Harry Potter Fantastik edebiyat dalında pek iyi olmasada sırdan bi tarzda mükemmel bi kitap uzun kitap okuma korkumu yenmemi sağlayan ve hayatımda bi günde okuduğum en çok sayfa sayılarına beni ulaştıran kitap filmleride ayrı zaten Son kitabı merakla bekliyoruz
Halfblood Prince hariç diğerlerini bir solukta okumuştum ama sonuncuda o havayı yakalayamadım. İnşallah final iyi olur. 21 Temmuzu bekliyoruz. Deadly hollows için...
Türkler çeviri de klasik saçmalamarını uygulamazlarsa, Ölümcül Ã?ukur, Lanetli Ã?ukur gibi bir şey olmasını bekliyorum ben
Ayrıca Melez-Prens konusunda haklısın rüyacı.Ancak ben onu da tek solukta okumuştum.Hele hele, Dumbledore'un ölüm sahnesinin olduğu yaklaşık 10 sayfayı aşırı kısa bir zaman diliminde bitirdim
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Türkler çeviri de klasik saçmalamarını uygulamazlarsa, Ölümcül Ã?ukur, Lanetli Ã?ukur gibi bir şey olmasını bekliyorum ben
Ayrıca Melez-Prens konusunda haklısın rüyacı.Ancak ben onu da tek solukta okumuştum.Hele hele, Dumbledore'un ölüm sahnesinin olduğu yaklaşık 10 sayfayı aşırı kısa bir zaman diliminde bitirdim
Ölümcül Takdis olacakmış.
Last edited by ruyaci on Wed Apr 11, 2007 11:14 pm, edited 1 time in total.