Arkadaşlar aramızdan kaç kişi ziyaret etti fantezi sanat bölümünü bilmiyorum ama bildiğim birşey var o da ziyaret etmemiş olanların çok şeyler kaçırdığıdır.
Öncelikle site adminlerine çabalarından ötürü teşekkürler.Öünkü sanatçaların resimlerini yasal yoldan sitenize koyabilmek için onları ikna edip onayını almanız gerekir.Bilirsiniz sanatçı kesimi nazlıdır zor ikna olur.
Arkadaşlar sizden adminlerin çabalarını boşa çıkarmayı bu bölüme bi göz atmanızı istiyorum.Resimlere not verip yorum ekleyebiliyorsunuz.Hep beraber resimler üzerinde yorumlar yapıp birbir yorumlarmızı öğrensek hoş olmaz mı? Açıkcası ben diğer kullanıcıların yorumlarını merak ediyorum.
Bu başlığı açmamın sebebi Fantezi Sanat bölümünün hakettiği ilgiyi görmüyor oluşu.Sizlerin sanattan anlayan kişiler olduğunuzu biliyorum ve yorumlarınızı şahsen merak ediyorum.Birbir yorumlarımızla sanat anlayışımızı geliştirebiliriz.Fantezi SAnat bölümüne daha çok ilgi...
Fantezi Sanat Bölümü
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Re: Fantezi Sanat Bölümü
aynen mütabıkım çok haklı sanat bölümü görülmeye değer!Quel-Shin wrote:Arkadaşlar aramızdan kaç kişi ziyaret etti fantezi sanat bölümünü bilmiyorum ama bildiğim birşey var o da ziyaret etmemiş olanların çok şeyler kaçırdığıdır.
Öncelikle site adminlerine çabalarından ötürü teşekkürler.Öünkü sanatçaların resimlerini yasal yoldan sitenize koyabilmek için onları ikna edip onayını almanız gerekir.Bilirsiniz sanatçı kesimi nazlıdır zor ikna olur.
Arkadaşlar sizden adminlerin çabalarını boşa çıkarmayı bu bölüme bi göz atmanızı istiyorum.Resimlere not verip yorum ekleyebiliyorsunuz.Hep beraber resimler üzerinde yorumlar yapıp birbir yorumlarmızı öğrensek hoş olmaz mı? Açıkcası ben diğer kullanıcıların yorumlarını merak ediyorum.
Bu başlığı açmamın sebebi Fantezi Sanat bölümünün hakettiği ilgiyi görmüyor oluşu.Sizlerin sanattan anlayan kişiler olduğunuzu biliyorum ve yorumlarınızı şahsen merak ediyorum.Birbir yorumlarımızla sanat anlayışımızı geliştirebiliriz.Fantezi SAnat bölümüne daha çok ilgi...
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Zaten yanda Fantezi Sanat Bölümünden alıntılar hep dönüyor. Bazen deli oluorum mükemmel şeyler var hemen girip bakıorum yenilere filan ama Bende yorum eklemiyodum haklısın bende yorumlarımı eklicem bundan sonra çünkü gerçekten çok güzel şeyler var...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı