Savaş hakkında yorumlar
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Ejderha mızrağında nasıl da kaçıyorlarQuel-Shin wrote:Kim demiş bi dwarf kaçmaz diye?Arkadaşlar siz dwarfları gurur abidesi veya aptal yaratıklarmı zannediyorsunuz???
Warhammer dünyasında savaştan kaçan dwarfların onurarını kaybettiği söylenir ve bu savaşçılar saçlarını kazıyıp punkçı modeli yapar zırhlarını çıkarır ve onurlarını temizlemek için trollslayer olurlar. Zırhları olmayan cücelerin de ne kadar yaşayacağını söylememe gerek yok sanırım.
Bu dwarflar için bir tür harakiri fakat bazı müthiş savaşçıların bir goblin kalesine girip herkesi öldürürüp sonradan geri döndüğü söylenir!!!
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Aaaah bilmez miyim onu canım. İnanılmaz bir savaş. Elf ordusu olayı bitirmiş bence. OKulda dwarf oynayan bir arkadaşla sürekli "War of the Beard" savaşı yapıyoruz 2000 puanlaOren_Dautry wrote:warhammer hikayelerinde dwarflarla elfler arasında sakal savaşı die bi savaş olmuştur duydun mu onu corax??
Ama hikayesini çok iyi bilmiyorum anlatırsan çok sevinirim.
Bir de bizim Elflerin bir tacı varmış cüceler kralı öldürüp bunu çalıyormuş sanırım. Biz de cücelerin sakallarından yapılmış bir cloak vardı yanlış hatırlamıyorsam
That which doesn't kill you, makes you stronger
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

ilk başta elflerce dwarfların arası süper kankiler.. ticaret iletişim müthiş.. daha sonra bir grup dark elf ( warhammer dark elfleri öle kara derili yer altında yaşıyan elfler diillerdir biliyorsun..sadece kötüdürler..) bir grup high elfi öldürüp kıyafetlerini çalıolar.. onları gitip dwarfların başına birkaç bela açıolar ve dwarf kralı elflere bir sözcü yolluyor ve özür dilemesini istiyor.. ama elf kralı ben yapmadım diyor dwarf sözcüsü kızıyor elf sözcüsü de kızıyor kafayı yiyolar ve dwarf sözcüsünün sakalını kesip geri yolluolar.. we war of the beard başlıo...
elfler dwarfların üstüne yürüolar ve baya sürüyolar. en son neredeyde shifting islanda ın oralara kadar sürüolar oradaki dağlara ama dwarflar orada tutunuyor. elflerin kralı geri dönelim die bir kısım elf ise birinin liderliği eşliğinde kalmak istio. kral ve yandaşları geri çekilip high elf olarak devam ediolar geri kalanlar ise ormanda kalıp dwarflarla didişmeye devam ediolar bunlar da forest elf oluyor.. daha sonra bu elflerin başı ormanla bütünleşio 800 sene içinde ve yeşil derili geyik boynuzlu bir adam var görmüşsündür .. işte o oluyor...
elfler dwarfların üstüne yürüolar ve baya sürüyolar. en son neredeyde shifting islanda ın oralara kadar sürüolar oradaki dağlara ama dwarflar orada tutunuyor. elflerin kralı geri dönelim die bir kısım elf ise birinin liderliği eşliğinde kalmak istio. kral ve yandaşları geri çekilip high elf olarak devam ediolar geri kalanlar ise ormanda kalıp dwarflarla didişmeye devam ediolar bunlar da forest elf oluyor.. daha sonra bu elflerin başı ormanla bütünleşio 800 sene içinde ve yeşil derili geyik boynuzlu bir adam var görmüşsündür .. işte o oluyor...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
süper hikaye be.
ben middle earth dünyasındaki anlaşmazlığı soracam size.yanılmıyorsam elfler dwarflarla yine iyiler başta.bunlara saraylar fala yaptırıyorlar.daha sonra yaptıkları işlerin karşılığını alamadıklarını düşünüyorlar.elf hazinelerinden alıyorlar.sonra araları bozuluyor falan.var mı böyle bişey??yanılmıyorsam hobbit kitabında anlatılıyordu.ya da başka bir dünya hakkında.ama aklımda böyle kalmış size sorayım dedim.
ben middle earth dünyasındaki anlaşmazlığı soracam size.yanılmıyorsam elfler dwarflarla yine iyiler başta.bunlara saraylar fala yaptırıyorlar.daha sonra yaptıkları işlerin karşılığını alamadıklarını düşünüyorlar.elf hazinelerinden alıyorlar.sonra araları bozuluyor falan.var mı böyle bişey??yanılmıyorsam hobbit kitabında anlatılıyordu.ya da başka bir dünya hakkında.ama aklımda böyle kalmış size sorayım dedim.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı