Moderatörlük

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Moderatörlük

Post by mikael »

Moderatörlerden istenen bilgi seviyesi ve moderatörlerin sorumlulukları nelerdir. şu an forumda moderatöre ihtiyacı olan bölüm var mı?
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Moderatörlük yapılan bölüme göre kullanıcının bilgi ve düzeyi, konuşma tarzı, diğer kullanıcılarla olan üslübu dikkate alınmaktadır. Moderatörlerin görevlerinin hepsini şimdi yazamayacağım ama şu kadarını bilmelisin ki, moderatörlerin görevi sadece mesaj silip, başlık kilitlemekle sınırlı değildir. şuan için bir moderatör arayışı içinde değiliz.

Umarım yeterli olmuştur.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Bir de şunu sorayım: Cilveli Keçi Hanı için moderatörlük başvurusu yapsam dikkate alınır mı?
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Alınır da sadece başvurmuş olursun bak bakalım moderatör kim orada :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Daeya isminde bir zat-ı muhterem var :) . Amanin bütün bölümlerde sen varsın :-o . Ama bazı bölümlerde 2 mod olmuş, bu da öyle olabilir mi :)
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Diğer bölümler için olabilir lakin o bölüm benim ana bölümüm olduğu için 2. moderatöre gerek duymuyorum. Ama tabi ki bu karar sadece bana ait değil. Sen başvurursun ben saraya taşırım, tartışılır, oy birliğine göre karar verilir.

Bu arada editör olduğum için tüm bölümlerde moderatör olarak görünüyorum.
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Neyse, sağlık olsun. Ben de kendimi öbür bölümler için geliştirmeye çalışırım, veya o zamana kadar moderatörlük hevesim geçer.
Cevaplar için çok mersi Daeya.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Rica ederim :)
Post Reply