Diyarlar
arkadaslarda yok
beyaz adam tarzi yerlerde var midir?
varsa bi ara halletmeye çalisirim
beyaz adam tarzi yerlerde var midir?
varsa bi ara halletmeye çalisirim
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
orta yere gelelim
taksim mesela
sariyer beni asiyo
taksim mesela
sariyer beni asiyo
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

bolu olsun o zaman
biz istliler toplan1p oraya
siz ank. l1lar toplan1p oraya...
yapmay1n ya...
tamam o zaman ne zaman ba_l1yoruz
olay hep konusmada
biz istliler toplan1p oraya
siz ank. l1lar toplan1p oraya...
yapmay1n ya...
tamam o zaman ne zaman ba_l1yoruz
olay hep konusmada
ben benzer bi teklifte bulunmustum
bana uyar arkadaslar...
hem haritalari inceleriz
hem de fikirleri
bence sinemaya bulasmayalim
konusmaktan zaman kalmaz
kimse konusmasa bile ben konusurum hic merak etmeyin...

bana uyar arkadaslar...
hem haritalari inceleriz
hem de fikirleri
bence sinemaya bulasmayalim
konusmaktan zaman kalmaz
kimse konusmasa bile ben konusurum hic merak etmeyin...
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Benide ekleyin buluşmalara haftasonlarım şimdilik boş... 
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
26-27 aralik nasil?
bu isle ilgilenen herkes gelsin o zaman
hatta ilgilenmeyenler de
bu isle ilgilenen herkes gelsin o zaman
hatta ilgilenmeyenler de