PowerPlay

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

corfy mi :D
artık yeni bir nickin dahamı var raistlin :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Raist anlamadığım birşey var rage de, frenzy de gaza gelme olayı ve 3e de aynı şekilde gelen güçler birbiri üstüne toplanmıyordu hatırladığım :? .

Ayrıca senin o karakterin herhalde hold person (monstermı atsam)yiyordur. +4(greater spell focus) +10 (23 wıs+ owls(?) wisdom(maximize spell ve empover spell ile) +9 (Heıghten spell) +10=33 DC hemide twin spell ve quicken spell ile birlikte :evil . (Yani 3 kere will save)

Hold yemiyorsan hiç bulaşmıyım oradan uzaklaşayım :melek . Hatta üstüne bulls strength atayım, bana biraz güçsüz gözüktün *;-)* .
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kuralları sadece karakteri olabildiğince güçlü yapmak için değiştirmek bir çeşit power play yöntemi. Ama sanırım bu yöntem sadece karakter kağıdında değil oyun oynanırken asıl en üst noktasına geliyor. Her saldırı yöntemi adım. Karakteri oynama adına değil de en güçlü saldırıyı yapmak için yapıldığında sanırım oyun RP den PPye kayıyor denebilir.

Sanırım bu da bir çeşit oyun sitili saygı duyuyorum. Ama RP ye belki bir şey katarken diğer yanını öldürüyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Post Reply