Pixar satıldı...
Pixar satıldı...
Ve pixar'da satıldı. 7.1 milyar dolara Disney aldı. 
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Re: Pixar satıldı...
Usta zaten pixar walt disney in yan kuruluşu değil miydi ya...uLtior wrote:Ve pixar'da satıldı. 7.1 milyar dolara Disney aldı.
Kıymetlimiss pixar ne ki? (gollum mod /off
)
Animasyon yapımcısı olan bir şirşet olarak kalmış aklımda ama doğru mudur?
Bu arada Sierra da kapandı bildiğim kadarıyla.. Ã?ığır açan Half-Life 1 gibi bir oyunun dağıtıcısı olan Sierra.. hey gidi hey.. demekki nooldum dememeli, nolacağım diceksin..

Animasyon yapımcısı olan bir şirşet olarak kalmış aklımda ama doğru mudur?
Bu arada Sierra da kapandı bildiğim kadarıyla.. Ã?ığır açan Half-Life 1 gibi bir oyunun dağıtıcısı olan Sierra.. hey gidi hey.. demekki nooldum dememeli, nolacağım diceksin..
Only God can Judge me!
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Sierra'ya üzüldüm ya
Hey gidi günler hey. Behey, behelelehey 
Toy Story, Monsters, Kayıp Balık Nemo ve İnanılmaz Aile gibi animasyonları yapan şirket Pixar. Aslında Disney Pixar diyordu ama Steve Jobs'a aitmiş. Gerçekten de Disney'e satılacakmış. Kafamı çok karıştırdı.

Toy Story, Monsters, Kayıp Balık Nemo ve İnanılmaz Aile gibi animasyonları yapan şirket Pixar. Aslında Disney Pixar diyordu ama Steve Jobs'a aitmiş. Gerçekten de Disney'e satılacakmış. Kafamı çok karıştırdı.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Off yarayı deştin şimdi
hatta Troika da gitmiş (faloutun beyin takımı , temple of elemental evil , arcanum , vampire the masquerade: bloodlines) yara büyüktür bu konuda...
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
- ...lwnt....
- Kullanıcı