hayır bu gerçek hayatta melih olarak düşüncem. Eğer drow formumda olsaydım, böyle bir duruma gerek kalmadan delireseye kadar o filmi o çocuğa izlettirirdim. (Gerçek hayatta yüreğimde merhame izlerini aşırım.. )
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Ahh ahh sorma bende. Hele durmadan şımarıp ortalığı dağıtan ve onu bunu soran çocuklar yok mu. Ellerini kesip ağızına sokasım geliyor yavrucakların. Aman pek severim.
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
çocuklardan ne istiyonuz yaa.
onları bırakında babalarını kesin yoksa soyları bitecek bu insanlığın. daha onla5r tazecik kolay kandırılabilir ve kötülüğe meyilliler
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Öocuklar benim korumam altında yaklaşanı keserim... Onları eğitip şovalyeliğin düsturlarını öğreticem daha...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong