Sorularım:
1-)Frp kağıdımı nerede görebilirim?
2-)Frp'yi nerede yapıyoruz?
3-)Frp'de ne olduğumu ya da olmak istediğimi kime söyleyebilirim?
4-)Frp'de ölmek var mı?
5-)Eğer varsa ölürsek ne oluruz, hesabımız silinir mi?
6-)Ben aşırı derecede yeniyim yaklaşık olarak Frp Dünyası'na bugün atıldım.Bu nedenle kusurlarım olabilir.Bu kusurlar benim karakter kağıdıma bir zarar getirir mi?
7-)Dm'ler kimler
8-)Ben Dayanıklılık Tablosu vb. şeyleri aklmıda tutmak zorunda mıyım?
9-)Eşya vb. şeyleri nerden alabilirim?
10-)Sorularım yeni biri için fazla mı?
Hiçbir şey bilmiyorum
Ã?ncelikle hoşgeldin diyarımıza..Sorularına gelince eğer forumda biraz gezinirsen gerekli cevapları zaten kendin de bulabilirsin. Ama ben birkaç sorunun cevabını vereyim.
1-) http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... ries&cid=5 bu linkte karakterler hakkında bilgi edinebilirsin. Ve frp hakkında da biraz bilgin olur. Ayrıca karakter kağıdın ile ilgili sorularına cevabı bu linktende de bulabilirsin. http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4855
2-) Frp yi sitemizdeki forumlarda oynuyoruz. Forumdaki Rol yapma alanında.
3-) Sen oynayacağın oyunda hangi karakter olmak istersen o olursun. Bunu ayrıca belirtmene gerek yok zaten karakter kağıdında yazıyor olacak. Ve bu karakter kağıdını oyununa gireceğin dm'e yollaman gerekecek.
4-) Frp'de ölmek tabi ki var.
5-) Frp'de öldüğün zaman hesabın silinmez. Sadece oyundaki karakterin ölür ve sende yeni bir karakter yaratmak durumunda kalırsın.
6-) Karakter kağıdına zarar vermez. Oynaya oynaya öğreneceksin ve okuyarak. Bizde doğuştan öğrenmedik bunları.
7-) Dm'ler nickinin altında Dm yazan kullanıcılarımızdır. Ayrıca Lord Necros alt admin olarak Dm'lik yapmaktadır.
Aklında tutmana şimdilik gerek yok ama karakter kağıdını bilgisayarında kayıtlı tutman senin için çok iyi olur. Zaten daha sonra istemesen de aklında kalıyor.
9-) Eşya vb. gibi şeyleri oyun içinde dm'den alabilirsin. Ve bazılarını da karakterini yaratma evresinde.
10-) Soruların yeni birisi için fazla değil ama dediğim gibi forumda biraz dikkatli gezinirsen tüm bu sorularına cevap bulursun.
Ayrıca en kısa zamanda Player's Hand Book almanı tavsiye ediyorum.
1-) http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... ries&cid=5 bu linkte karakterler hakkında bilgi edinebilirsin. Ve frp hakkında da biraz bilgin olur. Ayrıca karakter kağıdın ile ilgili sorularına cevabı bu linktende de bulabilirsin. http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4855
2-) Frp yi sitemizdeki forumlarda oynuyoruz. Forumdaki Rol yapma alanında.
3-) Sen oynayacağın oyunda hangi karakter olmak istersen o olursun. Bunu ayrıca belirtmene gerek yok zaten karakter kağıdında yazıyor olacak. Ve bu karakter kağıdını oyununa gireceğin dm'e yollaman gerekecek.
4-) Frp'de ölmek tabi ki var.
5-) Frp'de öldüğün zaman hesabın silinmez. Sadece oyundaki karakterin ölür ve sende yeni bir karakter yaratmak durumunda kalırsın.
6-) Karakter kağıdına zarar vermez. Oynaya oynaya öğreneceksin ve okuyarak. Bizde doğuştan öğrenmedik bunları.
7-) Dm'ler nickinin altında Dm yazan kullanıcılarımızdır. Ayrıca Lord Necros alt admin olarak Dm'lik yapmaktadır.
9-) Eşya vb. gibi şeyleri oyun içinde dm'den alabilirsin. Ve bazılarını da karakterini yaratma evresinde.
10-) Soruların yeni birisi için fazla değil ama dediğim gibi forumda biraz dikkatli gezinirsen tüm bu sorularına cevap bulursun.
Ayrıca en kısa zamanda Player's Hand Book almanı tavsiye ediyorum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Captain_of_Elven
- Kullanıcı

Valla bende yeni sayılırım ama Sorularına elimden geldiğince yanıtlıyım yanlışım varsa özür dilerim...
1-Frp kağıdından kastın sanırım karakter kağıdı Onu zaten sen hazırlıyosun RedBlade adlı programla..
2-"Rol Yapma Alanı" diye biyer var forumda orda.
3- Karakter kağıdına yazıyosun sonrada girmek istediğin oyunun Dm sine veriyosun
4-Var..
5-Olurmu öle şey canım yeni karakter yarat..
6-Karakter kağıdını bi bilenle beraber hazırlarsan hem hata olmaz hemde bilmediklerini sorarsın..
7-Anasayfada yanda menülerde Dm Listesi diye liste var
8-Karakter kağıdında yazar senin aklında tutmana gerek yok..Ama masaüstü Rp ler için bişi diyemem
9-Karakter kağıdı hazırlarken sana verilen para doğrultusunda istediğini labilirsin
10-Az bile:D
Yanlışım varsa lütfen düzeltin...
1-Frp kağıdından kastın sanırım karakter kağıdı Onu zaten sen hazırlıyosun RedBlade adlı programla..
2-"Rol Yapma Alanı" diye biyer var forumda orda.
3- Karakter kağıdına yazıyosun sonrada girmek istediğin oyunun Dm sine veriyosun
4-Var..
5-Olurmu öle şey canım yeni karakter yarat..
6-Karakter kağıdını bi bilenle beraber hazırlarsan hem hata olmaz hemde bilmediklerini sorarsın..
7-Anasayfada yanda menülerde Dm Listesi diye liste var
8-Karakter kağıdında yazar senin aklında tutmana gerek yok..Ama masaüstü Rp ler için bişi diyemem
9-Karakter kağıdı hazırlarken sana verilen para doğrultusunda istediğini labilirsin
10-Az bile:D
Yanlışım varsa lütfen düzeltin...
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.
Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
-
Dreamscape
- Kullanıcı

İngilizce bilinler için o kitap ve daha fazlasının indirilecekler bölümünde olması lazım.. Bir de frp ye yeni başlayan her kesin sitemizin frpworld anamenusundeki akademi başlığında bulunan mini FRP kursunu okumasını şiddetle öneriyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>