arkadaslar bana white wolf'un kitapları lazımda (pdf formatında), acaba benim için hazırlayabilecek olan var mı??
CD ve (eğer olursa) KARGO parası tarafımdan ödenecektir...
NOT: İstanbulda oturmaktayım...
White Wolf
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

White Wolf
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Ã?ncelikle onlara ship olan birilerini yada download edebilecek birilierini bulamn lazım. şayet download edecek gücün varsa o zaman torrent sitelerinde linkleir mevcut fena değil inem hızları, bu yolda ilerleyebilirsin ^^.
Ama diyorsan ki yok uğraşamam sebeplerim var o zaman dediğim gibi bunlara sahip birini bulman lazım. Bende oyun oynıcaz diye sadece hunter pdf leri mevcut.
Ama diyorsan ki yok uğraşamam sebeplerim var o zaman dediğim gibi bunlara sahip birini bulman lazım. Bende oyun oynıcaz diye sadece hunter pdf leri mevcut.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

İndiremiyorum cunku bilgisayarım 6Gb ve CDwriterım yok
o yuzden hazır cekilmişini bulmak zorundayım... Bana Mage the awakening ve benzer kitapları lazım...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı