 yıl önce üniversitede acayip merak sarıp, 8 yıldır her kaynağı okuyup hakkında nerdeyse herşeyi takip edip, öğrenip ama pratiğe dökecek hiçbir ortam ve arkadaş gurubu bulamamanın verdiği bir hırs olarak adlandırılabilir.

Bütün bunların yanısıra, gerçekten kendimi hiç ortayaş ta gibi hissetmiyorum. Sanırım FRP olayına bir girmeyi becerirsem, çocuklarıma DM lik yapar, onlarlada çok eğlenirim gibi geliyor. Enteresan bir baba modeli tabi :lol: :lol:

Malesef istanbul'da değilim ankara'dayım ama ara sıra istanbula geliyorum. Tesadüf denk gelirse elbette büyük bir zevkle size katılırım.

++++++++++++++++++
Shevarash wrote:Madem dalga geçmek serbest, forumda "mezarlık" bölümü açılmasını tavsiye ediyorum, yaşı geçkin üyeler içine girip ölebilirler orada :lol: :lol: (abartınca sınır tanımam, heh neyse)
---------------------------------------------------------

Lütfen yaşlı üyelerimize fil muamelesi yapmayalım. :lol: :lol:

Sizde birgün yaşlı olacaksınız. O zaman FRP yi bırakmış olucam diyorsanız o ayrı. :wink:

chosen : ardarda atılan mesajlar birleştirilmiştir...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Zaten o mezarlığa 2. gelecek olan büyük ihtimalle benim, yaşlılık başa bela mirim :wink:
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: valla ne yalan diim

Post by butti »

oldun wrote:valla heralde senden veteranı yok ama insan hissetiği yasta derler ya ben kendimi hep otuzlarda hissederim (hiç öle gencim coşiyim deilim simdiden emeklilik düşünüyom :wink: )

gerci sende kendini yirmilerde hissediyorsan durumlar degişir

-------------------------------------------------------

Kendini otuzlarında hissediyorsan bundan hemen vazgeç, gününü gün etmeye bak. Gününü gün etmek illa ki coşayım delireyim demek değildir. Ama tadını çıkar bir daha yakalama şansın olmuyacak.

Ben kendimi 20 lerimde hissetmiyorum ama 60 yaşında hala yaşıyor olursam çocuklarıma yada torunlarıma DM lik yapabilmek için herzaman bu enerjimi korumak taraftarıyım. Yoksa insan kaç yaşındaysa o yaştadır ama o yaşın standartlarını kendisi belirler en azından kendisi için.
Post Reply