Wands
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Doğrudur. Bir değneğin kullanım sayısı bellidir ve bu yeni yapıldığında elli keredir. Bu elli seferi ister tek günde kullanırsın, ister elli yılda. 
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
wandlar ilk yapıldığında 50 şarjlı olurlar ewt. Tek bir özelliğe sahip bir wand için bu 50 kullanım demektir. Yani 50 şarjlı bir wand of missiles ile 50 kere magic missile büyüsü kullanılır. Ancak farklı özelliklere sahip wandlarda (composite wands) durum farklılaşır. Bu wandlar farklı büyüleri kullanmaya olanak sağladıkları için, büyülerin kullanım başına harcadığı şarj farklı olabilir.
Ã?rneğin bir wand of fire düşünelim. bu wand ile hem fireball hem de agannazar's scorcher (fire descriptorlu 2. seviye bir FR büyüsü) büyülerini kullanabilmek mümkündür. ama bu wandı kullanarak yapılacak bir fireball büyüsü ile agannazar's scorcher büyüsünün wanddan kullanacağı şarj miktarı aynı olmayacaktır.
Ã?rneğin bir wand of fire düşünelim. bu wand ile hem fireball hem de agannazar's scorcher (fire descriptorlu 2. seviye bir FR büyüsü) büyülerini kullanabilmek mümkündür. ama bu wandı kullanarak yapılacak bir fireball büyüsü ile agannazar's scorcher büyüsünün wanddan kullanacağı şarj miktarı aynı olmayacaktır.
War, war never changes...
3rd ed. kurallarında, bir magic itemi recharge etmekle ilgili bir metot tanımlanmamıştır. Ama recharge edilemez diye de bir hüküm yoktur. Yani suistimale gayet açık bir mevzu bu.Efla wrote:Kontör misali yani
Peki bir soru da benden olsun şarz doldurmanın yolları var mıdır yoksa. kullan at fotograf makinaları gibimidir. varsa nasıldır?
War, war never changes...
Sizce, Wandlar mi yoksa Rob lar mi daha kullanislidir. Bence Rob lar cok super. Empower,silence dan tut günde belirli kadar bu özellikleri kullanarak büyü yapmani sağlıyor. hem üst büyü hanesi de harcamak zorunda kalmiyorsun.
Rob lar manyak. Tabi ben şimdi cleric/wizard olucam.
yeni üye oldum.
herkese sevgiler.
Rob lar manyak. Tabi ben şimdi cleric/wizard olucam.
herkese sevgiler.