Fantezi Sanat Bölümü

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Fantezi Sanat Bölümü

Post by Quel-Shin »

Arkadaşlar aramızdan kaç kişi ziyaret etti fantezi sanat bölümünü bilmiyorum ama bildiğim birşey var o da ziyaret etmemiş olanların çok şeyler kaçırdığıdır.
Öncelikle site adminlerine çabalarından ötürü teşekkürler.Öünkü sanatçaların resimlerini yasal yoldan sitenize koyabilmek için onları ikna edip onayını almanız gerekir.Bilirsiniz sanatçı kesimi nazlıdır zor ikna olur.
Arkadaşlar sizden adminlerin çabalarını boşa çıkarmayı bu bölüme bi göz atmanızı istiyorum.Resimlere not verip yorum ekleyebiliyorsunuz.Hep beraber resimler üzerinde yorumlar yapıp birbir yorumlarmızı öğrensek hoş olmaz mı? Açıkcası ben diğer kullanıcıların yorumlarını merak ediyorum.
Bu başlığı açmamın sebebi Fantezi Sanat bölümünün hakettiği ilgiyi görmüyor oluşu.Sizlerin sanattan anlayan kişiler olduğunuzu biliyorum ve yorumlarınızı şahsen merak ediyorum.Birbir yorumlarımızla sanat anlayışımızı geliştirebiliriz.Fantezi SAnat bölümüne daha çok ilgi...
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Fantezi Sanat Bölümü

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

Quel-Shin wrote:Arkadaşlar aramızdan kaç kişi ziyaret etti fantezi sanat bölümünü bilmiyorum ama bildiğim birşey var o da ziyaret etmemiş olanların çok şeyler kaçırdığıdır.
Öncelikle site adminlerine çabalarından ötürü teşekkürler.Öünkü sanatçaların resimlerini yasal yoldan sitenize koyabilmek için onları ikna edip onayını almanız gerekir.Bilirsiniz sanatçı kesimi nazlıdır zor ikna olur.
Arkadaşlar sizden adminlerin çabalarını boşa çıkarmayı bu bölüme bi göz atmanızı istiyorum.Resimlere not verip yorum ekleyebiliyorsunuz.Hep beraber resimler üzerinde yorumlar yapıp birbir yorumlarmızı öğrensek hoş olmaz mı? Açıkcası ben diğer kullanıcıların yorumlarını merak ediyorum.
Bu başlığı açmamın sebebi Fantezi Sanat bölümünün hakettiği ilgiyi görmüyor oluşu.Sizlerin sanattan anlayan kişiler olduğunuzu biliyorum ve yorumlarınızı şahsen merak ediyorum.Birbir yorumlarımızla sanat anlayışımızı geliştirebiliriz.Fantezi SAnat bölümüne daha çok ilgi...
aynen mütabıkım çok haklı sanat bölümü görülmeye değer!
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Zaten yanda Fantezi Sanat Bölümünden alıntılar hep dönüyor. Bazen deli oluorum mükemmel şeyler var hemen girip bakıorum yenilere filan ama Bende yorum eklemiyodum haklısın bende yorumlarımı eklicem bundan sonra çünkü gerçekten çok güzel şeyler var...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

İşte bu be.Herkes bu hassiyeti göstermeli.Nerdesiniz millet?Hey?Kime diyom?
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

sanat ölmüş abi bişey demiyorum!!!
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Anlamadım?Neden ölmüş???
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

şu mesajların yanındaki resimler muhteşem yaa Hele şu hafif karanlık ortamda olanlar İki kurt ve arka planda bir gemi.. Bir de o bembeyaz at muhteşem... Renkli printerım olsa odamın duvarına asacağım vallahi... şu yarışma sonucunda bu posterlerden de yollasanıza...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Gerçekten çok iyi parçalar var fantezi sanat bölümünde.Bu arada eğer odanın duvarlarına asmak istiyorsan bi baskıevi veya ozalitten bastırabilirsin.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Odama şöyle 2 metreye 1 metre kanlı bir barbar resmi koyduracam girenler kusacak :mrgreen:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Post Reply