Gordeon Karargahı(pasif rp)
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Taki tek eliyle kaldıra bildigi en büyük kılıcı seçti aralarından sapından tutup havaya kaldırdı tavandaki pencerelerden gelen ışıkla parlayışını izledi.saga sola dogru savurdu biraz zorluyordu bilegini ama zamanla güçlenirim diye düşündü." bunla vurdummu keserim herşeyi" diye mırıldandı.biraz daha oynadıktan sonra.kesin kararını bu silahtan yana vermişti.kılıç 1 metreden biraz uzun bir bıçaga sahiptı ve Takinin bileg ikadarda kalındı. gülümsemesini engelemeye çalışarak tegmene döndü. "hazırım efendim" diye yüksek sesle konuştu.tegmen oldukça sert görünüşlü bir adamdı üstündeki zırh diger askerlerinkinden daha farklı dahakaliteliydi. Taki emin adımlarla tegmene yaklaştı. "şimdi ne yapmam gerekiyor efendim!"
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
Ne mi yapman gerekiyor dedi teğmen arkasına bakıp gülümseyerek. Sonra DÃ?VÃ?ş diye bağırdı. Kılıcını hızla çekti ve Taki ye doğru savurdu.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

gelen darbeyi görmezden gelip kılıcın ucunu tegmenin göbegine dogru nişanladı kendini tegmenin üzerine goru attı. tegmenin kaçmasılazımdı yoksa şişlenicekti.sana vuramadan senonlara vur Taki böyle dövüşürdü kavgalarda.sol eliyle tegmenin koluna yapıştı. tegmen dizligiyle acemice nişanlanan kılıcın yönünü degiştirdi Takinin yüklenmesiyle griyedogru yalpaladı.Taki tambir avantaj sagladıgını düşünüyorduki tegmensag topunun üstünde döndürdü kendini Takiyi kendi agırlıgıyla savurmuş oldu. Takinin dengesi alt üst oldu toparlanmak için birkaç adım ilerlemesi gerekti.hızla arkasını döndü. tegmenin solugu bile hızlanmamıştı. Elindeki kılıcı Takiye dogrultmuş ilk durdugu noktada bekliyordu. Tegmen çavuşa dönerek pek "hevesli bir genç" dedi
Teğmen sözünü bitirmeden kılıcı hızla Taki nin boğazına doğru savurdu. Elindeki kılıç Taki nin ağır kılıcının takip edemeyeceği kadar hızlıydı. Kılıç hızla genç savaşçının boynuna doğru ilerledi son anda aşağıya saptı. Zırhını hafifçe çizdi.
Ã?ncelikle savaşçı ismini bilmiyorum. Savunmana karar vermeden karşındakinin silahını mutlaka görmelisin. Kılıcım ince ve uzun eğer senin kaçırdığın bir hamleyi yapabilirsem yandım. Ã?ncelikle benim vucudumu değil kılıcımı hedeflemek zorundasın. Eğer vucudumu hedeflersen emin ol... Herkül de olsan senin kılıcın yarı yolu almadan benimki seni keser.
Kılıcını çok hızlı hareket ettiremezsin. O nedenle kılıç hep önünde ve benim hızlı kılıcımın hareket etmek istediği yönde olmalı.
Eğer kılıcınla benimkini yakalarsan ben yandım. Kılıcı hızla kurtaramazsam o zaman ya silahsız kalırım. Ya da silahım uzun süre işime yaramayacak bir yere itilir.
Sonra yüksek sesle güldü... Uzun süre yani üç dört saniye kadar. Bunlar en temel prensiplerdir savaşçı şimdi yeniden dedi. Hızla kılıcını çekip karşısındakinin Taki'nin kılıcının önüne savurdu.
Ã?ncelikle savaşçı ismini bilmiyorum. Savunmana karar vermeden karşındakinin silahını mutlaka görmelisin. Kılıcım ince ve uzun eğer senin kaçırdığın bir hamleyi yapabilirsem yandım. Ã?ncelikle benim vucudumu değil kılıcımı hedeflemek zorundasın. Eğer vucudumu hedeflersen emin ol... Herkül de olsan senin kılıcın yarı yolu almadan benimki seni keser.
Kılıcını çok hızlı hareket ettiremezsin. O nedenle kılıç hep önünde ve benim hızlı kılıcımın hareket etmek istediği yönde olmalı.
Eğer kılıcınla benimkini yakalarsan ben yandım. Kılıcı hızla kurtaramazsam o zaman ya silahsız kalırım. Ya da silahım uzun süre işime yaramayacak bir yere itilir.
Sonra yüksek sesle güldü... Uzun süre yani üç dört saniye kadar. Bunlar en temel prensiplerdir savaşçı şimdi yeniden dedi. Hızla kılıcını çekip karşısındakinin Taki'nin kılıcının önüne savurdu.
HARBE GİDEN
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Taki nin gözü korkmuştu dogrusu. kılıcının üst kısmıyla karşılamaya çalıştı tegmenin kılıcını ve bir adım geriledi.tegmenin hızı bir saldırı yapmasına izin verirse kaybedecegi kesindi. Takinin kılıcı daha agırdı. 2 kılıç çarpışırsa rahatlıkla savuştura bilirdi rakibni.pekiya 2. hatta 3. saldırı gelirse peşinden.ayaklarını kullanması gerektigini anladı kılıçların çarpıştıgı anda tegmenle arasınadakimesafeyikoruması gerekiyordu ayagını hazırladı ve tegmenin kılıçsavurdugu yönün aksine kılıcını savurdu aynıandada adımını attı.bu adamın neler yapabilicegini görmekte yarar var diye düşünüyordu.
Hızla hareket eden kılıç birden yönünü değiştirmeye başladı. Ancak kılıcın hızla aksi yönde savrulması üzerine dimdik adamın üzerine inmeye devam etti. Teğmen üzerine inen ağır kılıçtan bir adımda kurtuldu. Ancak kendi kılıcı karşıdaki kılıçtan daha hızlı idi. Takinin geriye adım atması hamlenin gücünü azaltsa da kılıç yine de Taki nin kolunu çizmeyi ve hafif acıtmayı başardı. Kılıcını önümde tut kılıcı önümde tutmayı öğren.... diye bağırdı teğmen.
Sonra kılıç tekrar bu defa aşağıdan bir hamle ile Taki nin beline doğru yükselmeye başladı.
Sonra kılıç tekrar bu defa aşağıdan bir hamle ile Taki nin beline doğru yükselmeye başladı.
HARBE GİDEN
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Taki kılıcını 2 eliyle kavradı ve yukardan aşşa bir hamleyle tegmenin kılıcını hedefledi. tegmenin ayaklarının yönünü tahminedip hilesini anlamaya çalışıyordu ama hiç bir hile göremiyordu.arıglıgını sol bacagına verdi.bu sefer darbe yememek için vücuduyla kaçıcaktı.kılıcını birkalkan gibi kullanması lazımdı bu adama karşı ama daha eline bir kılıcı 2. defa alıyordu.diger çocuklarla tahta kılıçlarla yaptıgı dövüşlere hiç benzemiyordu bu karşılaşma.
Teğmen Taki nin hamlesi üzerine hızla yana kaydı ve kılıcın menzilinden kurtuldu. Bu arada kılıcın hızını kullanarak yukarı hareketini sürdürdükten sonra tekrar aşağıya doğru indirmeye başladı.
HARBE GİDEN
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Taki yüzünü bu yeni hamlenin oldugu tarafa döndü. kılıçını hamlenin geldigi yönde çaprazlama kaldırdı.hem yukardan gelen hamleye karşı güvenliydi hemde kılıç yöndegiştirip yandangelirse tutabilicek alanı vardı ama saldırı için hiç zamanı kalmıyordu bu şekilde dövüşürse.tegmen bu kadar hızlıyken darbe indirmenin bir yolunu bulamıyordu.eger bu hamleyi dogru karşılarsa bir omuz atma şansı olabilirmiydi.çarpışma anında bunu deniycekti.
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Ethrynoen nihayet zırhlarını gymişti.Ve sonrasında odandan çıkıp garip görünüşlü çavuşun bulunduğu yere doğru ilerlerdi ve
"Evet hangisiiii, hah işte bu" dedi.Ve eline geniş kabzalı parlak 1 metre boyunda bir kılıç aldı.Yara içindeki avuç içlerinin buna alışması biraz zordu ama kararı kesindi bir asker olacaktı.
Sonra dikkatini 2 saattir yanlarında dövüşen teğmen ile genç çocuğa çevirdi.Birden sinirlenerek genç çocuğun yakasına asılıp onu kavgadan çekip çıkarttı;
"Napıyorsun o bir teğmen" dedi.Ã?ocuk hiçte korkmuşa benzemiyordu hatta neredeyse kahkayı basacakmış gibi bir hali vardı.
Ancak çavuşu görünce çenesini kapadı.
Ethrynoen ise çavuşu görünce dehşete kapıldı...
"Evet hangisiiii, hah işte bu" dedi.Ve eline geniş kabzalı parlak 1 metre boyunda bir kılıç aldı.Yara içindeki avuç içlerinin buna alışması biraz zordu ama kararı kesindi bir asker olacaktı.
Sonra dikkatini 2 saattir yanlarında dövüşen teğmen ile genç çocuğa çevirdi.Birden sinirlenerek genç çocuğun yakasına asılıp onu kavgadan çekip çıkarttı;
"Napıyorsun o bir teğmen" dedi.Ã?ocuk hiçte korkmuşa benzemiyordu hatta neredeyse kahkayı basacakmış gibi bir hali vardı.
Ancak çavuşu görünce çenesini kapadı.
Ethrynoen ise çavuşu görünce dehşete kapıldı...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Sözler daha tamamlanmadan teğmen hareketin ivmesinden faydalanarak kılıcı Ethrynoenin boğazına yöneltti. Ethrynoen in boğazı hafifçe çizildi. Sana bir öneri Gönüllü dedi askere hareket etmeden önce bundan sonra daha fazla düşün.
Sözleri bitince Taki ye döndü. Evet Taki kılıç kullanmanın en temel yanlarını öğrendin. şimdi sanırım ara verebilirsin dedi. Arkadaki odada patates lapası var onu diğer askerlerle yiyebilirsin. şu ara sadece ikiniz gönüllüsünüz.
Sonra senle yeni bir eğitim yapacağız. şimdi yeni asker ilerideki kılıçlardan birisini seç bakalım. Farklı boylarda ve kalınlıklarda kılıçlar göreceksin. İstediğini alabilirsin. Sonra da senin de ne kadar iyi dövüştüğünü görelim.
Sözleri bitince Taki ye döndü. Evet Taki kılıç kullanmanın en temel yanlarını öğrendin. şimdi sanırım ara verebilirsin dedi. Arkadaki odada patates lapası var onu diğer askerlerle yiyebilirsin. şu ara sadece ikiniz gönüllüsünüz.
Sonra senle yeni bir eğitim yapacağız. şimdi yeni asker ilerideki kılıçlardan birisini seç bakalım. Farklı boylarda ve kalınlıklarda kılıçlar göreceksin. İstediğini alabilirsin. Sonra da senin de ne kadar iyi dövüştüğünü görelim.
HARBE GİDEN
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Sen rahatına bak dedi teğmen gönüllü savaşçıya.... İleride her zaman yemek vardır. Yalnız soğuk ne yazık ki dedi gülümseyerek.
Biz de bu arada öbür gönüllü arkadaşımla biraz oyun oynayalım.
Biz de bu arada öbür gönüllü arkadaşımla biraz oyun oynayalım.
HARBE GİDEN
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

ve seri adımlarla arkatarafta yemeklerin oldugu yemekhaneye yöneldi. İçeride Patates, nane ve ter karışımı bir koku hakimdi. birkaç kafa yemeklerinden başlarını kaldırıp ona merakla baktı.pekçok genç vardı içerde. Bagzı ortayaşlı görünen adamlarınsa yaşı 30 dan büyük olamazdı.fakat hergün kılıç altında yaşamın erken yıpranan bir vücut ve genç ölmek gibi bagzı etkileri vardı. Büyükçe tahta kaplardan birini aldı ve kazanın başında duran yaşlı aşçının yanına gitti. "Yenisin he al bakalım koca oglan sana 2 kaşık lezzet. bu yemeyi çok seviceksin." dedi yemekleri koyan adam. "Teşekkürler efendim" dedi taki kibar davranmaya çalışarak. Daha fazla kişinin dikkatini çekmeden oturacak bir yer aradı.kendilerini yemeklerine gömmüş 5 genç asker in oturdugu bir masaya yanaştı boş duran masa başına oturmak için bacagını attı.
-
Dreamscape
- Kullanıcı

"Bana ne oluyor ha,bunlar benim hatalarım değil ki bunlar benim aptallıklarım" diye düşünüyordu Ethrynoen.Aşık bir insan bile Ethrynoen kadar melankolik bir halde olamazdı.
Avuç içindeki yaraları teğmene göstermemek için elindeki kan damlalarını sildi.Acısını kimse bilmemeliydi çünkü.Eğik başını hızla kaldırdı ve teğmene dönerek
"Evet efendim" dedi.
Avuç içindeki yaraları teğmene göstermemek için elindeki kan damlalarını sildi.Acısını kimse bilmemeliydi çünkü.Eğik başını hızla kaldırdı ve teğmene dönerek
"Evet efendim" dedi.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>