ben genellikle Charisma ya, 8 veririm. Böylelikle diğer statlardan sınf olarak önemli olan daha avantajlı olur. Hem dezavantaj olmasi iyi demişsiniz, katiliyorum.
da sen işin kolayına kaçmışsın. Sorcererlar ve paladinler hariç geri kalanlar hep charismayı eksiltirler. Bunun ne zevki kaldıki? Mesela str 12 olup inti 16 olan bi fighterı oynamak zevkli olmazmı? bunu bi düşünün işin sayısal tarafına bakıyosunuz halen...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
SacoKhan: "Sorcererlar ve paladinler hariç geri kalanlar hep charismayı eksiltirler." demişsin ama sınıftan kaynaklı olarak en cok clericlere gerekir (turn undead fln)
Jeskila wrote:SacoKhan: "Sorcererlar ve paladinler hariç geri kalanlar hep charismayı eksiltirler." demişsin ama sınıftan kaynaklı olarak en cok clericlere gerekir (turn undead fln)
en fazla druidlere ve paladinlere gerekir çünkü bu iki sınıfta toplum içinde saygı görürler. Ama her taraf rahip kaynadığı için rahiplere çok gerekli bi şey değil charisma.
charismayı sadece saygı ve etkileyiclik olarak düşünmeyin. Charisma bir varlığın iç gücüdür, inner self gibi bi olay, bu yüzden sorcererlara gereklidir diyorum ve diretiyorum, çünkü iç güçleri olmadığı sürece sorcerer olamazlar...
And i still wonder if you ever wonder the same!...