stat pointleri ve büyülü eşyalar

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

ben genellikle Charisma ya, 8 veririm. Böylelikle diğer statlardan sınf olarak önemli olan daha avantajlı olur. Hem dezavantaj olmasi iyi demişsiniz, katiliyorum.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

da sen işin kolayına kaçmışsın. Sorcererlar ve paladinler hariç geri kalanlar hep charismayı eksiltirler. Bunun ne zevki kaldıki? Mesela str 12 olup inti 16 olan bi fighterı oynamak zevkli olmazmı? bunu bi düşünün işin sayısal tarafına bakıyosunuz halen...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

ahahahahahahahahaha

abi silin gözüm görmesin şunu yaa çok güldüm walla yanlışlıkla attım kusura bakmayın...

Saygılarımla...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jeskila
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Jeskila »

SacoKhan: "Sorcererlar ve paladinler hariç geri kalanlar hep charismayı eksiltirler." demişsin ama sınıftan kaynaklı olarak en cok clericlere gerekir (turn undead fln)
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

olurmu en fazla sorcerer'ı etkiler. Yoksa büyü yapamazlar ama turn undead yapamayan bir cleric görülmemiş şey değildir...
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Jeskila wrote:SacoKhan: "Sorcererlar ve paladinler hariç geri kalanlar hep charismayı eksiltirler." demişsin ama sınıftan kaynaklı olarak en cok clericlere gerekir (turn undead fln)
en fazla druidlere ve paladinlere gerekir çünkü bu iki sınıfta toplum içinde saygı görürler. Ama her taraf rahip kaynadığı için rahiplere çok gerekli bi şey değil charisma.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

charismayı sadece saygı ve etkileyiclik olarak düşünmeyin. Charisma bir varlığın iç gücüdür, inner self gibi bi olay, bu yüzden sorcererlara gereklidir diyorum ve diretiyorum, çünkü iç güçleri olmadığı sürece sorcerer olamazlar...
Post Reply