Vampire: The Masquerade
Assamitelar "shir" diye bir büyü çeşidine sahipler, nasıl ki Tzimisceler de koldunic sorcery varsa bu adamlarda da böyle bi' olay varmış, ve çaktırmadan adamlar üzerlerine konulan laneti kaldırmaya çalışıyolarmış. Sonunda da kaldırmışlar. Yanılmıyorsam Clanbook: Assamite da anlatılıyor bu olay.
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
abicim salih (azalin) benim VtM oyununda bayaa bahtsız bi gangrel oynuyo. ben bu kadar botch atan adam görmemiştim. sanırım WoD oyunnarına ilgisini yitirmiş olabilirerethan bi ara wrote:...Demon hoş setting'dir,ya burak bu bizim salih hani oynatacaktı noldu...
bi bilmece bi grup vampiriği nasıl maymun eder ben onu gördüm. her ne kadar "size bişiy sorucam" die olaya atlayan amcanın bu etkiyi uyandırması pek mantıklı gelmese de, bilmeceyi çözmek için uuraşırken geçirilen zaman bayaa eelenceli oluyo. özellikle botchlar fazlaysa. ayrıca AT ARABASI!erethan daha sonra wrote:...Mytherceria'nın ise fortitudela uzaktan yakından alakası yok,
Mytherceria 5,Riddle Phantastique yada bir bilmecenin grup üzerindeki çılgın etkileribu konuyu Logan,Efla yada burock'a danışabilirsiniz yarattığı etkiler hususunda detaylı bilgiye sahiptirler...
War, war never changes...
benim hatırladıım kadarıynan asamaytların kılan lanetini kaldırması 1998 senesindeydi. Tam da yüce Nosferatu justicarı petrodon'un katledildii sene
. şahsen ben burdan çok güzel bi senaryo çıkardım ve halen oynatıyorum. Ama 1 sene için seni kırcak diilim eldarin, 1997 olsun
ben asamayt kılanbuuku bi daha okuyım.
hmm, ben bu laneti kaldırma işini asamaytların bi bıladlaynı olan asamayt vizierlerin yaptıını düşünüyodum. hani şu taumaturjiye falan sahip olan bıladlayn.Constantine wrote:Assamitelar "shir" diye bir büyü çeşidine sahipler, nasıl ki Tzimisceler de koldunic sorcery varsa bu adamlarda da böyle bi' olay varmış, ve çaktırmadan adamlar üzerlerine konulan laneti kaldırmaya çalışıyolarmış. Sonunda da kaldırmışlar. Yanılmıyorsam Clanbook: Assamite da anlatılıyor bu olay.
ben asamayt kılanbuuku bi daha okuyım.
Burock wrote:ben bu laneti kaldırma işini asamaytların bi bıladlaynı olan asamayt vizierlerin yaptıını düşünüyodum. hani şu taumaturjiye falan sahip olan bıladlayn.
Hah işte o olay ama ben de masquearade de bloodline olayı yok zannediyordum
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
kısıtlı da olsa maskureydde bıladlaynlar var. hatta kılanbuuklardan ewel, ana kural kitabında bile bikaçı var. mesela bu asamayt vizier bıladlaynı, ana kural kitabında asamayt klanını açıklarken geçiyodu yannış hatırlamıyosam.Constantine wrote:Burock wrote:ben bu laneti kaldırma işini asamaytların bi bıladlaynı olan asamayt vizierlerin yaptıını düşünüyodum. hani şu taumaturjiye falan sahip olan bıladlayn.
Hah işte o olay ama ben de masquearade de bloodline olayı yok zannediyordumYani o Vizierler tıpkı Tzimiscelerde olan Koldunlar gibi ayrı bi sınıf diye biliyordum...
ama bu bıladlaynnar daha çok non-kamarilla kılannar için vardı sanırım.
Samuel Haight half werewolf/half vampire/half mage Chaos factor isimli adventure-bookda. Ama çok kasmışlar. Kısaca söylemek gerekirse player isterse olmaz ama ST isterse öyle bi karakter yaratabilir, herşey mümkün
Ama resmi kurallar dahilinde bununla ilgili kurallar yayınlanmadı sanırsam. Embrace anından itibaren, önceden ne olursa olsun embrace edilen, vampire olur diye biliyorum ben
Werewolf'larda embrace yada dönüşüm diye birşey yok,werewolf'lar bu şekilde oluşmuyor,werewolf'lar hımm werewolf doğar.
Hımm ama constantine'nin dediği doğru bir mahluk embrace edildiğinde vampir olur,ama kimi kaynaklarda werewolf embrace edildiğinde bir adet Abomination edineceğimiz söylenir.
Hımm ama constantine'nin dediği doğru bir mahluk embrace edildiğinde vampir olur,ama kimi kaynaklarda werewolf embrace edildiğinde bir adet Abomination edineceğimiz söylenir.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
seni esefle kınamakla beraber attığın taşı ben geri göndermeyi bilirim... o gangrelide inatla masquerade bozulmucak bi alana sokmuon... parmaklarımıza adam öldürmek zorunda kalıoz.. oda ayrı....neese cuma yakın... görüşürüz...izmir semalarında...burock wrote:abicim salih (azalin) benim VtM oyununda bayaa bahtsız bi gangrel oynuyo. ben bu kadar botch atan adam görmemiştim. sanırım WoD oyunnarına ilgisini yitirmiş olabilirerethan bi ara wrote:...Demon hoş setting'dir,ya burak bu bizim salih hani oynatacaktı noldu...
bi bilmece bi grup vampiriği nasıl maymun eder ben onu gördüm. her ne kadar "size bişiy sorucam" die olaya atlayan amcanın bu etkiyi uyandırması pek mantıklı gelmese de, bilmeceyi çözmek için uuraşırken geçirilen zaman bayaa eelenceli oluyo. özellikle botchlar fazlaysa. ayrıca AT ARABASI!erethan daha sonra wrote:...Mytherceria'nın ise fortitudela uzaktan yakından alakası yok,
Mytherceria 5,Riddle Phantastique yada bir bilmecenin grup üzerindeki çılgın etkileribu konuyu Logan,Efla yada burock'a danışabilirsiniz yarattığı etkiler hususunda detaylı bilgiye sahiptirler...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
werewolflar kesinlikle embrce edilemez die biliorum... kanını içer kurutur öldürürsün..ama soora o kanın verdiği RRRAAAAAAGEEEEEEE ile kime dalarsın onu da bilemem...Azazel666 wrote:Bişey sorcam bana imkansız gibi gelio ama genede öğrenmek istedim bi insan hem bi vampire hemde bi werewolf tarafından ikisine de dönüşümünü tamamlamadan embrace edilebilirmi?Bunun sonucunda Half-Vampire/Half-Werewolf bir karakter olurmu?Weya böle bi örenk warmıdır bildiiniz(Wod dünyasında)
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Sanırım Underworld:Evolution dolaylarından geldi bu soruAzazel666 wrote:Bişey sorcam bana imkansız gibi gelio ama genede öğrenmek istedim bi insan hem bi vampire hemde bi werewolf tarafından ikisine de dönüşümünü tamamlamadan embrace edilebilirmi?Bunun sonucunda Half-Vampire/Half-Werewolf bir karakter olurmu?Weya böle bi örenk warmıdır bildiiniz(Wod dünyasında)
yukarda embıreys ile ilgili bi muhabbet geçmişti. ben bu konuda okuduum kaynaa hala bulamadım. aklımda kaldıı kadarıynan, meycler embıreys edildiinde vampirik oluyolar; ama tüm meyc özelliklerini yitiriyolardı. werewolflar ise sanırım embıreys edilemiyolardı.Tüm kanı emip kurutulursa bi vampirik tarafından, o durumda sadece ölüyolardı, die biliom ben. hoş, diablerie için werewolfu kontested str rollda yenebilcek bi vampirik var mıdır, onu da bilmem
ayrıca, azalinin dedii gibi, werewolf kanı içen vampirik, bünyesinde o kanı taşıdıı sürece reyc zorluklarına penaltı alır, yani brujah kılan laneti gibi bişiye sahip olur.
Yok werewolf'da embrace edilebiliyor hatta meşhur vampir kardeşlerimizden birisi werewolf'dur,yanlış hatırlıyor olma ihtimalim yüksek olmakla birlikte,şu anarch revolt'un kıvılcımı olayına karışan ventrue yaratmıştı,Hargesthad'mıydı ismi,buna benzer birşeydi ama kitapları kurcalıyabilecek durumda değilim şu an.Bulunca yazarım olayı ayrıntılı.
hardestadt'ı diosun sen. kamarillanın kurulmasını öneren ventrue eldırı. ama ben onun werewolflarla alakası olduuna dair bişiy bilmiorum.
onun embıreys ettiklerinden bahsediyosan, 2 vampirik var. biri, gerçek Hardestadt Brujahgillerden anark tyler tarafından diablerie (gerçi o zamannnar yok diablerie, amaranth
) edildikten soona onun yerini alan hardestadt the younger (genç osman
), dieri de Heinz Eulau, ki bunnarın ikisi de kamarillanın kuruluşunda etkin rol almış vampiriklerdir ve yine werewolf ile alakalarına dair bişiy ben bilmiyom.
onun embıreys ettiklerinden bahsediyosan, 2 vampirik var. biri, gerçek Hardestadt Brujahgillerden anark tyler tarafından diablerie (gerçi o zamannnar yok diablerie, amaranth
kaynak:VtM children of the night
Harold GoodSton(Pariah)
Clan:Ventrue
Sire:Oliver Ligon
Generation:8
Breed:Homid
Tribe:Ronin(önceden silver fangs)
Fiziksel:Str:5,Dex:4,Sta:4
Sosyal:Cha:4,man:2,App:3
Mental:Per:4,int:3,wis:3
Hımm görünüşe göre bu kardeşimiz werewolf güçlerini korumuş,bu kardeşler werewolf güçlerini koruyabiliyorlar yanlız yanlızca karanlık ruhlardan cevap alabiliyorlar ve geliştirme şansları olmuyor embrace edildiğinde neyse o yani,yanlız disiplinleri geliştirebiliyorlar,ama bildiğim kadarı ile bunu yaparken normal bir vampirden daha fazla zorlanıyorlar(*5 değil *7).
Harold GoodSton(Pariah)
Clan:Ventrue
Sire:Oliver Ligon
Generation:8
Breed:Homid
Tribe:Ronin(önceden silver fangs)
Fiziksel:Str:5,Dex:4,Sta:4
Sosyal:Cha:4,man:2,App:3
Mental:Per:4,int:3,wis:3
Hımm görünüşe göre bu kardeşimiz werewolf güçlerini korumuş,bu kardeşler werewolf güçlerini koruyabiliyorlar yanlız yanlızca karanlık ruhlardan cevap alabiliyorlar ve geliştirme şansları olmuyor embrace edildiğinde neyse o yani,yanlız disiplinleri geliştirebiliyorlar,ama bildiğim kadarı ile bunu yaparken normal bir vampirden daha fazla zorlanıyorlar(*5 değil *7).