Mitoloji
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Mitoloji
Yunan mitoloji dünyasında frp oynu zevkli olmaz mıydı??
Hem baya da benzer şeyler var!!
Düşünsenize herkülsünüz ya da tor sunuz, zeusla savaşıyosunuz,
size cezaverim dünyayataşıtıyo,promete falan var!!!
Normal bir insan da olunabilir daha sonra tanrısal güce kavuşula bilir???
Hem baya da benzer şeyler var!!
Düşünsenize herkülsünüz ya da tor sunuz, zeusla savaşıyosunuz,
size cezaverim dünyayataşıtıyo,promete falan var!!!
Normal bir insan da olunabilir daha sonra tanrısal güce kavuşula bilir???
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Bence olabili hemde çok güzel olur... Ama ben mitolojiyi ne kadar sevsemde ve ne kadar bildiğimi sansamda henüz hiç bişey bilmediğimi gördüm... Yani Dm sahiden çok iyi bilmeli tanrılardan tutunda coğrafyaya kadar. Ve kesinlikle Herkül yada Thor oynatmaya karşıyım hiç bir anlamı yok bence en baştan yepyeni bir karakterle başlamak lazım tabi Paladin yoktu sanırım o zamanlar, köylü olan biri başlarsınız gittikçe Yollaws gibi (nasıl yazılıo bilmiorum, Herkülün arkadaşı, sarışın) güçlenirsiniz... Bence hoş olur...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Mitoloji hakikaten harika bir alem ve eminim ki Troy filminden sonra millet İlyada alıp okuyacak. Emin olun bu gibi talepler artacak; ama ben mitolojiyi buna karıştırılmamasından yanayım. Zaten herşey olup bitmi ve bence açıkcası komik olur. Mitolojiyi karıştırmayalım ya....
Not: zaten şu andakai frp'nin temelleri çeşitli yerdeki mitolojilerdir. Tanrılar, cüceler falam filan...
Not: zaten şu andakai frp'nin temelleri çeşitli yerdeki mitolojilerdir. Tanrılar, cüceler falam filan...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

abartmasak diyodum tam power play olur öylede...KiNg_Of_DaMnEd wrote:yada tanrıların emriyle ailsei öldürülen bir çocuk büyür güçlenir ve tanrıyı yok ederek onun yerini alır??
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Ben açıkcası mitolojinin bu işe karıştırılmasının karşısındayım. Zaten oynadığınız oyunlar mitolojiden çıkmakta. Çok tanrılar, ne bileyim cüceler, elfler, kikloplar, titanlar ve pekçokları. Zaten mitolojide olaylar yazılmış ve bitmiştir. Bunun sınırları dışına zaten çıkamazsınız. O zaman efsaneleri bozmuş olursunuz.
--------------------------------------------------
Ben de efsaneler bozulmadan başka şeyler yapılabilir diyorum... Örneğin aslında bir hydrayı öldüren grup Herkülü kurtarır (hani en abartı halinde) ama halk Hydra'yı herkülün öldürdüğüne inanır grup da şaşkın bir şekilde kalbi kırık içi buruk evlerine döner kimseyi inandıramadıklarından dolayı 
Mitolojinin çekici yanı biraz daha epik olması... (Level anlamında değil, gerçeklik anlamında)
Mitolojinin çekici yanı biraz daha epik olması... (Level anlamında değil, gerçeklik anlamında)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Raistlin wrote:Ben de efsaneler bozulmadan başka şeyler yapılabilir diyorum... Örneğin aslında bir hydrayı öldüren grup Herkülü kurtarır (hani en abartı halinde) ama halk Hydra'yı herkülün öldürdüğüne inanır grup da şaşkın bir şekilde kalbi kırık içi buruk evlerine döner kimseyi inandıramadıklarından dolayı
Ondan sonra grup herkulu bır yerde sıkıstırır.
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...