Dosyalar için teşekkür ederim Daddycoder. Kurdum ve düzgün olarak çalışıyor. Tanıtımı yazan arkadaşın da enteresanmış.
Amiga oyunlarına bayılıyorum. şimdinin oyunlarına oranla grafikçe basit de kalsalar oynanış ve hikaye açısından hiç de aşağı kaldıklarını düşünmüyorum. Samimilik konusunda da aynen sana katılıyorum.
Kaldı ki senin de belirttiğin gibi amiga oyunları çağlarının çok ötesinde bir grafik performans sergilemiş olarak bu açıklarını belirli bir raddede kapatmışlardır. Bu onları kaba değil, şirin grafiklere sahip kılmıştır düşüncesindeyim.
Seni yeniden aramızda görmek dileğiyle.
Amiga emulasyonu üzerinde zamanında baya uğraştım. Baya deneyimim var bu konuda. Hatta amigayı bilgisayara bağlayıp dosya transferi bile yaptım. (Elinizde disketler varsa bozulmadan pcye aktarsanız iyi olur)
Emulasyon konusunda, özellikle de amiga konusunda yardım isteyen olursa kapım her zaman açıktır.
Fakat kickstart dosyası lisanslı bir dosaydır ve ücreti verilmeden kullanılamaz, ayrıca public bir yerde de kullanıma açılamaz. Bu nedenle şu an yapılan durum yasadışıdır.
Ama bu demek değil ki dosyalara asla ulaşamayacaz. Birebir dosya paylaşımı (eldem yada kazaa gibi programlar yoluyla) her zaman için yasaldır. Mesela bende amiganın tüm versiyolarının kicksatrt dosyaları var ama bunları siteye koymaktansa direkt olarak vermeyi tercih ederim.
Merhaba,
Ben evde 98 se kullanıyorum. xp bıktırdığı için son formatta (birkaçgün önce) kaldırdım.Ama xpnin sorun çıkaracağını sanmıyorum. nette karşılaşırsak sana adım adım yardımcı olmaya çalışırım.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...