monk knowledge arcana

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

monk knowledge arcana

Post by oldun »

bir monk un neden class skill i knowledge arcana, religion olsa daha mantıklı olmaz mı yada nobility royalty olsa arcana bana bir garip geldi yok dogrusu bu ise mantığı nedir bide monk ile ilgili baslıklar savaskarargahına mı yoksa tapınaga mı aatacaz ortada fazla monkla ilgili baslıkta yok zaten
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Knowledge(Religion) da var Monkta Oldun. Sen 3rd oynuyorsun gerçi onda eklenmemiş olabilir Knowledge(Religion), bi bakmam lazım ona da.

Knowledge(Arcana)'nın monklara verilmiş olmasının sebebi; Ki Strike, Still Mind, Abundant Step, Diamon Soul, Perfect Self gibi özelliklerin magical tabanlı olmasıdır. Monk karakter Knowledge(Arcana) arttırarak bir taraftan seviye aldığında bu tip özellikleri öğrenirken diğer taraftan kullandığı ve kullanabileceği özellikler üzerine bilgi sahibi olur.

Yani olayın sistematik boyutu roleplay gidişatı ile bu şekilde bağlanabilir.

Son olarak; Monk, Warrior üst grubuna dahil bir sınıftır. Bunun içinde uygun forumumuz ise Savaş Karargahıdır.
Bir ekleme de ben yapayım, bilinenin aksine Paladin sınıfıda Divine üst grubuna dahildir.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

tamamdır knowledge arcana cok mamtıksız gelmemiştide religion olmaması biraz uyuzdu o da sonra degiştiyse bence sorunyok
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Sen bence geç artık şu 3,5 editiona. 3rd editionda çok eksik var.

Başla bence D&D 3,5 edition PDF arşivi oluşturmaya. Benden söylemesi :) .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

2e forever :evil: bölede fesat sokarım işinizin içine mon 2e de priest kitidir ve çok sağlam bi karakterdir 3e ve türevlerindeki gibi abartı ve poverplay olmasada salamdır

ben daha kılıçtan fazla zarar werebilen yumruk görmedim (d20) gören varsa bilemicem hadi kılıçtan çok werdeni war hemmer (d12) be abi boru değil ki ne yumrukmuş çekiçden çok vuruyo çivi çak sen o yumrukla çivi yada vaz geçtim git yıkılacak binaları yık daha çok işe yarasın :schemes:
herker özgürdür, sonuçlarına katlandığı sürece<br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

iyide monkun avantajı silahı değil ki...
yani yumruğu değilki..
Maniak...

bir sürü feat aıyor...
ne bilyim bir sürü özeliği var..
ama bölede kon sapıyor...
Başlığımı değiştisek..:?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

3.5 pdf leri var eldarin ama ben elimde kitap olmadan bişi yapmam beni cok sıkıyo pdfler okumak bile bir cile
2nd edition cok eksikli ama onun o gizemli onurlu yeri hep kalbimde kalacak büyünün degeri bence 2nd editionda gizli hele o monster manual yok mu 2nd edition ın süper bir kitap bence ah bide cizimler bişiye benzese (bi diterlizze ile olmuyo ki)
monter manualde söle meden edemicen death knight la deep spawn ın olduğu sayfayı biz ölüm sayfası secmiştik
Post Reply