Elinizde çok güzel bir kılıç, gürz, sandalye, büyü parşömeni, BirİtmeyleSalınıpİkincisiyleKalkanLevyeEklemliTaşıtınız; yani herhangi bir nesne var ave siz bu nesneyi satacaksınız. Satmak için nasıl bir plan ve düzenleme yaparsınız, neler söylersiniz.
Ã?rneğin bir BirİtmeyleSalınıpİkincisiyleKalkanLevyeEklemliTaşıt için önce bir yol yapıp sonrasında bu yolda dha hızlı hareket için bu buluşunuzu pazarlayabilirsiniz. Hatta bir kaçta söz söyleyeyim.
"Yemez, içmez, huysuzlanmaz, her yerde yatar ve her an için göreve hazırdır. Koşarak kendinizi yormanın ne gereği var. Artık Atların çağı bitti çünkü BirİtmeyleSalınıpİkincisiyleKalkanLevyeEklemliTaşıt geldi."
"Mamülümüzün yapımında büyü kullanılmamıştır. İsteyenlere istedikleri büyüleme ile birlikte verilebilir!"
"Bir uçuruma geldiğinizde atnızı ne yaparsınız. Bırakırsınız! Peki bir uçuruma geldiğinizde BirİtmeyleSalınıpİkincisiyleKalkanLevyeEklemliTaşıtınızı ne yaparsınız. rahatlıkla aşağıya taşırsınız. ünkü bu buluş o ot tüketiciler kadar ağır değildir. (Çok fazla bu işle uğraşanlar için katlanabilen BirİtmeyleSalınıpİkincisiyleKalkanLevyeEklemliTaşıt. Bekleyin. Yakında!"
Dilediğini sat.
Dilediğini sat.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Harold da(Efla) sağolsun. Onunda çalışmalarını unutmayalım.
Yalnız sende bir şeyler satsaydın ya sonra züğürt başına nasıl alacaksın benim(!) süper(!!) buluşumu(!!!).
Yalnız sende bir şeyler satsaydın ya sonra züğürt başına nasıl alacaksın benim(!) süper(!!) buluşumu(!!!).
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Benim de uzun zamandır özel çalışma yerimde hazırladığım bir icat vardı. Pek çok işlemlerden sonra esas halini buldu :
Kanlı Irklara Lazımolan Işıltılı Ã?elik adını verdiğim bu teknoloji harikası alet ile bundan sonraki savaşların gidişatı değişecektir!
Serttir sivridir balta gibi ağaç kesmek için değil de savaşmak için yapılmıştır. Tüm psikopat ırkların hizmetindedir. Yakında daha ufak ırklar için yapılacak olan yeni bir versiyonu üzerinde çalışılmaktadır.
Duyduk duymadık demeyin. Kanlı Irklara Lazımolan Işıltılı Ã?elik piyasaya çıktı!!!
Kanlı Irklara Lazımolan Işıltılı Ã?elik adını verdiğim bu teknoloji harikası alet ile bundan sonraki savaşların gidişatı değişecektir!
Serttir sivridir balta gibi ağaç kesmek için değil de savaşmak için yapılmıştır. Tüm psikopat ırkların hizmetindedir. Yakında daha ufak ırklar için yapılacak olan yeni bir versiyonu üzerinde çalışılmaktadır.
Duyduk duymadık demeyin. Kanlı Irklara Lazımolan Işıltılı Ã?elik piyasaya çıktı!!!
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
- darkflarer
- Kullanıcı

BirİtmeyleSalınıpİkincisiyleKalkanLevyeEklemliTaşıta hiç ihtiyacım olduğunu sanmıyorum, gnom işi şeyler bunlar, şeytan işi şeyler eheuhe. Ya napiim bisikleti ya, savaşadamı bisikletle gircem, attan şaşmayacaksın. Ayrıca ben satın almam çalarım ki ne yapıcam bir elf olarak bu aleti, ama motorsiklet yaparsanız önce bir ödünç alırım sonra o benim olur, ödünçalma mevzusu.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES