Dangi Dwarf Daha Huysuz?

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Dangi Dwarf Daha Huysuz?

Post by DeMRaN »

Evet arkadaşlar hepimiz biliriz ki hangi dünya olursa olsun farketmez Dwarflar her zaman huysuzdur :) yaradılışlarından mı, bu şekilde bir karakterin eksikliği hissedildiğinden mi bilinmez güçlü, hantal ve sürekli söylenen tiplerdir Cüceler... Size bir kaç seçenek sunmak istiyorum başlıktada olduğu gibi sizce bu Dwarflardan hangisi en huysuzu?
Lütfen sevdiğiniz dünyaya göre cevap vermeyin genel olarak bir düşünün...

Saygılarımla
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Ben açıkçası Flint Fireforge'u en huysuzu olarak görüyorum. Söylenmediği yegane zamanlar yemek yediği ve uyuduğu zamanlardır. Hatta bence uyurken bile söylenmeyi başarıyor, horlamalarını tercüme etme fırsatı bulsak eminim değerli replikler çıkardı :)
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Flint Fireforge. Yanında Tas gibi bir karakter varken huysuz olmak elde değil :)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Flint i bilmiiyorum ama diğer ikisi bana çok da huysuz gelmedi. Huysuz numarası çekselerde en kritik noktalarda hep anlayışlı oluyorlar ve onları tanıyanlar onları gayet güzel yönlendiriyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Huysuz olmayan bir cüce olduğunu sanmıyorum. Hepsi keçi gibi valla tekme tokat dalıcam ya :D hep gıcıklık yapıyolar sonra kuruyup kalıyolar.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Post Reply