Gordeon Karargahı(pasif rp)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Locked
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Tamam öyleyse ben yemeğe gidiyorum demeyi çok isterdi.

Sinirinden hala ne yapacağını bilmez halde eğitime katılmaya gitti.Sol kolunu kullanmayı öğrenmişti nede olsa...
Sağ kolundaki kesik ve yaranın önemi yoktu.

Burada üstlere saygı gösterilebilir ama altlardaki gönüllülerede insancıl davranılması gerekir teğmen...Ama burası çok farklı bir yer.Elbetteki alttakiler üstlerine saygı göstermesini bilecek ancak kimsenin kimseyi küçük görmeye hakkı yok!

Ve inanın bana tecrübemin farkında değilsiniz...

dedi
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eğer tecrubenin farkında değilsen yakında farkına varırım öğrenci alaycı bir tonlama ile.

şimdi eğitime mi başlamaya geldin. Yoksa bana tecrubelerini anlatmayı mı düşünüyorsun?

Eğer eğitime başlamaya geldiysen bu eğitim için savaş sırasında kullandığın bir kolunun ya da bacağının yaralı olması gerekiyor. Bu zincirlerle dedi elindeki sıkı zincirleri göstererek bir yara yaratabiliriz. Ancak eğer zaten yaralı elini kullanacaksan dedi hafifçe gülümseyerek buna gerek yok.

Mızrak dövüşü ya da kılıç dövüşü arasında beğendiğini seçebilirsin. Hafifçe kahkaha attı. Ama sanırım kılıç konusunda daha tecrubelisin.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Evet kılıcı seçiyorum teğmen...

Yaralı birine karşı sağlığı yerinde biri hahah.Hiç sorun değil.Zaten çoğunda bu şekilde savaştım.Ancak müsade edersenz hemen elimdeki yarayı sarmak istiyorum teğmen dedi aynı şekilde alayla.

O halde başlıyalım.Kılıcını alarak göğsünü çapraz bir şekilde korudu ve teğmenden ilk hamleyi bekledi.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Tecrubeli olduğuna göre yaralı da dövüşebilirsin her halde öğrenci dedi teğmen ses tonunu değiştirmeden. Yaranı savaş ya da dövüş sırasında sanırım saramazsın o nedenle şimdi de sarmaman daha doğru olur sanırım.

Teğmen mızrağını sağ yanındaki mızrak kınına kordu. Sonra mızrak kınının hemen altındaki uzun ve kalın kılıcı çekti.

Ã?yle ise başlayalım bakalım tecrubeli öğrenci dedi. Kılıcı hızlı bir hamle ile Ethyrnoen in karnına doğru ilerletti.

Rp Dışı: Kılıcın yaralı elinde olması gerekiyor. Doğrudan öyle olduğunu varsayıyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaara of the Sand »

Taki acele ederek yemegini bitirdi.Tegmen Klen'e dönüp "Egitime başlamaya hazırım efendim.Hemen başlayalım mı?" dedi ve saygılı bir şekilde tegmenin cevabını bekledi.
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Klen gülümsedi. Ã?nündeki öğrenci üstleri ile konuşmanın üslubunu daha iyi biliyordu.

Elbette başlayabiliriz dedi Taki'ye eğitime başlamadan önce kollarından ya da bacaklarından birine şu zinciri takmalısın dedi. Kemerinde takılı zinciri çıkararak. Zincir senin bacağını ya da kolunu yaralanmış gibi hissetmene neden olacak.

Sonra kılıç ya da mızrak dövüşünden istediğini seçebilirsin. Ancak eğer kılıç seçersen ve bacakların yerine kollarından birine zinciri taktıysan o zaman kılıcı zincirin takılı olduğu kolla tutmalısın. Mızrak dövüşünde zaten ya kalkanı ya da mızrağı yaralı kolunla tutman gerekecek.
HARBE GİDEN
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

"Tamam ozaman ben kılıç dövüşünü denemek istiyorum" zinciri kolşuna geçirdi. Tegmenden bir 2 adım uzaklaşıp kılıcını çekti. İlk hamleyi yapması için tegmeni bekledi.
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Tahmin ettiği gibi teğmen göğsündeki çapraz kılıcı görüp karnına hamle yapmıştı.Bu çok klasik bir numaraydı ve teğmenin bu yeme düşmesine şaşırtmıştı doğrusu.

Sinsi bir şekilde gülümsedi.

Ve gelen kılıçtan kaçmayarak teğmenin kılıç tutan eline kılcını çok sert bir şekilde salladı...

Belkide çok ileri gitmişti.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Klen kılıcını kınından çekti. Hafif bir kılıçtı. Denemek için kılıcı iki defa savurdu. Sonra kılıcı Taki'nin kılıcına doğru indirdi.
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ethyrnoen fark etmese de kolundaki yara kılıcın savruluş hızını azaltmıştı. Gyon geriye bir adım atarak kolunu kılıcın önünden çekti. Sonra kılıcı Ethyrnoen in kılıcının üstüne indirdi. İki kılıç çarpıştığında Gyon Ethyrnoen in yaralı kolunu bir iki saniye kadar zorladıktan sonra kılıcını önüne aldı.

Birinci ders öğrenci kolundaki acıyı unutmalısın. Ancak kolunun yaralı olduğunu değil. Kolunu eskisi gibi kullanamayacağını bilmeli ve buna göre dövüşmelisin. Her şeyden önce ayakların sağlam. Onların hamleleri senin çok daha fazla işine yarayabilir.

Kılıcım seninki kadar ağırken kılıçları karşılaştırmamaya da dikkat etmen yerinde olur. Sakatlığını hesaba katarak dövüşmen hem olası hataları doğru değerlendirme şansını arttırır hem de bu olmasa hiç değilse dövüş süresini uzatır ki. Bu bile bir savaş sırasında senin hayatını kurtarabilir öğrenci.

şimdi yeniden dövüşmeye hazırsındır her halde. Haydi bakalım görelim tecrubeni.

Gyon sağa doğru adım attı ve kılıcını Ethyrnoen in ayaklarına doğru savurdu.
HARBE GİDEN
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

Taki geriye dogru yarım metre atladı kılıcını gögsünde çaprazlama tutup.ayakları yere degdigi anda ileri hamle yaptı.rakibine fazladan kılıç oyunu yapmadan yaklaşmak için uygun bir taktik olarak düşünüyordu.üstüne gittiginde kılıcının ucu hafif ileri olucak şekilde tegmenle yüzleşti.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Taki geriye doğru çekilirken Klenin kılıcı ancak boş bir hamle yapabildi. Takinin kılıcı ileriye doğru hamle yaparken Klen geriye doğru adım attı.Taki nin kılıcı Klen in kolunu sıyırarak geçti.

Bu hamlenin hemen sonrasında Klen kılıcı ile Taki nin kılıcı tutan koluna doğru bir hamle yaptı.
HARBE GİDEN
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

Taki bir darbe indire bildigi için oldukça sevinmişti Tegmen Tzarla çalışırken bir darbe indirmeye yaklaşamıyordu bile.kılıcınının açısını degiştirerek yeni tegmenin kılıcının önünü kesmek için hamle yaptı. büyük açılı hareketlerden kaçınıyordu çünkü kolundaki agırlık dahada yavaşlatıyordu zaten agır hareket eden kılıcını. tegmen in kılıcı yaklaşırken sol eliyle tegmenin karnına bir yumruk savurdu.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Klen bir yandan yana adım atarak yumruğun önünden kaçarken bir yandan kılıcının yönünü değiştirerek kılıcı Taki nin yumruk atan eline doğru salladı.
HARBE GİDEN
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

Taki yumrugunu geriçekip kılıcı ile Tegmenin kılıcına hamle yaptı.Tegmenin hafif kılıcını zamanınde kaçıracagını düşünüyordu. ama kılıcını çekme zamanında Takiye tegmene bir çelme takma fırsatı verecekti.
Locked