Gordeon Karargahı(pasif rp)
Merhaba dedi yanında oturanlardan çocuk Taki ye... Burada sen de yenisin galiba... Ben de geleli birkaç gün oldu. Konuşurken bir yandan patates yemeğini yiyen çocuk onbeş on altı yaşında gibiydi. Zayıf bir çocuktu. Ancak bazen vergilerini aksatan köylerden bazen genç olanlar da askere alınırdı. Hele eğer köy bu konuda daha da umarsızca hareket ediyorsa en tehlikeli bölgelerden biri olan Kuzey Anadolu da İskit akınları ile savaşan garnizonlardan birisine gönderilebilirdi.
Ã?ocuk daha çok genç ve tehlikelerden habersiz gibiydi. Yine de ailesine özlemi ses tonundan belli oluyordu.
İlk birkaç günün zor geçeceğini söylediler. Ancak yine de güzel yanları da var burada olmanın... Ã?ncelikle erkek olmayı öğreniyor insan... Yanında oturan diğer adamlar bıkmış bir ifade ile adama bakıyorlardı. Adam da bunu fark edip sonra başına öne eğip utangaç bir ifade ile başını öne eğdi. Muhtemelen askere yeni alınsa da yaşı yirmi civarında olan ve kendini daha büyük gören bir adam Ellin biraz gevezedir dedi. Yorulmuşsundur her halde Sana afiyet olsun.
Ã?ocuk daha çok genç ve tehlikelerden habersiz gibiydi. Yine de ailesine özlemi ses tonundan belli oluyordu.
İlk birkaç günün zor geçeceğini söylediler. Ancak yine de güzel yanları da var burada olmanın... Ã?ncelikle erkek olmayı öğreniyor insan... Yanında oturan diğer adamlar bıkmış bir ifade ile adama bakıyorlardı. Adam da bunu fark edip sonra başına öne eğip utangaç bir ifade ile başını öne eğdi. Muhtemelen askere yeni alınsa da yaşı yirmi civarında olan ve kendini daha büyük gören bir adam Ellin biraz gevezedir dedi. Yorulmuşsundur her halde Sana afiyet olsun.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Teğmen Ethrynoen e döndü. Hadi dedi gönüllü askere küçük bir yara... Bunlar seni geciktirecekse savaşta ne yaparsın bilmiyorum. HAYDİ... Git kendine bir kılıç al dedi ileride silahların olduğu köşeyi göstererek.
HARBE GİDEN
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Ethrynoen elindeki beyaz kemiğin kanla kaynadığını gördü.Ve yanından bir bez parçası çıkartarak eline sardı.teğmenin dediği gibi kılıcını seçti.Kılıç ağırdı kabzasıysa geniş ama o yinede bunu alıcaktı.Kılıcı aldı teğmenin önene gitti ve ilk hamlesini gerçekleştirdi.
Kılıcı ilk önce yoklama amaçlı savurdu.Teğmenin hiçde kolay bir lokma olmadığını anladı.Tekrar ve tekrar kılıcını savurdu arada sırada ufak aralıklar bulsada teğmenin hamlesi gecikmiyordu.
Kılıcı ilk önce yoklama amaçlı savurdu.Teğmenin hiçde kolay bir lokma olmadığını anladı.Tekrar ve tekrar kılıcını savurdu arada sırada ufak aralıklar bulsada teğmenin hamlesi gecikmiyordu.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Ethrynoen iyi dövüşüyordu. Teğmen hafifçe gülümseyerek onu beğendiğini hissettiriyordu. Ağır kılıcın darbeleri tam olmaları gereken noktalarda onu karşılıyordu. İki kılıç her temas ettikçe teğmenin kılıcı biraz daha geri çekiliyor. Kılıçlar Ethrynoen'den uzaklaşarak teğmene yaklaşıyordu. Bu ağır kılıçlarda kullanılan en genel taktikti. Hafif kılıcı yavaş yavaş geriye doğru itilir. En sonunda ağır kılıç rakibe yaklaşır. Hafif olansa rakibinden uzaklaşırdı. En sonunda ağır kılıç rakibe o kadar yaklaşırdı ki. Çok daha hızlı olmasına rağmen hafif olan rakibine saplanmadan çok önce ağır olan hedefine ulaşırdı.
Teğmenin kılıcı da gittikçe geriye itiliyor. Ethrynoen in kılıcı uygun hamleyi yapacak noktaya yaklaşıyordu. Son darbeyi yapmak için en uygun an geldiğinde teğmen hızla geriye doğru bir adım attı ve mesafeyi tekrar açtı. Sonra kılıcı hızla dümdüz ileriyedoğru hareket ettirdi.
Teğmenin kılıcı da gittikçe geriye itiliyor. Ethrynoen in kılıcı uygun hamleyi yapacak noktaya yaklaşıyordu. Son darbeyi yapmak için en uygun an geldiğinde teğmen hızla geriye doğru bir adım attı ve mesafeyi tekrar açtı. Sonra kılıcı hızla dümdüz ileriyedoğru hareket ettirdi.
HARBE GİDEN
İki gün oldu Beşbaşak Köyünden geldim ben... Ellin Tren... Bu ismim. Bir kardeşim ve bir ablam var. Biz çiftçiyiz. Ã?iftçiyiz. Ancak elbette her çiftçinin de savaşı da öğrenmesi gerekiyor. Buradaki yeni giysiler bile bizim hiç görmediğimiz şeyler giysiler bile çok güzel gerçekten... Her halde sen de beğenmişsindir giysileri.
Masadaki adam gülümseyerek artık susturamazsın bunu dedi.
Ellin adama baktı sonra yüzü kızararak çok konuştuğunu hissetti. Taki nin konuşmaya devam etmek isteyip istemediğini anlamak için Sen hangi köydensin peki diye sordu.
Masadaki adam gülümseyerek artık susturamazsın bunu dedi.
Ellin adama baktı sonra yüzü kızararak çok konuştuğunu hissetti. Taki nin konuşmaya devam etmek isteyip istemediğini anlamak için Sen hangi köydensin peki diye sordu.
HARBE GİDEN
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

Ethrynoen teğmenin vucüdunda bir boşluk arıyordu.Her boşluk buluşundada teğmen onu savuşturuyordu."Azcık daha,azcık.."diye kendini motive etti Ethrynoen.Teğmenin sağlı sollu darbelerini kılıcını yan tutup ardından ileri hücum taktiğiyle savuşturuyordu.
Ancak teğmende başarılı bir savaşçıydı.
Ancak teğmende başarılı bir savaşçıydı.
Vay vay Beşbaşaklı demek kendisi gibi bir sürüngen daha bulmuş. Yirmi yaşlarında iri yapılı bir adam Ellli ile Taki konuşurken içeri girmişti. Elli ağaya kalkıp bir şeyler söylemeye çalıştı ancak yeni gelen onu masaya itti. Ã?ocuk masaya çarptı sonra tabağı ile birlikte yere düştü. Beşbaşaklıya bak dedi sonra Ayakta durmayı bile bilmiyorsunuz. Sonra da.....
Daha sonra Elliye sırtını dönerek Taki ye... Bak.... Bunlar.... Bunların köyü bizimkinin yanındadır. Hepsini tanırım. şunu da dedi yerdekini göstererek. O nedenle eğer bu sürüngenle konuşacaksan sana bir daha düşün derim.
Daha sonra Elliye sırtını dönerek Taki ye... Bak.... Bunlar.... Bunların köyü bizimkinin yanındadır. Hepsini tanırım. şunu da dedi yerdekini göstererek. O nedenle eğer bu sürüngenle konuşacaksan sana bir daha düşün derim.
HARBE GİDEN
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

"nerden bile bilirdim ki" "bu sürün gen insan kılıgına girmiş!" dedi taki gülümseyerek.el ini tokalaşmak için ileri uzattı."ben Taki ..."dedigi sırada ileri uzattıgı eli yumruk yapıp yukarı kaldırdı bu yeni gelenin çenesine inecek bir yumruk"yeni kabusun diyerek ekledi"
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
Teğmen oldukça uzun süredir öğrencisi ile dövüşüyordu. Ethrynoen ın ani ileri hamleleri etkili ancak yorucu idi. Teğmenin hamlesi durdurulmuş olduğundan etkili bir karşı saldırı şansı tanımıyordu ona ancak ağır kılıçtan hızlı bir hareketle kaçmayı başarıyordu teğmen.
Teğmenin ani hareketleri hızla değişen mesafler ve yönler Ethrynoenin taktiğini yetersiz hale getirdi. Teğmen kılıcını yeni bir darbe için öğrencisine yaklaştırırken birden geriye adım atıp vucudunu uzaklaştırırken kılıcı öğrencisinin koluna doğru savurdu. Kılıç öğrencisinin zırhını hafifçe çizdi.
Savaşın güzel yanı budur dedi Teğmen öğrencisine her saldırı için bir savunma her savunma için bir saldırı bulmak mümkündür. Savunma hamlelerin etkili idi. Ancak vucudumu hareket ettirmek kılıcı hareket ettirmekten daha kolay olduğu için ben adımlarımla senin hamlelerinden uzaklaşmayı tercih ettim. Senin ağır kılıcını hızlı hareket ettirme çabansa oldukça yorucuydu.
Bunun yerine başka bir şey yapabilirdin. Mesela eğer yakın bir mesafeden bir saldırı yapabiliyorsan tam ben sağa ya da sola hareket ederken benim vucuduma saldırabilirdin. Bu durumda ben bir yandan hareket edip bir yandan kılıcımla kendimi korumaya çalışırdım ki bu oldukça zor ve yorucu bir savunma yöntemidir. Ya da vucudumu hedef alımıyorsan kılıcında kılıcımı hedef alabilirdin ki hareket ederken kılıcımı seninkinin önünden kaçırmak da beni oldukça zorlayacaktı. Elbette bunların işe yaramayada bilirdi.
İstersen bu eğitimini bitirebiliriz ancak yorulmadıysan bir daha da dövüşebiliriz. İlk saldırı hamlesini sen yap...
RP DIşI: Teğmenin taktiğini şu ana kadar anlattıklarımdan biliyorsun kardeş... Onun saldırılarını ve kendi savunmanı daha ayrıntılı ve uzun anlatabilirsin. Ancak en son saldırı hamlenin ardından olanları bana bırak. : ) ) )
Teğmenin ani hareketleri hızla değişen mesafler ve yönler Ethrynoenin taktiğini yetersiz hale getirdi. Teğmen kılıcını yeni bir darbe için öğrencisine yaklaştırırken birden geriye adım atıp vucudunu uzaklaştırırken kılıcı öğrencisinin koluna doğru savurdu. Kılıç öğrencisinin zırhını hafifçe çizdi.
Savaşın güzel yanı budur dedi Teğmen öğrencisine her saldırı için bir savunma her savunma için bir saldırı bulmak mümkündür. Savunma hamlelerin etkili idi. Ancak vucudumu hareket ettirmek kılıcı hareket ettirmekten daha kolay olduğu için ben adımlarımla senin hamlelerinden uzaklaşmayı tercih ettim. Senin ağır kılıcını hızlı hareket ettirme çabansa oldukça yorucuydu.
Bunun yerine başka bir şey yapabilirdin. Mesela eğer yakın bir mesafeden bir saldırı yapabiliyorsan tam ben sağa ya da sola hareket ederken benim vucuduma saldırabilirdin. Bu durumda ben bir yandan hareket edip bir yandan kılıcımla kendimi korumaya çalışırdım ki bu oldukça zor ve yorucu bir savunma yöntemidir. Ya da vucudumu hedef alımıyorsan kılıcında kılıcımı hedef alabilirdin ki hareket ederken kılıcımı seninkinin önünden kaçırmak da beni oldukça zorlayacaktı. Elbette bunların işe yaramayada bilirdi.
İstersen bu eğitimini bitirebiliriz ancak yorulmadıysan bir daha da dövüşebiliriz. İlk saldırı hamlesini sen yap...
RP DIşI: Teğmenin taktiğini şu ana kadar anlattıklarımdan biliyorsun kardeş... Onun saldırılarını ve kendi savunmanı daha ayrıntılı ve uzun anlatabilirsin. Ancak en son saldırı hamlenin ardından olanları bana bırak. : ) ) )
HARBE GİDEN
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Ethrynoen bir eline birde kılıcına baktı.Kılıcı elindeki (sağ el) yaradan akan kanlar nedeniyle kanla kaplanmıştı.Teğmenin vücut hareketleri kılıcını daha hızlı ve daha etkili kullanmaya zorluyordu onu.Sonuç olarakta elindeki yara gittikçe kötüleşiyordu.
"İstersen bu eğitimini bitirebiliriz ancak yorulmadıysan bir daha da dövüşebiliriz. İlk saldırı hamlesini sen yap... "
Ethrynoen söyleneni kafasında tarttı ve kılıcının kabzasını sol eline aktardı.Böylelikle sağ eline binen yükü azaltabilecekti.
"Peki öyleyse" dedi ve teğmenin sağ omzuna doğru hızlı bir hamlede bulundu.
"İstersen bu eğitimini bitirebiliriz ancak yorulmadıysan bir daha da dövüşebiliriz. İlk saldırı hamlesini sen yap... "
Ethrynoen söyleneni kafasında tarttı ve kılıcının kabzasını sol eline aktardı.Böylelikle sağ eline binen yükü azaltabilecekti.
"Peki öyleyse" dedi ve teğmenin sağ omzuna doğru hızlı bir hamlede bulundu.
Melvin yumruğun etkisi ile geriye savruldu. Burnu kanıyordu. Elini burnuna götürdü. Hissettiği acının ötesinde herkesin kendisinden korktuğu bir yerde aşağılanmak onuruna dokunmuştu. Kendine geldiğinde öfkesinden gözü dönmüştü. Askerlerin hepsinin üzerinde dolaşırken taşıdıkları kılıçlar vardı. Melvin de kendi üzerindeki kalın ancak yarım metre uzunluğundaki kılıcı çekti. Gözünün döndüğü belli oluyordu.
Gel bakalım yeni gelendedi kılıcını rakibini denemek için savurarak. Taki den daha güçlü olduğu açıktı. Ancak gücünü doğru kullanmayı bilmiyordu ayrıca fazlası ile hantaldı. Frigya ordusunda gönüllü olmayan askerler bir gün isyan edebilecekleri korkusu ile en basit askeri tektik eğitiminden bile geçmezlerdi.
Nihayet yeterli mesafeye geldiğinde Taki'nin göğsüne doğru bir hamle yaptı.
Gel bakalım yeni gelendedi kılıcını rakibini denemek için savurarak. Taki den daha güçlü olduğu açıktı. Ancak gücünü doğru kullanmayı bilmiyordu ayrıca fazlası ile hantaldı. Frigya ordusunda gönüllü olmayan askerler bir gün isyan edebilecekleri korkusu ile en basit askeri tektik eğitiminden bile geçmezlerdi.
Nihayet yeterli mesafeye geldiğinde Taki'nin göğsüne doğru bir hamle yaptı.
HARBE GİDEN
Ethrynoen in hamlesini teğmen yana çekilerek boşa çıkardı. Sonra kılıcı ile savunmasız kalan göğsüne doğru bir hamle yaptı. Ethrynoen hamleyi karşılasa da hafif ve hızlı kılıç artık bedenine çok yakındı. Teğmen Tzar hızlı hamlelerle değişik yönlerden Ethrynoen e saldırıyor. Kılıç savunma için önüne geçtiğinde hızla saldırının yönünü değiştiriyordu. Böylece kesin ve son saldırısı anı gelmeden karşısındakinin şaşırtmay kafasını karıştırmayı amaçlıyordu.
HARBE GİDEN
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Taki korkmuş bir yüz ifadesi takındı.kılıç gögsüne degmeden hemen önce ayaklarını sabit tutarak vücudunu yüzü saga bakıcak şekilde yan çevirdi hamle zırhına küçük bir çentikatarken Taki!nin kolunu yumruk savurucak kadar yeride kalmamıştı gerekte yoktu rakibinin hızından yararlanarak sol yumrugunun dışı ile az önce zedelenmiş burunun çarpışmasını sagladı.çarpışmanın hemen ardından bu güçlü ama kontrolsüz saldırının devamı başarısızça geldi.Melvin deminattıgı çentige paralel bir şekilde yenibir kesik atma şansı kazanmıştı burnundaki acıyla gedi giderken kılıcını Takinin oldugu tarafa bastırarak geri bıraktı kendini.Taki yumruk attıgı elin duruş avantajı ile dirsegini Melvin in kol içine eklem noktasına indirdi.sag kolunu arkasında durup hareketini engeleyen masaya koyupkendini gerği attı masanın üstüne.ayakları yerdesırtı masanın üstündeydi az önce yemekte oldugu patates lapasından kalanlar omzuna döküldü.Melvin ise birkaç adımilersinde burnundan akan kanı durdurmaya çalışıyordu.Ama tamamen yanlış yapıyordu eger eliyle burnunu tıkamaya devam ederse birkaç dakkaya içeri akan kan yüzünden yerde yarı kusar yarı bogulur kalıcaktı.Taki dayanamayıp "şümkür aptal öküz sümkür katil olmak istemiyorum SÃ?MKÃ?R!" Melvinin cevabı bir kükreme ve kılıcının ucuyla geldi. Kılıcını sag eliyle tutuyordu solomzunun üstüne kadar çaprazlama kaldırıp olanca gücüyle saldırdı.ama mesafe bu vahşi saldırının işe yaraması için çok kısaydı.Taki fırlayarak kendini melvinin üstüne attı.kolunu indirmedenona sarılıp engellemeyi düşünüyordu.sol elindede masadan kaptıgı tahta büyükçene kase vardı bunu sarıldıkları anda kafasına geçiricekti Melvinin
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>