Hancı

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Hancı

Post by mikael »

Grupta 1 thief, 1 mage ve 1 keşiş bulunmakta. dm benim. Grup akşam vakti hana girmiştir. Bir masaya otururlar. Masaya gelen güzel garson kıza sipariş verdikten sonra
thief: kıza manalı bi şekilde göz kırpıyorum.
karizma zarı atılır, sonuç yüksektir.
dm: kız gülümseyip kulağına eğildi ve "merdivenlerden çıkınca soldan ikinci oda benim odam." deyip yanınızdan ayrıldı.
heveslenen mage (kendisi kara cübbelidir): ortamda başka kadın var mı?
dm: bi tane daha garson kız var, masaları siliyor, pek de güzel.
mage: ben de ona göz kırpıyorum.
zar atılır, sonuç vahimdir. Garson kız kendisine kara cübbelerin içinde manalı bir şekilde sırıtan mage'i görür ve telaşla mutfağa kaçar.
azimli mage: Etrafta başka kadın yok mu
dm: Yok. İçkilerini içen bikaç cüce, bikaç insan bi de tezgahta duran hancı var.
mage, gülerek: hancıya göz kırpıyorum o zaman
grup: ???
dm zar atar, gülerek: hancı da sana göz kırpıyor
Gelişen olaylar sonucu grup mage sayesinde bir ay boyunca handa bedava konaklar :mrgreen:
ErmaC
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ErmaC »

O göz kırpan kişi olarak bizzat olayda abartı olduğunu görüyorum ben gayet masum bir göz seyirmesinden başka birşey değildi ama sayemde 1 ay bedava konaklamıştık ama denemeyin tavsiye etmem :)
WHERE DO YOU RUN WHEN THE EARTH BECOMES YOUR ENEMY..<br><br><br><br>http://s7.bitefight.net/c.php?uid=79556
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Ya hancı .......? :D:D
Ashaman tötet!!!
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Cidden güzelmiş :D .Ama arkadaşı da burdan tebrik ediyorum Hancı ya göz kıparak 1 ay geleceğini garanti aldığı için :D ( Gerçi bedeeli birazcık ağır olmuş ama :roll: :D )
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Post Reply