En Sevilen Blok (mtg)

Warhammer 40k, Mordheim, Necromunda, World War II, Magic the Gathering, Starwars:CCG ve daha fazlası burada...
Post Reply
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

En Sevilen Blok (mtg)

Post by mikael »

Bana göre oyunlarda en avantajlı desteler olan çok renkli destelerin zirveye ulaştığı blok olan Ravnica bloğu. Multicolor decklerin en büyük zaafı olan mana sorununu güzide landleriyle azaltmayı başarmış olan bu blok, gönlümü çalmayı başarmıştır :D

Ayrıca favorim bu bloktaki boros destesi. Chaotic ve lawfulun bu kadar uyumlu işbirliği yaptığı başka bir deste olabilir mi yaleppim :D
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

şahsen bende Mercadian Masques blokndan kartlar olduğu ve hikayesini sevdiğim için onu oyladım ama gönlümde yatan aslan farklı : Unhinged.

Bana göre en zevkli, en yaratıcı fikirlerin çıktığı blok, gerçi tournament'e kabul edilen çok az kartı var ama olsun.

Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Aaa, Unhinged'ı nasıl unutmuşum :D Zevk ve yaratıcılık konusunda katılıyorum SacoKhan :D
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

kesinlikle invasion.

bir frp unsurun olmassa olmazı dragonlardır ve drogonlara hakettikleri yeri en iyi veren blok invasion.
fantaszya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fantaszya »

walla artık mirrodin tabii ki ama eskilerin de başka havası var bea...gözlerim yaşarıyo:d
Post Reply