Ayrıca favorim bu bloktaki boros destesi. Chaotic ve lawfulun bu kadar uyumlu işbirliği yaptığı başka bir deste olabilir mi yaleppim
En Sevilen Blok (mtg)
En Sevilen Blok (mtg)
Bana göre oyunlarda en avantajlı desteler olan çok renkli destelerin zirveye ulaştığı blok olan Ravnica bloğu. Multicolor decklerin en büyük zaafı olan mana sorununu güzide landleriyle azaltmayı başarmış olan bu blok, gönlümü çalmayı başarmıştır 
Ayrıca favorim bu bloktaki boros destesi. Chaotic ve lawfulun bu kadar uyumlu işbirliği yaptığı başka bir deste olabilir mi yaleppim
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
şahsen bende Mercadian Masques blokndan kartlar olduğu ve hikayesini sevdiğim için onu oyladım ama gönlümde yatan aslan farklı : Unhinged.
Bana göre en zevkli, en yaratıcı fikirlerin çıktığı blok, gerçi tournament'e kabul edilen çok az kartı var ama olsun.
Saygılarımla...
Bana göre en zevkli, en yaratıcı fikirlerin çıktığı blok, gerçi tournament'e kabul edilen çok az kartı var ama olsun.
Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...