Dungeons and Dragons karakter bulma testinde benimki böyle çıktı.
Lawful Good Elf Cleric Paladin
Follower Of Tyr
Tyr kim onu merak ettim bilenlerden rica ediyorumda buraya yazabilirse??
Tyr
-
demarch
- Kullanıcı

Tyr adalet tanrısıdır.Greater godlardan biridir.The Even-Handed, Grimjaws, the Maimed God, the Blind Overlord, the Wounded One, the Just God diye isimleri vardır. Kendisiyle ilgili 2. ed için daha detaylı bilgi verebilirim istenirse..
quidquid latine dictum sit, altum videtur
(anything said in latin sounds profound.)
(anything said in latin sounds profound.)
o testler çok enteresan çıkıyo.ben de lawfulgood halfling sorcerer çıktı.öte yandan d&d nin başka bi testnde de Lawful Good Elf Ranger Mage çıktı ben de asla elf oynamam.o testleri fazla takma absürt şeyler çıkıyo içinden ne geliyosa onu oyna tyr de kısaca adalet tanrısıdır.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Tyr, Forgotten Realms setting'inin yani Fearun dünyasının adalet tanrısıdır. Greater God'dır kendisi. Cesaret ve onur tanrısı Torm'un bağlı olduğu (superior) tanrıdır. Sembolü çekiçin üstünde duran terazidir.
Time of Troubles'da AO'ya 2-3 tanrı yüzünden hepimizi cezalandırmanız adaletsizlik diyince "bana adaleti sen mi öğreteceksin" lafını almış ve yediği backhand tokatla kör olmuştur. Ayrıca sağ elini kaos köpeği Kezef'le bir mücadelede kaybetmiştir.
Rahiplerinin ve inananlarının görevi her yerde adaleti sağlamak ve uygulamaktır. Rahipleri de bu görevi ve Tyr'in olmayan elini sembolize etmek için bir ele siyah, diğerine beyaz eldiven giyerler.
Time of Troubles'da AO'ya 2-3 tanrı yüzünden hepimizi cezalandırmanız adaletsizlik diyince "bana adaleti sen mi öğreteceksin" lafını almış ve yediği backhand tokatla kör olmuştur. Ayrıca sağ elini kaos köpeği Kezef'le bir mücadelede kaybetmiştir.
Rahiplerinin ve inananlarının görevi her yerde adaleti sağlamak ve uygulamaktır. Rahipleri de bu görevi ve Tyr'in olmayan elini sembolize etmek için bir ele siyah, diğerine beyaz eldiven giyerler.
Ilfirin Osta Tel'quessir
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
-
Xsorenz_Exralion
- Kullanıcı

Yok ya bende gercektende cok yaklastı test.Hatta taa kendisi diyebilirimMurdoc wrote:o testler çok enteresan çıkıyo.ben de lawfulgood halfling sorcerer çıktı.öte yandan d&d nin başka bi testnde de Lawful Good Elf Ranger Mage çıktı ben de asla elf oynamam.o testleri fazla takma absürt şeyler çıkıyo içinden ne geliyosa onu oyna tyr de kısaca adalet tanrısıdır.
Lawful Good Elf Cleric Paladin
Follower Of Ty