Hangi birini saysam ki
Ancak bir örnek vermek gerekirse "good" karakter oynatıyordum ve aligment olayını iyi bilmeyenler tarafından bir türlü anlaşılamadım. Karakterim CG drow bir savaşçıydı. Yanımda LN cüce ve NG elf vardı.
Bir yolculuk esnasında underdarkta saldırıya uğradık ve bize saldıran drowların bir kısmını savaşta öldürdük. Bir kısmını elf druid hold yapmıştı. Bu hold olanları sonradan alıp bağladık. Doğal olarak good bir adam bağlı birini kesmez. CG olsa dahi. Ã?rnek vermek gerekirse (idolüm felan da değildir gerçi de

) Drizzt yol kesen eşkıyaları çat çut kesmez. Alır adalete teslim eder.
Ben de drowları geri gidip halkıma (Eilistraee ci drowlara) teslim edelim dedim. Baya bir tartışma çıkmıştı sonradan bunlar zorla drowları öldürmüşlerdi. Benim karakter de bunların evil olduğunu görüp (ki evet evildılar, normal bir adamın yapacağı şey değildir bağlı düşmanı kesmek) sonradan yolu ayırmıştım.
İşte bir arıza öyküsü... Arıza bende mi onlarda mı o da tartışılır
Dikkat bundan sonrası çok yüksek dozda şiddet içerir.Etkilenecek olanlar okumasınlar.
Ha bir tane arıza gnome karakterim vardı. Abimle birlikte (oyundaki abim olan gnome karakter ile birlikte) ailemizi öldürüp mallarımızı zamanında çalan gnomu yakalayıp, gözünün önünde karısının ve çocuğunun ırzına geçtikten sonra bu gnomeun ağzına tuvaletimizi yapmıştık. :evillaugh: Yani resmen ve fiilen ağzına etmiştik hahahahha iyi olmuştu namussuza
Sonra hepsini öldürüp ailemizin mallarını alıp sattıktan sonra kendimize cici büyülü eşyalar alarak itlik-uğursuzluk serüvenimize devam etmiştik.