Kırık Aynadan Yansımalar (Hakkında)
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Kırık Aynadan Yansımalar (Hakkında)
Olmazsa olmazımız olan başlığımız. Yorumlarınız, kavgalarınız, espirileriniz vs vs hepsi buraya beklenir efendim.
Yeni oynumuz vatana millete ve siteye hayırlı uğurlu olsun. 
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
demarch
- Kullanıcı

Hayırlı uğurlu olsun yeni oyun , gerçekten güzel bir başlangıç olmuş. Buradan DM'e seslenmek istiyorum; celdar o kadar da gizlilik peşinde koşan biri değildi ancak böyle olsun daha güzel olur. Yoksa o karakterle, kör halimle, omzumda basilisk cesediyle köye girip hanın yerini sormuş biriyim ben:D
quidquid latine dictum sit, altum videtur
(anything said in latin sounds profound.)
(anything said in latin sounds profound.)
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Arkadaşlar, bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim kendimi nedense. Normalde bu oyunu tur bazlı değil, kişi bazlı ilerletmeyi düşünüyordum. Bu yüzden dün ve bugün RP'lerini yapan oyuncuları devam ettirmem gerekecekti. Lakin bugün kontrolüm dışında, gayet nahoi olaylar geçti başımdan ve toparlayıp yazamadım maalesef. Yarın da çok fazla meşgulüm ve günün çoğunluğunda evde değilim. Bu yüzden hepinizden beklettiğim için özür diliyorum. Cumartesi günü tur dönecektir. En azından bunu söyleyebilirim sanırım.(Biraz fazla mı kesin konuştum ne? Sonra tükürdüğümü yalamayayım?)
Saygılarımla, iyi oyunlar..
Saygılarımla, iyi oyunlar..
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Re: Kırık Aynadan Yansımalar (Hakkında)
Yorum :Necros_Spellweaver wrote:Olmazsa olmazımız olan başlığımız. Yorumlarınız, kavgalarınız, espirileriniz vs vs hepsi buraya beklenir efendim.Yeni oynumuz vatana millete ve siteye hayırlı uğurlu olsun.
:looloo: bazı oyuncular tam olmamış kısa zamanda Dc yüksek büyüler bekliyorum DMden
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Bizim elimizde doğrudan karakterin kaderini etkileyen 'Saving Throw: None' büyüler de var. Hem de bu durumda oyuncu Cyric gibi kaderinden tüyüp ilahlaşamıyor da.
Ama oyunculara haksızlık işte. İş zaten silahının olmamasında değil, onu kullanmamakta. 
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Bakalım biz nasıl gelecez şu kasabaya onu cidden merak ediyorum... Hadi beni yine şu onkasabadaki yaşlı hanım getirecek diyelim. şu Gümüşyüz ile öbür kızıl gözlü kardeşi kim getirecek o daha da merak konusu...
Bi de onkasaba savaşı bitmez bence : )
Bi de onkasaba savaşı bitmez bence : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Yaa bu arada bu ejderliçin planı ciddi olarak son derece iyi bir plan... Savaş kaybedilecek gibi görünüyor. Tek seçenek belki lejyon gelmeden ork ordusunun mağralara sıkıştırılması.. Bunu da en iyi ejderha yapabilir.
Bir de bu lejyon nehri nasıl geçecek acaba.. Onların da yıkacak kuleleri var mı?
Bir de bu lejyon nehri nasıl geçecek acaba.. Onların da yıkacak kuleleri var mı?
HARBE GİDEN
Hımm firble güzel bi noktaya parmak bastın bence doğru söylüyosun cidden bunların yıkıcak bir kuleleri var mı acaba yani işler zor gibi ve bencede kaybedilecek on kasaba ve kaybedildi bile bence..
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>