Forumdaki RPler

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Forumdaki RPler

Post by Hükümlü »

şimdi ne oldu? Devam ediyor mu bitti m? Ara mı verildi herkes soluklansın diye. Nedir?
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Kıyamet Oyunları diye bir dizi oyun başlatalım demiştik bundan uzun zaman önce, o oyunlar oynandı, oynanamadı, bazıları bitti bazıları durdu, birkaçı devam etti falan çok uzun hikaye aslında...

şimdi yakın zamanda bu proje tamamlanacak ve biz yeni bir diyar ile yeniden oyunlara başlayacağız.

Arada geçen sürede ise RP Alanı (Diyarötesi) nde ekstra oyunlar oynatmayı düşünüyorum.

şimdilik benim bildiklerim bunlar. Konuyla esas ilgilenen arkadaş ise Necros'tur. O da ayrıca bilgi verebilir bu konuda...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Acaba yeni karakterler mi gelecek yoksa eskileri ile devam etme şansımız var mı?
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eski oyunlardaki karakterlerin büyük çoğunluğu yeni diyara geçemeyecek. Ama geçen birkaç kişi olabilir tabi, son zamanlarda oynanmış olan oyunlarla bağlantılı olur bu da. Onun dışında Kıyamet Projesinin altında yatan amaç zaten yeni karakterlerle yeni bir diyar sistemi ile masaüstüne yaklaştırılmış oyunlar oynayabilmekti.

Tabi bu efsanelerden uzak kalacağımız anlamına gelmiyor. Eski diyardan parçalar yeni diyarda da bulunacaktır elbette ;) . Hatta bazı tanrılar bile, gizliden gizliye varlıklarını sürdürüyor olabilirler. Kimbilir öyle değil mi :) ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

dındındındın diye bir efekt de koyalım =)
peki tahminen bu değişim ne zaman olacak?
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

aslında herşey sıfır olsada benim gibi masaüstü rp dnd gibi şeylerle pek ilgisi olmayanlarda bir şanslarnı deneseler bu olayar olurkende birirleri bize yol gösterse hiç fena olmaz.

birazda yeni şeyler deneme hevesindeyim. eldarin bizi bu konulardada biraz aydınlatabilirmisin?

bir de şayet yeni birşeyler olacaksa yeni dmler veya bu işle ilgilenende olacakmı?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bir de arkadaşlar arada sıkılanları sadece eğlence amaçlı muhtemelen kıyametle yok olacak karakteri oynatmak üzere hanıma beklerim. Ozanlığa ilgi duyanları da ozan akademisine beklerim. Hani alternatif RP arayanları belki bir parça tatmin edebilir di mi ama? : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

firble eger aktifse ve is yapiyorsa sabahtan aksama kadar ordan cikmam yeterki Rp yapacak yer sole nerde abi hanin hangisi yardimci ol hangi forum ???????
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bal Likörü. ağlayan kadın hanı beklerim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Bu kıyamet olaylarını cartunı curtunu oldum olası sevmedim bu sitede zaten.
İlk çıktığı günden beride nefret ediyorum bu dizi olaylardan.

Hiçi hiçine aptalca şeyler uğruna karakterimiz gitti.
Ne birisi ilgilendi ilgilenende kendi dünyasında rp yaptırdı.
Zırt pırt dm değişti felan felan en çok sorun bizi buldu.
Bunu yaşamak zorundamıydım ? Niye gereken ilgi gösterilmedi anlamadım.

Belkide beni bu siteden soğutan en büyük etkendir bu.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Trulias, oyunların bitiş tarihi üzerine kesin birşey söyleyemeyeceğim, bu konuyla Necros ilgileniyor ama kıyamet oyunlarının bitimine oldukça az bir zaman kaldığını söyleyebilirim. şu pozisyonda kesin bir tarih vermem ise hata olur.

Yeni diyar sisteminde yeni oyunlar olacak elbetteki. Bu konuda birkaç senedir edinmiş olduğumuz sağlam bir forum rpg tecrübemiz var ve bu doğrultuda daha sağlam ve kullanıcılara hitabe eden oyunlar ortaya çıkarmayı düşünüyoruz.

Esas ağırlık noktamız kendi diyarımız olan Sol Lagna olmakla beraber, yanısıra değişik rpg sistemlerinden de oyunlar açmayı düşünüyoruz elbette. FR, DL, Dark Sun, Birthright gibi dünyalardan tutunda jenerik dünyalara ve d20, d10, d6 sistemlerinde oyunlar oynatarak rpg içeriğini zenginleştirmek düşüncesindeyim. Sonuçta FRPWorld insanlara oyunlar oynatarak frpyi öğretmeyi yol edinmiş bir site ve frp nin hemen her alanından oyunlar oynatmamız gereklidir diye düşünüyorum.

Yeni GM ler olacaktır muhtemelen, bu konuda kullanıcılarımızın başvurularını değerlendirmekle beraber, kendimizde dışarıdan bazı tanıdık, güvenilir arkadaşlarımızı bu konuda teşvik etmeye çalışacağız.

Findor, hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Ama ne yazıkki kıyamet projesinde planlarımızın neredeyse hiçbiri tutmadı. Gerek GM ler konusunda, gerek kullanıcılar ve oyunlar konusunda pek çok sıkıntı yaşadık. Kara Bilgenin Takipçileri de bu konuda maalesefki yitip giden bir grup oldu. Hiç istemezdim bende bunun olmasını ama işin içine daha pek çok sorun girince sizin oyun grubunuzda sürüncemede kaldı ve kapandı.

Bu konuda sizlerden tekrar ve tekrar özür dilemekle beraber, bundan sonra bu tip sorunlara yer vermemeye çalışacağımızı söyleyebilirim.

Mesajımın başında dediğim gibi, birkaç yıldır süregelen oyunlar oynatmaktayız ve bu oyunlar esnasında gerek oyuniçi, gerekse oyundışı pek çok tecrübe edindik. Ve açık olmak gerekir ki, öğrendiklerimizin içersinde en önemlisi de insanlara duyduğumuz itimatın ölçülerini bilmemiz gerektiği oldu.
Artık bu doğrultuda harekete ederek ndaha kaliteli işler çıkarmayı planlıyoruz.

Herkese iyi eğlenceler...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

kıyamet rp leri bitince herşeyin yerli yerine oturacağını düşünüyorum. O zaman geldiğinde değişimleri hepimiz görecez. şimdi tek temennimiz kıyamet rp lerinin bir an önce bitmesi ve yeni sistemin güzel olmasını ummak.

Rp lerde ya necros sıkışık oluyor yada oyuncular. Bir hız kazanamadık. Ama bunu bozacaz ha gayret...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Eldarin olan olmuş ben sadece üzüntümü belirtmek istedim.
Gerçekten çok soğudum o olanlardan sonra.
Karabilgenin takipçileri yitip gitti dediğiin gibi.
Ama yarın konuşuruz bol bol :)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Ayda bir turların dönmesiyle bu rp lerin biteceğini mi umuyorsunuz? :)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Sanmıyorum...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Post Reply