rage

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Post Reply
kelemvor
Kullanıcı
Kullanıcı

rage

Post by kelemvor »

rage'e girmek istiyorsunuz bunu roleplay olarak nasıl yaparsınız yani nasıl anlatırsınız

kısacası ben rage griyorummu dresiniz yoksa....
Fenmarel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Fenmarel »

Ã?rnegin bir kişi size tehdit olusturuyosa (ki bir barbar bi tehditi asla karsılıksız bırakmaz):Bu durum karsında bütün hiddetimle saldırıyorum.gibi...Ya da mesela bir nesne size kötü bir olayı ya da kötü bir düsünce andırıyorsa nesnenin hatırlattıgı olaya göre rp ni ayarlarsın...
By the Lone Wolf
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Kendini kaybeden .... , gözü dönen ....
noktalı kısımlara savaşçının adı ve ya belirleyici bir isim koyarak başlarsın söze, gerisi tamamiyle senin kurguna ve hayal gücüne kalmış...
Only God can Judge me!
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

"Yeminimi bozdum ülennn" şeklinde girişebilirsin. :P
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Yanlış biliyorsun.

+2 Morale bonus on will saves diyor. Against fear demiyor. Hatta morale bonus olduğundan dolayı Bless büyüsünün vereceği bonusla da birbirine eklenmiyor.

Rage'den çıkamayınca da yakınındakine saldırması olayı da doğru değil. Zira kontrolünü yitirmiyor, sadece daha efektif dövüşüyor. Acı hissetmediğinden dolayı kaslarını daha iyi kullanıyor (insanlar çoğu güçlerinin yeteceği işi kasları acıdığından dolayı yapmaz. Bu nedenle Rage'e giren birisi bunu düşünecek durumda olmadığından kasları daha efektif çalışır. +4STR) ve darbelere daha fazla dayanabiliyor. (+4CON)

Rage'den çıkamayınca kendi grubuna gözü dönmüş şekilde saldıran tek bir sınıf var: Frenzied Berserker ve bu sınıfın girdiği RAGE değil, "Frenzy"dir...

Saygılarımla...
Türklider...
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

ben oyunlarımda grup arkadaslarıma önem veririm... e tabi görünce onlara zarar gelio dayanamam "acılın ulenn" narasıyla ortaya dalarım... tabi sonra kırmızı bir cüce olarak handan dışarı cıkarım... :twisted: :twisted: :twisted:
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Brutal Vokalle söylenen her şey olabilir.

"Röeaaggghhh" guzel mesela ama genizden gelen bi "Hırrr" da fena sayılmaz.
Yada güzel bi küfür.
KUTBILTUNGA
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KUTBILTUNGA »

:D Baldur's Gate 1'den alıntı:'Are talking to me,Are You Talking to me!'...İlk gittiğiniz kasabada bir handa karşınıza çıkan ve dikkat etmezseniz oğunun kaybının acısını sizden çıkartan çiftçi...
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

"Lannn bennn şimdi seni dilim dilim doğramazmıyım laayyyn, hüleayyyn" diye bir giriş olabilir mesela. Ben genellikle "eee, yetti ama lan, gel lan buraya!" gibi cümlelerle olabilir. Ya da eskiden Reyting Hamdi'de Gazman'ın düşmanı gibi yapabilirsiniz... :P
And i still wonder if you ever wonder the same!...
KUTBILTUNGA
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KUTBILTUNGA »

Gözünüzü kapatıp,mutluluğu,huzuru düşünün,hurileri düşünün :lol: .Sevdiğiniz insanları düşünün :D ;sonra yavaş yavaş gözlerinizi açın ve karşınızdaki düşmana bakın 8O :???: :x ;AşAğILIK HERİF SURATINIZA BAKIP SIRITIYOR MU,SİZİ SİZE... :x :mad: :evil:

HHHHHHNNNNNAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRGHHHRRRGHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

"Bunlar banamı saldırıyor?" "Ban zararmı vermek istiyor?" "Bunlar beni küçükmü görüyor?" "Her vurduğumda acısını en içlerine kadar hissetsinler istiyorum, yıkılmadığı görsünler ve korksunlar istiyorum."

Yukarıdakilerden birini veya bir kaçını duruma göre söylerim ondan sonrada "karşımdakinin saldırılarını umursamadan saldırıyorum yani rage atıyorum" diyorum.

Yalnız forumda olsa biraz daha uzun yazabilirim. Bu sadece masa üstü RPlerinde geçerli.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Eğer barbarımız good alignment bir şahsiyetse kendini tehdit eden kişi veya kişileri uyarabilir (damarıma basmayın rage "e girerim :D ).Tehdit bunarağmen hala devam ediyorsa işte ozaman barbar kardeş rage "e girip düşmanına saldırmaktan hiç çekinmez.Eğer barbar arkadaşın alingnment C.E ise hiç düşünmeden rage "e girer.Roleplay olarakta şöyle bi şey olabilir baltamı çekiyorum savaş naramı atıp(ZUHARAAAAAAA!!!.....!) bana kafa tutan heriflerin üstüne atlıyorum.Barbarların babası Barbar Conan"ın bu gibi durumlar için çok güzel bir küfürü var "BİNLERCE BABANIN EVLATLARI.....!!!!!.....!" :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

Bende bir şey soracam sizlere bu konuyla ilgili;
Dövüş esnasında gerçekleştirmiş olduğum hamleler ve verdiğim kararlar bunu göstermezmi?
mesela;yara almak uğruna bodoslama adama dalmak gibisinden bir şeyler olamazmı sonucundada ben yara alıyorum ama onun yarası benimkinden daha fazla ve ben acının farkında değilim gibilerinden bir şeyler.
şimdiden teşekür ederim.
Thorodin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thorodin »

oyunun oynanışına göre değişir! eğer gırgırına 'power play' in gözüne vurduysak 'rage e girdim yardım kafasını derim'

eğer ciddi bir oyundaysak

'Kontrol edemediğim öfkemin taşmasına izin verdim. Kaslarım vücuduma hücum eden öfkeyle bir insanın sınırlarını zorlar derecede şişerken kılıcımı öldürmek için savurdum' derim
Bir millet dara düştümü fahişeler bile azize kesilir!
Post Reply