Lonca'nın eski düşmanı...

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Post Reply
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Lonca'nın eski düşmanı...

Post by Raistlin »

Ben aydınlanmış savaşçı ve komutan Corax Tigerheart...
Hayatımın 4 dolu yılını paralı askerlik, gladyatörlük ve kiralık katillik gibi mesleklerle geçirdim... Bu hayatım sırasında Lonca ile bazı anlaşmalarım oldu fakat kullanıldığımı anladığımda onlara müthiş bir öfke ve kin besledim...

Bu kin içimde hırsız ve assasinlere karşı ve inandıkları Tanrı MASK'e karşı müthiş bir öfkeye dönüştü... İtiraf ediyorum, yalnızca hırsız olduğu için tanıma zahmetine bile girmeden sayamadığım kadar çok insan katlettim ve Tanrı MASK'e karşı büyük suçlar işledim...

Hayatımın devam eden 3 yılında öyle şeyler yaşadım ki Tanrıların gücüne şahit oldum ve sahip olduğum ölümlü gücün yalnızca yok olmaya mahkum boş ve anlamsızlığının farkına vardım. Kendimi soyutladığım insanlara değer verdim ve onlardan da değer gördüm... Hayatımın en önemli dönüm noktası bana görünen ve onlardan gerektiği şekilde özür dilememe olanak tanıyan ve binlerce insanın katlinden sorumlu iblis kanıyla lanetli ruhum için bana bir kurtuluş sunmaları ve beni "aydınlatmaları" oldu...

Artık biliyorumki bu ilahi güçlerin her biri ayrı ayrı saygıya ve imanıma layıklar... Bu yüzden öncelikle Tanrı MASK'ten ve ona hizmet etmekten başka hiç bir suçu olmayan loncanın bütün üyelerinden özür diliyorum. Yaptıklarımın ve işlediğim cinayetlerin bir geri dönüşü olamasa da belki Tanrı MASK sonsuz affediciliği ile bana onun ilahi gücü ve benliği adına savaşmam için bir şans verir diye dua ediyorum...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

şans her zaman vardır Corax.. Bu sözlerin benimle arandaki gerginliği sona erdirdi... Ve şimdi.. Sana sözlerinin doğruluğunu anlamak için anlaşma fırsatı verilecek .... Benim adıma savaşmak. Belki bir gün bu da olur Corax ancak buna daha yol var.. En azından artık düşman değiliz.. Ve bundan da ötesi dostluk için de adım atmış gözüküyoruz. Eğer talebin sürüyorsa seninle anlaşma koşullarını görüşeceğiz.. Eğer kabul ederse rahibimi yoksa loncadan birini sana yollayacağım. Ona anlaşma koşullarını aktar...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Estebin »

Tanrıların gücüne karşı gösterdiğin saygı gerçekten hayranlık uyandırıcı. Senden böylesi samimi sözleri duymak ve aynı zamanda çırağımın ölümünden sonra özür dilediğini duymak çok sevindirici.
Bundan sonra kendimi sana daha yakın hissedebilirim. Senin tarafına mı katıldım demek bu? Hayır. Ben kendisine borcumun yükünü omuzlarımda hissettiğim ışığın hanımı Nodaril'in hizmetine adadım kendimi ve benim desteğim ancak onunkiyle gelecektir.
şu an ise kendimi sana karşı hissetmiyorum.
İstediğin şans ise umarım onu bulursun. Bence şansı karşı tarafla yapacağın bir barışta da arayabilirsin. Senin karşına geçmem gerekirse bundan üzüleceğim. Dilersen barış görüşmelerinde Hükümlü ile aranızda aracılığı üstlenebilirim.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Barış ancak 10 Towns'ın Tanrıların ordusuna teslim edilmesiyle olabilir.
Tanrıların ordusu haketmeyenleri öldürerek bir yere gelmek amacında değildir elbette...
Amacımız yalnızca Tanrılar tarafından yönetilen insanların monaşisinden kurtulmuş özgür eşit ve adaletli bir imparatorluğun temellerini atmaktı. Eğer ordumuz savaşmak zorunda değilse, bu bizim için bir kayıp değil kazançtır...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

bir yılanın zehiri gibi tatlı ve ölümcül sözlerinle insanların kalbini karartmayı bırak. hala satır aralarında içindeki vahşeti görüyorum. sen insanları köle yapma meraklısısın ve biz bunu önleyeceğiz.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Tanrıların öfkesi ve nefreti senin gibilerinin üzerindedir. Korkmakta haklısın...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Yerinde ve güzel atılmış bir adım.. akıllıca...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Yüce Tanrı MASK'in başrahibi ile anlaşmamız yapılmıştır. Bizzat MASK ile konuşma gücüne sahip Kaelthas ile aramızda yapılan bu barış anlaşması tüm loncaya duyurulacaktır...
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Loncanın bir saldırıya uğraması durumunda saldırı nerden gelirse gelsin ve saldıran ne kadar güçlü olursa olsun.

Bizim yanımızda olacağına şerefi üzerine yemin edebilirmisin.
Bunu yaptıktan hemen sonra istediyin iksir'in ilk partisi gönderilicektir.

Saygılarımla...
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Tanrılar'ın ordusu, her Tanrı'ya duyduğu ve borçlu olduğu saygıyı MASK'e ve dolayısıyla ona hizmet etmekle yükümlü olan tapınak ve loncaya da duymaktadır...
Onurum adına yemin ederim ki Tanrılar'ın ordusu loncaya her türlü zor durumunda yardım etmekle yükümlüdür. MASK tapınağının iksir yardımını da anlaşmaya iki tarafında da duyacağı sonsuz sadakatin bir göstergesi olarak kabul ediyoruz.

Diyarlar ilahi güçle aydınlanana kadar elveda...
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Corax ilk parti iksirin yola cıkmıstır. En yakın surede Tapınak'tan 2 rahib gorevlendırdım. Sana en yakın surede iksirlerini ulastırıcaklar.

Saygılarımla...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Saygılar yüce rahip Kaelthas. Ben Tempus baş rahibi Cervantes Gibraltar. Komutanımız Corax Tigerheart önemli ilahi görevi için aramızda değilken diğer rahiplerin de onayıyla anlaşmalarla ben ilgileneceğim.

Yaptığınız yardımın karargahımıza ulaştığı haberini aldık. Teşşekkürlerimizi ve tanrı MASK'e de saygılarımızı sunuyoruz...
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Corax gunlerın cabuk gecmesı ıcın duva etmeye basla. Gunler ne akdar kısa surede gecerse 2. partide o kadar cabuk gelıcektir.
Post Reply