FRPWorld.Com'da Grafiker Olarak Görev Almak Isteyen Arkad
FRPWorld.Com'da Grafiker Olarak Görev Almak Isteyen Arkad
merhabalar
başlıktanda anlaşılabileceği üzere amaç grafiker olmayı düşünen veya sitede grafikerliğin ayrıntıları hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara yönelik.
her ne kadar bu konunun ana muhatabı adminlerde olsa, onlara başvuruda bazı çekinceleri veya cevapalrını merak ettikleri soruları olan arkadaşlar sorularını yöneltebilirler.
(not: bu başlık adminlerce değil benim sorumlu ve bilinçli üyelik sıfatlarımın bir ürünü olarak ortaya çıkmıştır, haliyle başvurular buraya değil adminlere ana sayfada yazılan yazılar dahilinde yapılabilinir. gerçi benim böyle bir başlık açacağımdan haberleri vardı ama muhtelif engellerinden dolayı iş bana düştü. herneyse umarım başlık bir işe yarar)
başlıktanda anlaşılabileceği üzere amaç grafiker olmayı düşünen veya sitede grafikerliğin ayrıntıları hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara yönelik.
her ne kadar bu konunun ana muhatabı adminlerde olsa, onlara başvuruda bazı çekinceleri veya cevapalrını merak ettikleri soruları olan arkadaşlar sorularını yöneltebilirler.
(not: bu başlık adminlerce değil benim sorumlu ve bilinçli üyelik sıfatlarımın bir ürünü olarak ortaya çıkmıştır, haliyle başvurular buraya değil adminlere ana sayfada yazılan yazılar dahilinde yapılabilinir. gerçi benim böyle bir başlık açacağımdan haberleri vardı ama muhtelif engellerinden dolayı iş bana düştü. herneyse umarım başlık bir işe yarar)
Zor iş ya, iyi grafik yapanlar zaten bu işi para karşılığnda yapıyorlar. Sadece hatır yada iyi niyetle uğraşmak isteyenlerin sayısı azdır.trulias wrote:arkadaşlar kimsemi grafiker olmak istemiyor ya?
grafikerliği boşverin daha geçenlerde yeminer yeni site tabanlı oyun için çalışma grubu oluşturmaya çalışıyordu. bu işinde önemli bir parçası grafikler sonuçta birileri mesaj atsında dosta düşmana bu sitede ilgili bir topluluk olduğunu gösterelim
Bir de tavsiye olarak, bir üye olarak senin buradan duyuru yapman bazılarına cazip gelmeyebilir. Ciddi olarak lazımsa adminler ana sayfaya süslü püslü birşeyler yazıp koysunlar büyük ihtimalle daha çok ilgi çeker, forumda bir köşede de kaybolmamış olur.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Belki de beklentiler biraz yüksek olduğundandır.Haber wrote:*Photoshop, Freehand, Corel , Quark Xpress ve ara programlar...
*Matbaa bilgisi (Ofset, Serigrafi, Tiftruk,Flokso,Tipo)
*Scanner (Dia, Negatif, Opak) tarama
*Grafik tasarımları
*Amblem, logo, broşür tasarımları
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
emerus
- Site Çizeri
valla şimdi hangi kanallar var önce onu söyle show tv ye çıkmam
ntv olacak ki şöyle açıklayayım
şaka bi yana site grafikeriyken ben derginin tasarımı bana aitti..
sonrasında kendi isteğimle ayrıldım
zaten ben baya dile getirdim bu olayı o yüzden artık pek
konuşmak istemiyorum
olayları seyirci gözüyle izlemeyi tercih ediyorum..
sonuçta bırakma nedenim özel ve tamamiyle şahsi
bekleyip görelim yeni gelen arkadaşın hünerlerini..
hünerli ellere teslim edilmiş dergimiz
sevindim valla
ntv olacak ki şöyle açıklayayım
şaka bi yana site grafikeriyken ben derginin tasarımı bana aitti..
sonrasında kendi isteğimle ayrıldım
zaten ben baya dile getirdim bu olayı o yüzden artık pek
konuşmak istemiyorum
olayları seyirci gözüyle izlemeyi tercih ediyorum..
sonuçta bırakma nedenim özel ve tamamiyle şahsi
bekleyip görelim yeni gelen arkadaşın hünerlerini..
hünerli ellere teslim edilmiş dergimiz
sevindim valla
emerus "druid of elderlights"
was here...
was here...