Zümrüt Gözyaşı(Hakkında)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

şimd, benim aklımda iki tane plan var. Sesiz olması gerek biliyorum ama en azından bir yerden başlamak en iyisi sanırım. İçeride 4 kişi olduğu söyleniyor ve bu 4 kişiyi etkisiz hale getirmeden binaya giriş çok zor olacaktır.

Plan1. İlk olarak bu mesajları yada her ne iseleri getiren adamın eşgalini öğreneceğiz.

İlk olarak ben ortaya çıkacağım. Pazar alanı yeni kurulduğuna ve hala kirli olabileceğine göre demekki burada yere düşmüş çürük yiyeceklerde olabilir. Ben Üstümde oldukça fakir bir delinin giysileri ile bu pazar alınaına gideceğim ve etrafımı göstere göstere kolaçan ederken bu yerdeki yiyecekleri toparlamaya başlayacağım. bu satede benim oradaki deli fakirlerden biri olduğumu ve yemek toplasığımı ama deli olduğum için etrafıma baktığımı düşünecekler. Bu sayede ben etrafın durumunuda araştırırken yıkılmış binaya yemeğimi yemeye gideceğim. Tam bizim has adamımız gelirken ortaya koca silahı ile jax çıkacak ve yüksek sesle bağırıp ondan çaldığımı geri vermemi isteyecek ve bende bu koca adamdan kaçmaya başlayacağım. Kaçacağım yönse kapıya çok yaklaşmış olan habercinin tarafı olacak.

Habercinin arkasına saklanacağım ve ve jax ile aramızda sıkışmış olan haberciye bakmaya en azından göz atmaya diğer dörtlü çıkacak. Bu sırada arka kısımdan savaşçımız Andero girecek. Anderonun girişini bilmeyen 4'lü kötü yakalanıcak veya öğrenselerde diğer taraftan jax koca kılıcını çekipte bastırıken arada sıkışmış olacaklar. Bende elimin altında kalmış haberciyi bir bıçakla susturup size katılacağım.

Ancak burada tabiiki ses faktörü devreye giriyor diyebilirsiniz haklısınız. Bununda yanında bu binadan çıkışta diğer binaya neden gidildiği de var. Bu binadan haber getirenlere uyuşturucu bverliyor olabilir ama neden ana binadan değil. Yemek veriliyor olması daha büyük bir olasılık. Ancak bana en büyük olasılık ortadaki binada kontrol edilmesi ve sonrasında ise diğer binalara yollanması gibi geliyor.

Ben ancak bir başlangıç yaptım sizde fikirlerinizi söyleyinde planmızı yaratalım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Alternatif kuvvetli bi planım olmadığından. Fazla birşey söylemeyemeceğim.

Ama temel sorun şu:
Ya geceşahinleri planda öngörülen gibi davranmazsa?. Yani dışarı çıkacakları falan kesin değil. Ve bir değişiklik durumunda plansız kaldık denilebilir. Doğaçlama yapmamız gerekir.

Sayımız da gerçekten az. Dışarda birilerinin sürekli beklemesi gerekebilir. Ama geriye 2 kişi kalıyor içeri girmek için.

Kapıdan girdiğimizdeDiğer evleri kullanarak kaçmalarına neden olabiliriz. Planda buraları da unutmamalıyız. teraslara birer adam yerleştirdiğimizde içeri girecek bir adam kalıyor. Planı yaparken kimsenin kaçmaaması gerektiği önemli bir nokta.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

RP de oynattığım karekterden dolayı ince plan yapmaya pek uygun değilim.Onun için plan hazırlamayı size bırakıyorum,uygulama işinde yanınızdayım tabi ki.
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Oynattığın karakterin yapmasına gerek yok. Sen bir plan bul başkası bulşmuş gibi RP atarız. 3 kişi olduğumuzdan her türlü fikire açığız.

Bu arada Andero verdiğin bililer ile daha iyi bir plan çıkartmakta zorlaıyoruz. Acaba heberci 4 katlıya girdiğinde ne kadar duruyor? Yan binalara geçtiğinde ne kadar duruyor? Girdiği hali ile çıktığı hali arasında bir fark var mı?

Taşıyan kişler hep aynı kişilermi yada taşıyan aynı değilse aralarındaki ortak noktalar nedir?

Taşıdığı notlar yada her ne ise daha fazla bilgi alabilir miyiz?

Bina içindeki adamlar hep aynı kişilermi yoksa değiştikleride oluyor mu? Bunlar habercileri korumaya çalışıyorlarmı yoksa başına bir şey gelse umurlarında olmaz mı? Bu 4'lü hep bir arada mı yoksa fark katlarda ayrı ayrımı duruyorlar. Yüyeceklerini ne zamanlarda nerede yiyorlar ve bu yemekler nereden geliyor?

Ana saldıracağımız binanın ve kardeş binaların pencere kapı ve benzeri şeyleri neredeler?

Oradaki çeşmenişn kokma sebebi kanalizasyon ile bir ilgisi olmasından mı kaynaklanıyor? Bu kanolizasyonlardan bir insan geçebilir mi? Binanın altından kanalizasyon girişi yapmak istersek diye

şİmdilik aklıma gelen sorular bu kadar daha sonra gelirse sorarım. Sanırım diğer yandaşlarım da bu sorularına cevap bekliyorlardır. Onlarında soracakları vardır belki.

Hadi kardeşlerim, yandaşlarım bunu başarmamız için büyümüz yok. İyi bir plan yapmalıyız.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Ben aslında bu tarz soruları sorabilirsiniz demeye gerek duymadım ama tabii ki her türlü şeyi sorabilirsiniz. Eğer sorularınıza cevap olabilecek gözlemler yapıldıysa onları da size aktarırım. Jax'in karakteristik özelliklerini tam bilmiyorum ama eğer karatkeri planla kasamam diyorsa plan aşamasında yorum yapmamasını ben RP açısından daha mantıklı buluyorum. Tabii son seçim sizin. Sorularınıza cevap vereyim.

Bir haberciden bahsetmedim bu sebeple neyi kastettiğini anlamadım tam ama binalarda zaman geçirme süreleri şu şekilde,

-4 katlı olan ortadaki hedef binadan gün batımından sonra gün doğumuna kadar herhangi bir çıkış olmuyor. ,

-Yan binalara geçenlerin içeride kalış süreleri 1-3 saat arasında değişiyor. Görüldüğü üzere girişleri ve çıkışları arasında bir farklılık yok. Gözlem süresi içinde de bu bina değiştiriş hareketlerini tamamiyle rastgele saatlerde yaptılar.

-Orta binadan çıkan ve gözlenen 4 kişi hep aynı kişiler. Bu kişilerden yan binalara hangisinin gireceği belirsiz ve rastgele olarak değişiyor. Binalara giriş süreleri de tamamiyle rastgele. Bir aylık bir gözlem sürecinde iki hafta boyunca hiç girmedikten sonra bir hafta boyunca üç kez geçiş yapıldı. Son bir hafta da ise herhangi bir geçişse rastlanmadı.

-Dışarı çıkanların arada sırada pazar yerine uğradıkları ve yiyecek tedarik ettikleri görülüyor. Alınan yiyecekler pazar bir daha kurulana kadar üç kişiye yetecek miktarda.

-Binanın içinde 4'den fazla kişi olup olmadığı bir soru işareti zira bu dörtlüden başkaları göze çarpmadı.

-Dörtlü sürekli beraber değiller. Hatta çoğu zaman ayrı hareket ediyorlar.

-Hanlara ve benzeri yerlere gidip zaman geçirip içki içiyorlar. Fazla kaçırmamaya dikkat ettikleri gözlemlendi.

-Kapılar ön sokağa bakan alanda olup üç binada da kapı hizasında ve kat yüksekliğinde birer pencere var. Yanlardan baktığınızda göze çarpan penceler binaların sisteminin aynı olduğunu ve bütün binaların iki yanda geniş birer daireden oluştuğunu gösteriyor. Daireler muhtemelen iki odalı. Pencelerin perdeleri genellikle kapalı oluyor ama dört odadan geceleri lantern ışıkları fark edilebiliyor.

-Ã?eşme iyice incelendiğinde kaldırılabilir olduğu görülüyor. Ã?eşmenin altında bir delik var ve delik kanalizasyona açılıyor. Jimmy'nin şehir turunda anlattıkları kanalizasyonlarda insanlar gezebildiği yönünde. Ã?eşmenin altındaki delik çok küçük ve çocuk yaşta bile olsa bir insanın geçmesi imkansız. Etrafta herhangi bir mekanizma görülmüyor ama deliğin oturmuş olduğu mermerin kenarları toprak zeminden bir çelik perdelikle ayrılıyor.

Sanırım sorularına cevap olarak bunlar verilebilir. Aklınıza takılanları her zaman sorabilirsiniz. Ben bu bilgileri bir arada durmaları açısından son mesajıma ekliyorum.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Locked