Amiga Efsanesi -Okuyanlara bir de sürpriz

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Post Reply
Nodaril
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Nodaril »

Dosyalar için teşekkür ederim Daddycoder. Kurdum ve düzgün olarak çalışıyor. Tanıtımı yazan arkadaşın da enteresanmış. :wink:
Amiga oyunlarına bayılıyorum. şimdinin oyunlarına oranla grafikçe basit de kalsalar oynanış ve hikaye açısından hiç de aşağı kaldıklarını düşünmüyorum. Samimilik konusunda da aynen sana katılıyorum.
Kaldı ki senin de belirttiğin gibi amiga oyunları çağlarının çok ötesinde bir grafik performans sergilemiş olarak bu açıklarını belirli bir raddede kapatmışlardır. Bu onları kaba değil, şirin grafiklere sahip kılmıştır düşüncesindeyim.
Seni yeniden aramızda görmek dileğiyle.
Işık ışıyanla gelir.
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

Amiga Forever...

Post by gandalfoftheday »

Başlık yeter sanırım... :!: :!: :!:
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Amiga emulasyonu üzerinde zamanında baya uğraştım. Baya deneyimim var bu konuda. Hatta amigayı bilgisayara bağlayıp dosya transferi bile yaptım. (Elinizde disketler varsa bozulmadan pcye aktarsanız iyi olur)
Emulasyon konusunda, özellikle de amiga konusunda yardım isteyen olursa kapım her zaman açıktır.

Fakat kickstart dosyası lisanslı bir dosaydır ve ücreti verilmeden kullanılamaz, ayrıca public bir yerde de kullanıma açılamaz. Bu nedenle şu an yapılan durum yasadışıdır.

Ama bu demek değil ki dosyalara asla ulaşamayacaz. Birebir dosya paylaşımı (eldem yada kazaa gibi programlar yoluyla) her zaman için yasaldır. Mesela bende amiganın tüm versiyolarının kicksatrt dosyaları var ama bunları siteye koymaktansa direkt olarak vermeyi tercih ederim.
"Lovefull Evil"
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Xp'de çalışmıyor sanırım bu program... Rom bölümünde kickstartı seçtim (başka ayarlara dokunmadım) ve program çöküyor önerisi olan???
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

ef bir tuşuna ihtiyaç var mı?

Post by gandalfoftheday »

Merhaba,
Ben evde 98 se kullanıyorum. xp bıktırdığı için son formatta (birkaçgün önce) kaldırdım.Ama xpnin sorun çıkaracağını sanmıyorum. nette karşılaşırsak sana adım adım yardımcı olmaya çalışırım.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Teşekkürler gandalf. Fakat xp'de program çöküyor ne yazıkki, belki bir patch çıkarırlar diye bekliyorum :mrgreen:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Post Reply