Masaüstündeki arıza..

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
CHANGES
Başbüyücü

Masaüstündeki arıza..

Post by CHANGES »

Hemen hepimiz masaüstü oyunları oynuyoruz.Karakterleri renklendirmek adına bazı korkularını,tutkularını ya da takıntılarını belirtiyoruz ki rol yapmak bize de zevk versin.
Ancak bu karakterlerin bazı tutkuları ya da psikolojik bozuklukları oyunların çok kısa sürede bitmesine neden olabiliyor.Bu da DM ve diğer oyuncular açısından pek de iyi olmuyor.Gerçi DM için üzüldüğümü söyleyemeyeceğim,zira böyle bir karakteri oyuna aldığında olacakları az çok tahmin etmelidir.Neyse bu kadar yorum yeter.

Soru şu:

şimdiye kadar canlandırdığınız karakterlerin arızaları nelerdi? Oyuna etkisi ne oldu?
(Umarım yeni karakterlerimde kullanabileceğim kadar iyi arızalarınız vardır :evil: )
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
dungeonmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dungeonmaster »

2 sene önce bir oyunda bir elfi canlandırıyordum,karakter benden de kaynaklanan başa buyruk bi yapıya sahipti :D ormanda bir gün grubun diğer üyeleri bana katlanamaz olmaya başladılar,beni bir ağaca bağlayıp çekip gittiler, bunun üzerine dm beni seve seve öldürdü :evil:
Est Solarous oth Mithas!
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

o efsanevi chaotic neutral swashbuckler karakterim vardı, daha 6 level falandım bütün grubu birbirine düşürmüştüm :schemes: , 8. leveldayken direkt olarak gruba ihanet etmiştim :schemes: , 13. levelda conjurer arkadaşımızı öldürmeye çalıştım :plotting: ama yine de hep gruba geri alındım (çünkü arkamı koruyan eşşek kadar bi lonca vardı :evillaugh: )
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Hangi birini saysam ki :P

Ancak bir örnek vermek gerekirse "good" karakter oynatıyordum ve aligment olayını iyi bilmeyenler tarafından bir türlü anlaşılamadım. Karakterim CG drow bir savaşçıydı. Yanımda LN cüce ve NG elf vardı.

Bir yolculuk esnasında underdarkta saldırıya uğradık ve bize saldıran drowların bir kısmını savaşta öldürdük. Bir kısmını elf druid hold yapmıştı. Bu hold olanları sonradan alıp bağladık. Doğal olarak good bir adam bağlı birini kesmez. CG olsa dahi. Ã?rnek vermek gerekirse (idolüm felan da değildir gerçi de :P) Drizzt yol kesen eşkıyaları çat çut kesmez. Alır adalete teslim eder.

Ben de drowları geri gidip halkıma (Eilistraee ci drowlara) teslim edelim dedim. Baya bir tartışma çıkmıştı sonradan bunlar zorla drowları öldürmüşlerdi. Benim karakter de bunların evil olduğunu görüp (ki evet evildılar, normal bir adamın yapacağı şey değildir bağlı düşmanı kesmek) sonradan yolu ayırmıştım.

İşte bir arıza öyküsü... Arıza bende mi onlarda mı o da tartışılır :D

Dikkat bundan sonrası çok yüksek dozda şiddet içerir.Etkilenecek olanlar okumasınlar.

Ha bir tane arıza gnome karakterim vardı. Abimle birlikte (oyundaki abim olan gnome karakter ile birlikte) ailemizi öldürüp mallarımızı zamanında çalan gnomu yakalayıp, gözünün önünde karısının ve çocuğunun ırzına geçtikten sonra bu gnomeun ağzına tuvaletimizi yapmıştık. :evillaugh: Yani resmen ve fiilen ağzına etmiştik hahahahha iyi olmuştu namussuza :P

Sonra hepsini öldürüp ailemizin mallarını alıp sattıktan sonra kendimize cici büyülü eşyalar alarak itlik-uğursuzluk serüvenimize devam etmiştik. :roll:
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

oooohoooo sen ne diyosun Lixer, bizim chaotic evil bi arkadaş (oyunun başında o da vardı sonra ben onu öldürünce "hedi len olurmu bööle iş" deyip gitmişti") tüm halkın önünde sadece drow olduğu için good olan birine halkın ortasında, alkışlar ve bağrışmalar eşliğinde, acımasızca tecavüz etmişti, o olaydan iki gün sonra uykusunda işkence etmiştim herife dünya kaç bucakmış öğrendi. Aşırı şiddet dozunu kaçıranlara işkenceyide anlatayım, önce bayılttım sonra sıkıca her tarafından bağladım, çektim baltayı çaat bi kolu kestim :evillaugh: , üstüne işedim :evillaugh: , kolonya döktüm sonra da üzerine kızgın yağ döktüm :evillaugh: :schemes: :schemes: , sonra kanamayı durdurdum aynı işlemi kolların ve bacakların hepsine yaptım :evillaugh: (chaotic neutral'iz ya iyilikte yaparım psikopatlıkta temasını vurgulamaya çalışıom, ayrıca çişim yetmedi :cry: ) sonra hançerle gözlerini söktüm :evillaugh: ve sonra kerpetenle dişlerini kırdım :evillaugh: , zaten sonra acı içinde bağırıyodu boydan boya yağ döküp çakmak taşını çıkardım cayır cayır yaktım :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: bide artistlik olsun diye "kışta yaklaşmıştı zaten hiç değilse bu gece idare eder" dedim :evillaugh: eheuheh :schemes: :schemes: :schemes: bu ancak CE ya da NE karakterlerinin yapacağı bişi demeyin yaptım işte, tarafsız olmayı çko seviyorum :D :D
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Bu ancak chaotic evil yada neutral e......

:D

Çok arızaymış sizinki de :clap:
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Dark umarım seninle karşılaşmayız, tırstım :shock: Böyle arıza olmaz olsun...
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

En favori arıza karakteri alesef benim değildi kısa süreliğine dahil olduğum bir vampir oyunundaki Süper Egoya sahip Megalomanyak Malkavian di. Oynayan arkadaş bir karkaterin hakkını ancak bukadar verebilirdi. Herkesin görmesi gereken bir karakterdi.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Dark umarım seninle karşılaşmayız, tırstım Böyle arıza olmaz olsun...

hiç affetmem yakarım ha, bu benim en favori işkencemdi :evillaugh: , en usta drowlar bile utanır heralde bu yaptığımı görse :w00t: , hatta işkence tanrısı varsa o bile utanır kendinden ben ne biçim bi tanrıyım diye. :evillaugh: (umarım öyle bi tanrı yoktur, gıcık olurum ööle tiplere)
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Dark tırstım dedim de sende abartma yoksa şener şen'in dediği gibi "Senin o dilini çeker, koparır yine sana yediririm.Tamam mı?"(İyi söylemiş adam be :evillaugh: )
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Dark tırstım dedim de sende abartma yoksa şener şen'in dediği gibi "Senin o dilini çeker, koparır yine sana yediririm.Tamam mı?"(İyi söylemiş adam be )

ehuehe ben olsam "arka tampona" sokardım, daha unutulmaz bir an olurdu.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Hemen herkesin arıza karakteri sebepsiz şiddete yönelikmiş burdan bunu anladık.Yeni arızalar yok mu? Ã?rneğin bir oyunda arkadaşım olan auril rahibi kumarbaz ve sol kolu sakat olan player(ki aslında bu kadarı bile yeterli arızadır) inanılmaz bir egoya sahipti. Herkese diklenirdi,ben de bir paladin oynatma gafletine düştüm.
Bir şehirde kapıdan girdiği barda camdan çıkınca etrafını korsanlar çevirdi ve ben de o sakat adamı yanlız bırakamazdım.
Sonuç mu?

Oyun birinci seansın 2.saatinde sona erdi...
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Phantom anlatsın biraz onun tüm karakterleri bir şekilde arızadır, hepsinde Polat Alemdar özentiliği vardır :D
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

Benim bir cüce barbar vardı. Bir cücede olması gereken en kötü iki korkuya sahipti.

"Kapalı alanlar ve karanlık"

Barbar olmasının gerçek sebebi buydu. Oynatmak eğlenceliydi ama biraz işkenceye dönüşmüştü. En büyük arzusu tekrar cüce madenlerine dönebilmekti..
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Benim adam işkenceci arıza değil.Kafadan arıza.Chaotic Evil(Aslında Dm akılsızlar evil olamaz dedi ama olsun dedim)(bu arada bu arıza durumu yani hasta değil, psikopat bir tip yani benim gibi)

Grup arkadaşlarına yaptığı şakalar:

1-)Arkadaşlarının yataklarına işerdi
2-)Botlarına ederdi
3-)Kendi burnunu oyup arkadaşları uyurken onların burnuna tıkardı.
4-)Yine arkadaşları uyurken arkadaşlarının ağızlarını açıp tükürüklerini boşaltırdı.
5-)Kulak kirini çıkartıp arkadaşlarınkine tıkardı.

Sonra ne mi oldu?Arkadaşları acayip bir şekilde öldü, niye acaba?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply