2nd - 3rd

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Locked
Elandra_The_King
Kullanıcı
Kullanıcı

2nd - 3rd

Post by Elandra_The_King »

Biz arkadaşlarla frp oynamaya karar verdik ancak hangisi olduğuna karar veremedik.Yani 3rd mi 2nd mi yardımcı olursanız sevinirim...
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

2e 3e sorunu.

Post by gandalfoftheday »

Sitemizin forumlarında bu konuda birkaç bin tartışma bulabilirsin. download bölümümüzde dekonuyla ilgili pek çok makale var. Yine de kişiselgörüşüm SECOND FOREVER şeklindedir.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
Elandra_The_King
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elandra_The_King »

Teşekkür ediyorum sana gandalfoftheday sen adminsin galiba bi ara Malovanla konuşmanı ve benim kim olduğumu öğrenmeni rica ediyorum.şunuda eklemek isterim.İnsanların fikirleri değişmiş olabilir.Böyle bir konu diğer başlıklara bakılarak çözülemez.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Bu konu tamaen size kalımış. Ama fikir istiyorsanız şahsi fikrim 2'nd. Neden; Yüzlerce kez söylediğim şekilde RP yi daha zevkli kılacak unsurlar daha fazla. Daha çok teşvik ediyor ve kalıplaşmış değil.
Saygılarımla...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

İmzama bakın lütfen... Hele thief oynıcaksanız daha ii bakın...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Selamlar ellandra... Yoksa illuvatar mı diyeyim. Demek diyarları terketme kararından döndün. Bu tartışmanın sitenin değişik yerlerinde yapıldığını belirtmek istiyorum o nedenle bu bşlığı kitleyeceğim.
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Locked