Tanrıların ölümlülüğü
Neden bilemiyorum ama bana Anadolu ve Yunan tanrıları oldukça sempatik gelirken, frpdeki tanrılar oldukça itici geliyor. Bunun nedeni herhalde Bu mitolardaki tanrıların belli kutuplara çekilmemiş olmasıdır. Hades kötü bir tanrı değildir, Zeus veya Apollon ise saf iyi değildir. Bunlar insanların duygularına ve isteklerine sahip yaratıklardır. Frpdeki tanrılar gibi kutuplaşmalar yoktur iyi ve kötü diye.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
evet bu daha açıklayıcı oldu.
haklı olabilirsin abi. taraflaşma frp de çok fazla ama frp de ki karekterler genelde taraflaşmış şekilde olduğundan tanrılar da böle oluyor. genelde bizde kuralsızlık eğilimli olduğumuzdan dolayı hoşuna gitmesi normal bence abi.
haklı olabilirsin abi. taraflaşma frp de çok fazla ama frp de ki karekterler genelde taraflaşmış şekilde olduğundan tanrılar da böle oluyor. genelde bizde kuralsızlık eğilimli olduğumuzdan dolayı hoşuna gitmesi normal bence abi.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Arkadaşım sinsinin anlamı nedir?yeminer wrote:evet ilk eğitimi sırasında arkadaşları ona sinsi diyorlardı. raist bu isimden hoşlanmıyordu sanırım
Neden sinsi diyorlardı buradaki ironiyi anlamıyor musun?
Adam sinsi olduğu için bu kadar güçlenebildi diyorum sana anlayacağın...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
abi adam çocukken demiyordu. ama gerçek güce ulaştığı zaman bunu sakladı mı size sorarım. neden saklıyayım ki onlardan nefret ettiğimi ve hepsini yok edeceğimi. baNA BİR şRY YAPABİLİYORLAR MI?
hayır tabiki. *ve benim beklediğim zaman onlar benim enselerinde olmamı zaten bekleyecekler. istedikleri kadar hazırlansınlar. hem şu da var korkan adam hata yapar. zayıf düştükleri zamanlar korkudan kemikleri titreyecek çünkü onları yok etmek için ben hazır olacağım ve onlar titreyecek, hata yapacaklar daha önce birçoğunun yaptığı gibi.
ve yok oluşları benim önümde ölümlerini beklerlerken olacak. şimdiden onlar için gülüyorum.* der yeminer ve acı kahkahası dinleyenlerin kulaklarını tırmalar. ve yeminer gitmiştir dinleyenlerin aklında yeminerin sözle ifade etmediği ama herkesin duyduğu son bir söz vardır.* ve siz de dikkat edin ölümlüler yok oluş herkese çok yakındır ne kadar uzak gibi görünse de*
hayır tabiki. *ve benim beklediğim zaman onlar benim enselerinde olmamı zaten bekleyecekler. istedikleri kadar hazırlansınlar. hem şu da var korkan adam hata yapar. zayıf düştükleri zamanlar korkudan kemikleri titreyecek çünkü onları yok etmek için ben hazır olacağım ve onlar titreyecek, hata yapacaklar daha önce birçoğunun yaptığı gibi.
ve yok oluşları benim önümde ölümlerini beklerlerken olacak. şimdiden onlar için gülüyorum.* der yeminer ve acı kahkahası dinleyenlerin kulaklarını tırmalar. ve yeminer gitmiştir dinleyenlerin aklında yeminerin sözle ifade etmediği ama herkesin duyduğu son bir söz vardır.* ve siz de dikkat edin ölümlüler yok oluş herkese çok yakındır ne kadar uzak gibi görünse de*
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k