Knights of the old republic diyorum. Seslendirmeleri, ortalamanın üstünde grafikleri, karakterlerin kişisel özellikleri gibi ince detayları ve tabii ki olay örgüsü ile beni etkilemeyi başarmış yapımlardan biridir kendileri.
Age of Mythology bu işin içine girermi bilemiyecem ama çok güzel bir oyun gerek bilgisayar oyunu gerekse masaüstü oyun olarak çok etkileyici.Masaüstü oyunuda bilgisayar oyunundan çok daha iyi.Tamamiyle strateji üzerine kurulu olmasıda beni etkileyen başka bir neden...
Galathiniol wrote:Age of Mythology bu işin içine girermi bilemiyecem ama çok güzel bir oyun gerek bilgisayar oyunu gerekse masaüstü oyun olarak çok etkileyici...
Age of Mythology rts, yani real time strategy türüne giriyor.
Diablo yu asla es geçmem. Kaç gece rüyalarıma girmişti. Özellikle ara videoları unutulmazdı benim için.
Baldur's Gate 2 'inde konusunu çok hoşuma gitmişti.
Demon Stone yi daha iyi yapabilirlerdi ama bu haliyle çok başarısız. Oyunun bug larıyla savaşmaktan düşmanlara zaman kalmamıştı.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Diablo yu asla es geçmem. Kaç gece rüyalarıma girmişti. Özellikle ara videoları unutulmazdı benim için.
Baldur's Gate 2 'inde konusunu çok hoşuma gitmişti.
Demon Stone yi daha iyi yapabilirlerdi ama bu haliyle çok başarısız. Oyunun bug larıyla savaşmaktan düşmanlara zaman kalmamıştı.
usta ben danan simdi ne diyim yani bu dunyadaki es ikizimmisin
Kesinlikle DIABLO 1-2 günlerimi gecelerimi aylarımı yıllarımı aldı benden, tüm geleceğimi kariyerimi değiştirdi bu oyun. Videoları mükemmel,bağımlılık yapması tartışılmaz, ve öyle bir dünyanın içinde olduğumu düşündüğüm zaman süper oluyor hala Blood Raven'ı öldürdükten sonra Masoleum'a girdiğimde etkilenirim, o zombiler iskeletler hala bana süper bir orta çağ frpsi havası yaratır...
Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Diablo 2 ve LoD hayatımı çaldı...Beni yedi bitirdi Ã?SS de bile her akşam (akşam 8 gibi geliyordum eve )eve gelip 2 saat oynamadan ders çalışmazdım.Ta ki babam delirene kadar
Ama yine de pişman değilim.Ne zaman Diablo2 LoD'u açıp lvl78 Barbarımı lvl45 necromu lvl 60 Druidimi filan görsem gurur duyuyorum.Kotor, NWN filan da çok iyilerdi özellikle NWN yi hala oynuyorum ama Diablo benim için beni ben yapanlar şeylerden tek oyundur.
Anladığınız gibi Diablo diyorum...
“Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin <br>
Aboooo Diablo bu ladar muhteşem bir şeymiş de benim niye haberim olmamaış utandım kendimden Bir ara oynayayım bende o zaman bakalım anlatıldığı kadar güzel mi?
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!