Oyuncunun El Kitabı

Satmak istediğiniz ya da aradığınız şeyler mi var? Doğru yerdesiniz.
Post Reply
Captain_of_Elven
Kullanıcı
Kullanıcı

Oyuncunun El Kitabı

Post by Captain_of_Elven »

Arkadaşlar bende Player's Hand book var tamam ingilizce biliyorum ama bi yere kadar bazen tıkanıyor o yüzden terimler falan komik olmasına rağmen bi çevirilmiş PHB arıyom..Ben Antalyada oturuyom yani burda bulmak zor o yüzden bana Oyuncunun el Kitabını indirebilecegim bir link verir misiniz? :question
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.

Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Kitapların sanal ortamda kopyalanması indirilmesi kullanılması yasal olmadığından böyle bir linkin forum içerisinde verilmesi uygun değildir. ZAten forumun bu bölümü de kullanıcılar arası alışverişler içindir.

Size bir şekilde kitabı temin edebilecek arkadaşlar olursa buraya mesaj yazacaklardır.

Saygılar...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Captain_of_Elven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Captain_of_Elven »

Efla wrote:Kitapların sanal ortamda kopyalanması indirilmesi kullanılması yasal olmadığından böyle bir linkin forum içerisinde verilmesi uygun değildir. ZAten forumun bu bölümü de kullanıcılar arası alışverişler içindir.

Size bir şekilde kitabı temin edebilecek arkadaşlar olursa buraya mesaj yazacaklardır.

Saygılar...

Hımm.. Özür dilerim bilmiyordum ok herhangibi elinde olan ve Antalya / manavgattta ulaşabilecek olan var mı ozaman tekrar özür diliyorum..
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.

Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Ben internet üzerinden aldım.İnternetten alınca ucuz oluyor.

tavsiye ederim.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Post Reply