Leel 20 Sorcerer-Level 20 Wizard

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Footman diye class yok zaten ama evet oldukça disiplinliydi. hikayelerde bir yerde stinking cloud birden çok sefer de read magic yaptığını hatırlıyorum.

Neyse hepsi bir kenara zaten DLCS`de istatistikleri full var. Görüntü kirliliği olmasın diye ufak bir kısmını buraya koyuyorum, ihtiyacı olan varsa özel msg atsınlar full halini yollarım.

Image

//Efla: Resim kesildi mesajlar birleştirildi :)
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

hım... ilginçmiş...
gördüğüm iyi oldu...
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

eşt şartlar altında lv 20 Sorcerer 3 büyü biliyor ve bu büyüleri günde 6 kre kullanabiliyor. Bir Wizard ise 4 büyü biliyor. Ayrıca hazırlıklı oluğ olmama konusu da var.

Bu koşullarda Wizard hazırlıklı olsa bile Sorcerer' e yenilme ihtimali yüksektir...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

4 büyü biliyor demek çok da adil olmaz.

şyle ki sorceror 3 büyüyü seçecektir ve birdaha değiştiremeyecektir. wizardın kitabında birsürü büyü olabilir. Hazırlandığı takdirde bunlardan en uygun olanlarını seçecektir ki bu korkunç avantaj sağlayabilir.

Sorceror büyülerini genel durumlara gre hazırlamak durumundadır. Başka bir büyükullanıcısına karşı ayırdığı büyü olduğunu varsaysak bile wizard bütün büyülerini o şekilde seçebilir.

Sadece en üst seviye büyüler kullanılacak diye birşey de yok. Alt seviyelrden çok güzel counterspeller çıkabilir. wizardın önceden tahmin edip bu tür şeyleri savaştan önce seçme şansı var. Ama sorcerorların spesifik durular için büyü seçmesi çok mantıklı olmaz ne de olsa değiştiremeyecekler...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Bir de olayı sadece dövüş olarak görmemek lazım. Hangisi daha üstün derken sadece birbirlerine karşı üstünlük kastedilmemiş olabilir, aynı zorluğa karşı üstünlükleri de sorulabilir.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

FrontsideAir wrote:Bir de olayı sadece dövüş olarak görmemek lazım. Hangisi daha üstün derken sadece birbirlerine karşı üstünlük kastedilmemiş olabilir, aynı zorluğa karşı üstünlükleri de sorulabilir.
Aynı koşullar altında işte, normal bir wizard ve sorcerer. sen fazla yorma kafanı mental combat a :P

Burada işi değiştiren bir faktörde büyülerdir.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Bence bu savaşı belirleyecek asıl etken,sorcererın seçtiği büyülerdir. Doğru büyüleri seçmiş bir sorcerer bunları daha çok miktarlarda yaptığı için büyük ihtimal Wizardı yenecektir.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

walla gayet dengeli bir savaştır 100 farklı wizard-sorcerer karşılaşsa 50-50 gibi bir durum olacağını düşünüyorum. Savaşın uzamasına bağlı sorcerer'a kayar durum ama ani savaş olursa da wizard'a kayar gibime geliyor...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ben her harikarda Sorcerer i yenebilirim. Sorcerer in seçtiği büyülere bağlı tabi. Adamda , Dispel Magic Greater varsa yada Dispel magic ayrica Silent Spell de almışsa , yani tamamen aldığı büyülere bağlı.
Tek avantaj ; Antimagic Field olabilir. Sorcerer için.
AZaZ3L
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AZaZ3L »

Bence Sorcerer ın günlük büyü sayısının fazla olması çok büyük bir avantaj özellikle level 20 de çok güçlü büyüleri maximize spell olarak yapabiliyorken..

Tabi bu kapışmada yenilecek bi stun veya mind-affect büyüler herşeyi değiştirebilir..

Sonuç olarak ben sorcerer ı bir adım önde görüyorum..
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Aslında kullanan kişiyle de alakalı bir konu bu.Ama kesinlikle Sorcerer'ı bende bir adım ileride görüyorum.Wizard'ın bir sürü hazırlık yapmasıdır falandır filandır.Ayrıca günlük büyü yapmasını da göz önüne alırsak Sorcerer bir adım önde.

Tabi dediğim gibi kullanıcılar da önemli bir rol oynuyor burada :D
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Sağım öldürür,solum süründürür gibi bir şey bu.. :)

Kanaatim Sorcerer öldürür,Wizard ise süründürür

Yapacağınız büyünün sırasına bağlıdır...önce defans sonra saldırı
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Walla grubunda hangisini istersin deseler ben wizardı seçerim.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
AZaZ3L
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AZaZ3L »

Saco ya kesinlikle katılıorum..Sorcerer az büyü seçeneği olduğu için biraz kendine müslüman...Wizard ı tercih ederim bende grubum da
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

wizardlar büyüyü parşomenlerden öğrenir haliyle 20. levela gelmiş ama çok güçlü büyüler bulamamış birinin 20. level bir sorcerer'a karşı hiçbir şansı yoktur ayrıca hem 2nd ediitionda hem 3rd editionda sorcererler en güçlü büyülerden olan power word: kill, wail of banshee, gate gibi büyüleri bilirler ama bir wizard bunları bulamamış olabilir. Bu arada imprisonment içinde bir cevabım var imprisonment yapılması çok uzun süren ve yapılırken rakibin dibinde olunması gerekn bir büyüdür, sorcere bir adet morkaiden'S force missiles çakar konsantresi en yüksek olan büyücünün bile konsantresi bozulur. Ayrıca sorcererler diğer büyülerin ezberlenme yerini yemeden aynı büyüyü 11-12 kere yapabilir (büyünün seviyesine bağlı)
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Post Reply