İlahi adalet ve düzen için Tanrıların ordusun
corax tigerheart--a
sözlerin çok güzel vaatlerin gerçekten bir çok kişiyi kendi saflarına çekmene yardımcı olur -hatta bi ara ben de çekilmiştim--ama bi tefekküre daldım da biraz fazla erkenci olduğuma karar verdim-
söyle bana corax tigerheart , konuş tanrıların seçilmişi olduğunu söyleyen sen
GERÖEKLERİ SÖYLEDİğİNE NEREDEN İNANAYIM
ya bunların hepsi palavraysa ya corax tigerheart daha fazla güç için insanları birbirine düşürüyorsa....
konuş kudretli barbar ve bizi ikna et gerçekçi olduğuna ...
ya da sus barbar sus ta insanlar kendi sukunetlerinde gündelik kavgalarında inançsızlığın yada inancın kollarında yaşamlarınageri dönsünler.......
sözlerin çok güzel vaatlerin gerçekten bir çok kişiyi kendi saflarına çekmene yardımcı olur -hatta bi ara ben de çekilmiştim--ama bi tefekküre daldım da biraz fazla erkenci olduğuma karar verdim-
ya bunların hepsi palavraysa ya corax tigerheart daha fazla güç için insanları birbirine düşürüyorsa....
ya da sus barbar sus ta insanlar kendi sukunetlerinde gündelik kavgalarında inançsızlığın yada inancın kollarında yaşamlarınageri dönsünler.......
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
cevapsızlıkta cevap bekleyen sorular... ve belkide cevaplanamayacaklar..
ama ben sana şunu söyleyeyim. asla tanrılar arasında böyle bir şey olamaz. onlardan çok azı birbiriyle ittifak kurabilecek kadar birbirine zıt değildir ki onlarda böyle bir konu için ittifak kurmazlar. neden 10 towns ı yönetme ihtiyacı duysunlar ki. isteseler güçleri ile anında orayı yok edebilirler ve 10 towns neden bir tanrıyı rahatsız etsin. ama dikkat. bir tanrının seçilmişi 10 towns ı yönetmek, kendi bencil planlarını gerçekleştirmek için orayı üst olarak kullanmak isteyebilir benden söylemesi.
ama ben sana şunu söyleyeyim. asla tanrılar arasında böyle bir şey olamaz. onlardan çok azı birbiriyle ittifak kurabilecek kadar birbirine zıt değildir ki onlarda böyle bir konu için ittifak kurmazlar. neden 10 towns ı yönetme ihtiyacı duysunlar ki. isteseler güçleri ile anında orayı yok edebilirler ve 10 towns neden bir tanrıyı rahatsız etsin. ama dikkat. bir tanrının seçilmişi 10 towns ı yönetmek, kendi bencil planlarını gerçekleştirmek için orayı üst olarak kullanmak isteyebilir benden söylemesi.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Ölüm Tanrısının yüce rahibi scythe...scythe wrote:corax tigerheart--a
Neden daha fazla güç için Karathas Knightflame ile Tanrılara küfrettiği için ölümüne bir düello yapayım?
Tanrılar'dan savaş ve barbarların tanrısı Kord'un seçilmişiyim ve mucizeler yaratabiliyorum. Yüzlerce kez neden olduğunu anlattım fakat nedenini bir kez daha biz unutan ölümlüler için yeniden anlatıyorum çünkü herkesin hayatına önem veriyorum...
Rüyalarım dünyanın sonunun geldiğini gördüm ve bu korkunç sonun gittikçe yaklaştığına tanık oldum. Tanrılar kendilerine artık saygı duymayan varlıklar olan insanlardan umutlarını kesmişlerdi ve dünyayı terk ediyorlardı. Bu terk edişleri dünyanın tamamen yokedilip yeniden yaratılması ve bizlerin ölümsüz ruhlarının da yokolması ile son buluyordu.
Fakat 12 tanrı bana bunun engellebileceğini daha doğrusu ertelenebileceğini söylediler... Rüyamda iyi kötü ve nötr bir çok Tanrı bana göründü ve bana yol gösterdiler...
10 Towns Tanrıların ordusu tarafından alınacak ve Tanrıların düzeni ile yönetilen bir imparatorluk kurulacaktı. Bu imparatorlukta "bir kişi" hükümdar asla olmayacaktı.
Tanrılar'a sordum, hangi ordu dedim ben yalnızca basit bir barbarım... Ben bir ordu nasıl kurarım?
"İnsanların ruhlarına bak, onlar yaşamlarını borçlu oldukları varlıklara hizmet edeceklerdir, eğer etmeyeceklerse zaten gerçekten insanlar için hiç bir umut yok demektir" dedi...
Gerçekten bir çok ırktan insan Tanrıların ordusuna katılacaktı fakat bundan habersizdim...
Tanrılar bana bir yol gösterdi...
Öldür ama Tanrılara karşı gelenleri
Silahlarını bırakanları serbest bırak
10 Towns'ı al fakat katliam yapma ve yağmalama
Günahları için af dileyip tövbe edenleri bizler affedeceğiz
Bir imparatorluk kur ve her krallık bir başka Tanrı'ya ait olsun...
Her krallığa daha fazla tapınak kur ve daha fazla cleric yetitir ve daha çok insanı eğit...
Daha fazla insanı eğer bir dine çeviremesen bile en azından "Tanrılardan haberdar et, onlar gerçeği kalplerinde bulacaktır"
İnsanların adaletle yönetilmesini sağla ve eşitlik sağla ki bir krala değil yalnızca inançlarının gücüne ihtiyaçları olduğunu anlasınlar...
Kanunları dinlerin yasaklarına göre her krallıkta farklı yapki insanlar, kendi ülkelerinde özgür olabilsinler ve seçtikleri yerde yaşayabilsinler...
İmparatorluğunun gücü, adaleti ve düzeni diğer insanları kendine ve İlahi güce çekecektir. Böylece başka krallıklar da dini düzenlerle yönetilecektir... Ve gidecek olan Tanrılar kendilerine edilen dualarla yeniden diyarlardaki insanlardaki umudu göreceklerdir ve insanlar diyarlarda bir süre daha varolacaklardır...
Ben bu yolu gördüm ve buna inandım. Kehanet mi dersin yoksa yalan mı dersin bilemiyorum. Ama ben dünyanın ve insanlığın sonuna şahit oldum. Buna inanmak için istersen "discern lies" yaparsın istersen "detect evil" yaparsın benim korkum yok çünkü ben doğruyu söylüyorum.
İnsanlar inanmkatna "korktukları" için inanmamayı seçiyorlar çünkü bu olacaklar onların şu andaki bozuk çürümüş düzenlerine ters düşüyor... BU yüzden Tanrıların isimleri bile onları korkutuyor...
Ben iyi ya da Kötü bütün Tanrıların saygıdeğer olduğuna inanıyorum ve eğer insanları kurtarmak için hem iyi hem kötü hem de nötr tanrılara hizmet etmem gerekiyorsa bu uğurda canımı bile vermeye razıyım... Sözlerime inanıp gerçekleri görmeyi mi seçersin yoksa yalan söylüyorsun deyip körlüğümü seçersin sana kalmış... Gerçekleri görmek isteyen herkesle teker teker konuşmaya ve kafalarındaki soruları cevaplamaya razıyım...
Doğru yolda ilk kanı döktüm ve ilk kanımı da bu diyarlara akıttım. Artık vücudum bu toprağa ebediyen girmeden Tanrıların yolundan sapmayacağım...
Ben aydınlanmış savaşçı ve Komutan, Diyarın yeni koruyucusu, Kord'un seçilmişi Corax Tigerheart, tüm insanlık kardeşimdir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
corax tigerheart demiş ki
bu kadarını söylesen yeterdi kudretli barbar gerçekten davanda ne kadar samimi olduğunu ölçmeye çalıştım komutanım diyeceğim insandaki samimiyeti ölçmek istedim sadece... ayrıca demişsinki ---Daha fazla insanı eğer bir dine çeviremesen bile en azından "Tanrılardan haberdar et, onlar gerçeği kalplerinde bulacaktır" ---
bundan sonraki düsturum :
--insanları tanrılardan haberdar et onlar gerçeği kalplerinde bulacaktır--
nerull tapınağı ilahi adaletin yanındadır ...
bu kadarını söylesen yeterdi kudretli barbar gerçekten davanda ne kadar samimi olduğunu ölçmeye çalıştım komutanım diyeceğim insandaki samimiyeti ölçmek istedim sadece... ayrıca demişsinki ---Daha fazla insanı eğer bir dine çeviremesen bile en azından "Tanrılardan haberdar et, onlar gerçeği kalplerinde bulacaktır" ---
bundan sonraki düsturum :
--insanları tanrılardan haberdar et onlar gerçeği kalplerinde bulacaktır--
nerull tapınağı ilahi adaletin yanındadır ...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
blackdagger
- Kullanıcı

şeref duyuyorsun demek helal olsun sana Yeorda... şeref duymaya devam et, Cehennem Lordları da seninle gurur duyuyordurlar emin ol...yeorda wrote:Yeminer hiçbir zaman kişileri görünümlerine göre değerlendirmedim.. Senin aramızda bulunmandan şeref duyuyorum.. Eğer hala Onkasaba ordusuna sadıksan (ki değilsen seni anlarım) Lütfen tapınakta bana ulaş.. Hepimizin artık iyi bir şekilde organize olmamız lazım.
That which doesn't kill you, makes you stronger