Bizler..?

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Bizler..?

Post by ulfgar »

arkadaş mıyız ? yani merak ediyorum burdaki hoşsohbet geyik şu bu sanallıktan kurtulduğunda ne kadar ileri gider..
karamsar gelebilir ama bence pek ileriye gitmez. sizce ?

*ileri arkadaşlık derken görür görmez vurulmaktan bahsetmiyorum :D ..bildiğimiz arkadaşlık ama ileri düzeyde dostluk dienler de varmış galiba :) *
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

wala öle bulusmalar olursa olur tabiki arkadaslıkta ama netten cok ileri gitceğini sanmıorum ben... :roll:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Deneyime dayanarak konuşayım. Epeyce ileri gidebilir. Yani tanıuşma kaynağı sadece bu site olan insanlar:

Aynı şehirlerde arada bir buluşup güzel muhabbetler edebilirler. SAdece frp muhabbetleri de değil konu bazen çok farklı yerlere gidebiliyor. Biz bi ara oldukça sık buluşuyoduk siteden abzı arkadaşlarla.

DAhası birbirlerini kendi şehirlerinde ağırlayabiliyorlar. Yani tek güvendiğiniz frpworldden bi arkadaşınızken başka bi şehre gittiğinizde sizi ağırlıyorlar.

E bi kere frp sitesi burası aynı oyuna katıldınız mı bayaca şey paylaşmış olabiliyorsunuz...

Bi gidin buluşmalara görün derim. Bizim tayfa sıcak insanlar. SAdece sanal bir ortam olmadığını görürsünüz.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

aslına bakarsan diyar sakinlerinin nasıl bi karaktere sahip olduğunu biliyorum az çok.. ama uzun bi dönemden sonra geldim siteye baktım bi sürü yeni insan olmuş. geçen ki istanbul buluşmasına da gidemedim. ezcümle, merak ettiğim ;yeni gelenler ne düşünüyor..yoksa valeros du yeminer di scythe dı bu insnalar gibi insanlar yok biliyorum :)
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Walla biz İstanbul tayfası olarak buluşup görüştüğümüz için arkadaş olma yolunda yavaş yavaş ilerliyoruz :) .Genel olarak buluşmalarla arkadaşlıklar illaki doğuyor.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

yüzüme vurmayınız lütfen :)
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Kişiye göre değişir ama 1 senelik deneyimlerimden buradaki ortalamanın yüksek olduğunu söyleyebilirim.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Post Reply