Ev Yapımı Anime Müzik Videolarımız - Kendi Em
İlkini izledim, çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
Bu tür kısa animasyonlara bayılıyorum. Rica etsem bu vidyoları (ve elinde bunlara benzer ne kadar varsa
) bana e-mail ile yollayabilir misin? Rapidshare ile bedava indirmek birkaç seferden sonra çok hantallaşıyor.
E-mail: necatiyas@mynet.com
şimdiden teşekkürler. Sıradaki çalışmalarını dört gözle bekliyor olacağım
Bu tür kısa animasyonlara bayılıyorum. Rica etsem bu vidyoları (ve elinde bunlara benzer ne kadar varsa
E-mail: necatiyas@mynet.com
şimdiden teşekkürler. Sıradaki çalışmalarını dört gözle bekliyor olacağım
Malesef e-mail ile gönderemem. Youtube linklerini ekleyeceğim yakında oradan izlersin. E-mail ile gönderecek kadar çok zamanım yok onları ki sana bir anime bölümü göndermekle aynı duruma gelir e-mail olarak atmak.
Bunlar dışında Türkçe yayınlanmış amv yok şu anda malesef. Umarım ikimiz dışında amv yapan arkadaşlarda çıkar yakında.
Bunlar dışında Türkçe yayınlanmış amv yok şu anda malesef. Umarım ikimiz dışında amv yapan arkadaşlarda çıkar yakında.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Ichigo Vs Kenpachi (Zorba) Bu da yeni Amv lerimden birisi arkadaşlar.
Bir tane de eğlencelik, kısa bir amv hazırladım. şimdi onu da yüklüyorum. Ardından youtube ye yüklemeye başlayacağım.
İchigo ve Kenpahi'nin savaşını kaçırmayın derim.
Bir tane de eğlencelik, kısa bir amv hazırladım. şimdi onu da yüklüyorum. Ardından youtube ye yüklemeye başlayacağım.
İchigo ve Kenpahi'nin savaşını kaçırmayın derim.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Buyrun arkadaşlar, bu da kısa, diğerleri kadar çarpıcı olmasa da eğlencelik bir amv. Hazırlaması da yüklemesi kadar hızlıydı. Ama benim en hoşuma giden kısmı ilk sahnesi. 
Yorumlarınızı bekliyorum.
Anılar 1
Yorumlarınızı bekliyorum.
Anılar 1
Aşağı da youtube linkleri var arkadaşlar. LogaNmgc arkadaşımın FMA videosunu youtubeye yükleyemedim henüz. Onu da buraya ekleyeceğim daha sonra... 
Dann's Fight
Casca the Bitch
Ichigo Vs Kenpachi (Zorba)
Anılar 1
Dann's Fight
Casca the Bitch
Ichigo Vs Kenpachi (Zorba)
Anılar 1
Umudun Sonu Bir Final Fantasy Amv si! Yapımcı: Gorath
Simyacı'nın Sözleri Bir Full Metal Alchemist Amv si! Yapımcı: Gorath
Son çalışmalarımdan ikisi. ^_^ Final Fantasy 7 filmini ve FMA serisinin hakkını verenlere. ^_^
Simyacı'nın Sözleri Bir Full Metal Alchemist Amv si! Yapımcı: Gorath
Son çalışmalarımdan ikisi. ^_^ Final Fantasy 7 filmini ve FMA serisinin hakkını verenlere. ^_^
Simyacının Sözleri Youtube
Umudun Sonu
Bunlarda Youtube den izlemek isteyenler için.
Yorum yapmayanı taşlıyorlar...
Ek olarak son bir video daha.
Küçük Bir Oyun
Küçük Bir Oyun Youtube
Bir süre Amv yüklemeyeceğim. Amv albümü hazırlamayı düşünüyorum. Ek olarak da bir amv projem var.
Bunlara dair yorumlarınız beni çok sevindirecek arkadaşlar. Bu konuda ki çalışmalarıma şekil verecektir yorumlarınız.
şimdilik bana müsade...
Umudun Sonu
Bunlarda Youtube den izlemek isteyenler için.
Yorum yapmayanı taşlıyorlar...
Ek olarak son bir video daha.
Küçük Bir Oyun
Küçük Bir Oyun Youtube
Bir süre Amv yüklemeyeceğim. Amv albümü hazırlamayı düşünüyorum. Ek olarak da bir amv projem var.
şimdilik bana müsade...
Favorim Dann's Fight. Müzik ve sözler doğru zamanda doğru yerde devreye giriyor. Tempo bir düşüp bir düşüp bir yükseliyor. Boş sahneler yok, bütün kareler şarkıyla uyumlu. Notum: Fevkalade (10 üzerinden 9)
Ichigo vs Kenpachi ikinci sırada. Gayet güzel bir kılıç dövüşü sergilenmiş ve şarkının sözleri de çok güzel uymuş. Ancak temposu bir kılıç dövüşünden beklediğim yoğunlukta değil. Misal bir darbeden sonra iki rakip uzun süre birbirlerini süzüyor. Notum: Çok iyi (10 üzerinden 7)
Ã?bür amvleri de izledim ancak tempolu ve hızlı bir seyri sevdiğim için bana biraz yavaş geldiler.
Not: Casca the Bitch'in youtube adresi Dann's Fight'la aynı. Küçük Bir Oyun'un da youtube adresi çalışmıyor.
Ichigo vs Kenpachi ikinci sırada. Gayet güzel bir kılıç dövüşü sergilenmiş ve şarkının sözleri de çok güzel uymuş. Ancak temposu bir kılıç dövüşünden beklediğim yoğunlukta değil. Misal bir darbeden sonra iki rakip uzun süre birbirlerini süzüyor. Notum: Çok iyi (10 üzerinden 7)
Ã?bür amvleri de izledim ancak tempolu ve hızlı bir seyri sevdiğim için bana biraz yavaş geldiler.
Not: Casca the Bitch'in youtube adresi Dann's Fight'la aynı. Küçük Bir Oyun'un da youtube adresi çalışmıyor.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Acaba LoganMcs - FMA'yı Youtube'a ekleyecek misin? Merak ettim de gerçekten.
Ayrıca eklemek istiyorum, o kedinin ölümüyle ilgili sahne gerçekten duygulandırdı beni. Daha fazla duygulandıran 2 sahne daha var aslında, onların üzerine bir AMV yaparsan duacın oluruz.
Edit: Mesajlar birleştirilmiştir. => Gorath[/url]
Ayrıca eklemek istiyorum, o kedinin ölümüyle ilgili sahne gerçekten duygulandırdı beni. Daha fazla duygulandıran 2 sahne daha var aslında, onların üzerine bir AMV yaparsan duacın oluruz.
Code: Select all
Hughes'un cenazesi ve Nina'nın ölümünün ardından Ed'in verdiği söz.Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Onu da uygun bir zamanda Youtube ye ekleyeceğim. Zaten kendisine sözüm var bu konuda.
Bu arada bir arkadaşımız Onegai Twins Amv yapmış. Onun da linkini buraya yerleştireceğim kısa sürede...